Torun görme mevzusu...

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Eşimin babası evliliğimin ilk yıllarında beni dövmeye kalktı saçma sapan sebepten dolayı.Küfürler etti hakaretler etti kovdu ben 3 yıl görüşmedim ta ki 2 yıl öncesine kadar 2 yıldır mesafeli bir şekilde bayramlarda görüşüyordum ama yarı yıl tatilinde oğluma bir yanlış davranışı nedeniyle uyardığım için tartıştık daha doğrusu yine küfürler hakaretler ve kovmasıyla ben oradan ayrıldım.Eş olmayı beceremeyen şahsiyetsiz Ramazan bayramında gitmedi memlekete tabi bende gidemedim kurbanda da ben görüşeyim istiyor ben kesin kararlıyım suçsuz yere bana böyle davrandığı için 3. şansı vermeyeceğim o adama ne ölüme ne ölüsüne dedim eşime ondan önce ölürsem diye anneme bile vasiyet ettim alma cenazeme diye eşim de diyor annem babam nasıl görecek torununu diyor ben de kendi anneme gelsin orda görsün dedim kabul etmedi buraya da gelmez çok uzak diye babası için de görmesine gerek yok diye düşünüyorum oğlumu tek götürmek istedi ama daha çok küçük ve hasta bensiz zor olur diye izin vermiyorum var mıdır bunun çözümü ben bulamadım :110:

Gorusturmemek demeyelim ama çok küçükse ve siz olmadan durmuyorsa mecbur sabredecek biraz büyümesini. o zaman götürür eşiniz. Yok bekleyemiyorsa çenesini tutsaydı insana saygısı olmayanin çocuğa nasıl davranacağını ne malum? dovemeye kalktı diyorsunuz üstelik. Bu durumda ayy torunu tabiki görecek demeye gerek yok. Ben olsam imkan varsa gosterirdim ben gitmeden ama yoksa beklesin derdim kimse kusura bakmasin.

Torununu göstermemek ne demek? Size yaptığı büyük saygısızlık tamam görüşmeyin. Ama dede-torun ilişkisini zedelemeye hakkınız yok. Çocuğunuza da mı acımıyorsunuz?
Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.

Torununu göstermemek ne demek? Size yaptığı büyük saygısızlık tamam görüşmeyin. Ama dede-torun ilişkisini zedelemeye hakkınız yok. Çocuğunuza da mı acımıyorsunuz?
Bence bu profilde bir dedeyi tanıyıp görmesine de hiç gerek yok. Bir şey kaybetmez.

Bence haketmiyor torununu görmeyi falan.bu karakterde biri torununa annesini de kötüler. Ha su var size saygi li davranmayı ogrensin ozur dilesin siz çocuğu nuzla gidin.ama asla siz yanında olmadan isterse 5 yaşına gelsin cocugu gönder meyin. Ama tabi su da var siz de hakaret falan ettiyseniz sizin de özur dilemeniz gerekebilir

Kv gelsin görsün tek başına.

Ayrıca kpnin sana bu kadar öfkelenmesinin sebebi nedir? Hemde 2 kez
İkincisinin nedenini yukarda yazdım birincisi de baba demiyorum sizli bizli konuşuyorum diye güzellikle uyarsaydı ben farkında değildim taktığına ama uyarmak yerine hakaretler küfürler üzerime yürümeler falan yani saçma sapan bir durum anlayacağınız şimdi hiç demiyorum bana öyle davrandığı için cenazesine de gitmem cenazeme de gelmesin

Bence haketmiyor torununu görmeyi falan.bu karakterde biri torununa annesini de kötüler. Ha su var size saygi li davranmayı ogrensin ozur dilesin siz çocuğu nuzla gidin.ama asla siz yanında olmadan isterse 5 yaşına gelsin cocugu gönder meyin. Ama tabi su da var siz de hakaret falan ettiyseniz sizin de özur dilemeniz gerekebilir
Hakaret etmeyi bırakın ağzımı açamadım geçirdiğim şoktan ağladım sonra saatlerce kadersizliğime

Böyle bir adamım torununu seveceğine, iyi davranacağına ya da onu özleyebileceğine gram inanmam.
Sakın ola yollamayın çocuğunuzu.
Size bağırıp, küfürler edip evinden kovarkenki sebep, çocuğunuzla alakalı uyarmanızmış.
Ben aynı il sınırı içinde bulunmam, açık söyleyeyim.

Kardes forumda dert sahipleri fili tuttugu yerden tarif ettigi icin olaya panoramik bakamiyoruz kp seninle derdi ne dovecek kadar? Esin nasil musaade eder? Sen nasil sineye cekersin? Her ne olduysa hatan kp nin seni dovmesi yanlis otesi. Torun derdine mi dusmus hadsiz sen gitme babasina karisini dovduren adama da gerisini diyemeyecegim. Boyle sagliksiz iliskilerin icinde kalacagina dedesiz kalsin daha iyi.

Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.

İkincisinin nedenini yukarda yazdım birincisi de baba demiyorum sizli bizli konuşuyorum diye güzellikle uyarsaydı ben farkında değildim taktığına ama uyarmak yerine hakaretler küfürler üzerime yürümeler falan yani saçma sapan bir durum anlayacağınız şimdi hiç demiyorum bana öyle davrandığı için cenazesine de gitmem cenazeme de gelmesin

Kardes forumda dert sahipleri fili tuttugu yerden tarif ettigi icin olaya panoramik bakamiyoruz kp seninle derdi ne dovecek kadar? Esin nasil musaade eder? Sen nasil sineye cekersin? Her ne olduysa hatan kp nin seni dovmesi yanlis otesi. Torun derdine mi dusmus hadsiz sen gitme babasina karisini dovduren adama da gerisini diyemeyecegim. Boyle sagliksiz iliskilerin icinde kalacagina dedesiz kalsin daha iyi.
Alıntıladım nedenlerini iki üyeye yazdığım cevapları tekrar yazmamak için kusura bakmayın

Böyle bir adamım torununu seveceğine, iyi davranacağına ya da onu özleyebileceğine gram inanmam.
Sakın ola yollamayın çocuğunuzu.
Size bağırıp, küfürler edip evinden kovarkenki sebep, çocuğunuzla alakalı uyarmanızmış.
Ben aynı il sınırı içinde bulunmam, açık söyleyeyim.
Aynı ilde değildim hatta çookk uzaktayım bu sebepten dolayı

Back
X