- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Eşimin babası evliliğimin ilk yıllarında beni dövmeye kalktı saçma sapan sebepten dolayı.Küfürler etti hakaretler etti kovdu ben 3 yıl görüşmedim ta ki 2 yıl öncesine kadar 2 yıldır mesafeli bir şekilde bayramlarda görüşüyordum ama yarı yıl tatilinde oğluma bir yanlış davranışı nedeniyle uyardığım için tartıştık daha doğrusu yine küfürler hakaretler ve kovmasıyla ben oradan ayrıldım.Eş olmayı beceremeyen şahsiyetsiz Ramazan bayramında gitmedi memlekete tabi bende gidemedim kurbanda da ben görüşeyim istiyor ben kesin kararlıyım suçsuz yere bana böyle davrandığı için 3. şansı vermeyeceğim o adama ne ölüme ne ölüsüne dedim eşime ondan önce ölürsem diye anneme bile vasiyet ettim alma cenazeme diye eşim de diyor annem babam nasıl görecek torununu diyor ben de kendi anneme gelsin orda görsün dedim kabul etmedi buraya da gelmez çok uzak diye babası için de görmesine gerek yok diye düşünüyorum oğlumu tek götürmek istedi ama daha çok küçük ve hasta bensiz zor olur diye izin vermiyorum var mıdır bunun çözümü ben bulamadım