Torun görme mevzusu...

Inşallah çok çok daha iyi olur ve zamanla iyileşir kuzucuk .
Bize buradan iyilestigini yazacağınız günler nasip olur.
İnşallah kucak dolusu amin olsun duanıza Rabbim izin versin inşallah iyileşmesine sağolun hele iyileşsin mutlaka haber vereceğim şükür kurbanı keseceğim gücüm yeterse o günü göreyim inşallah Rabbim inşallah

Ederdim çünkü çocuğum daha önemli.

evliyamısın mery:))
dedesi vefat etmiş bir ton çocuk var bir eksikleri yok. bak benim 2 evladımda dedelerini görmedi bile benim babamla idare ediyorlar:) zaten bilmem kaç km ötedeki adamın çocukla sıkı fıkı bir ilişkisi yoktur. çocuk için değişen bir durum olduğunu hiç sanmıyorum.

Taktınız büyük konuşmayın büyük konuşmayın? Size ne ister büyük konuşurum ister konuşmam size ne hanım efendi. Rica ediyorum alıntılayıp durmayın.

Korktunuz mu bunu yazmamdan , böyle bir durumla karşılaşmaktan ?

Kötü niyetle yazmadim ,empati kurmaniz için yazdım.

Gözünüzü kapatıp hayal edin.

Size kan bağı olmayan , emeği bile olmayan bir erkek üstünüze yürüyor , küfür ediyor, iki defa evden koyuyor.
Çocuğunuzun eline sopa verip , al anneye vur , anne pis Diyor.

Sonra sizde ay evladım dedesiz yapamaz buna hakkım yok, elbette gorusecekler.
Devamında küfür öğretsin .

Belki bıçak verir eline beni bicaklamasini öğretir.
Ama olsun her şey evladım için dediğinizi hayal edin .

Karşıdan nasıl görünüyorsunuz , bir düşünün.

Peki artık yazmam.

İnşallah kucak dolusu amin olsun duanıza Rabbim izin versin inşallah iyileşmesine sağolun
Şuan merak edip baktım eski konularınıza.
Allahım önce evladınızın tüm hastalıklarına şifa versin, size de dayanma gücü ve sabır.
Zaten çok çok zorlu yollardan ömrünüzü geçirirken lütfen kp miş eşmiş şu bu asla kafanıza takmayın.
Siz sadece oğlunuz ve onun tedavileri için çalışmak zorunda olduğunuz işinize odaklanın.
Bırakın yansın dünya, gözünüz görmesin canınız acımasın.
Size kocaman bir sarılma gönderiyorum, şifa dualarımın yanında.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

evliyamısın mery:))
dedesi vefat etmiş bir ton çocuk var bir eksikleri yok. bak benim 2 evladımda dedelerini görmedi bile benim babamla idare ediyorlar:) zaten bilmem kaç km ötedeki adamın çocukla sıkı fıkı bir ilişkisi yoktur. çocuk için değişen bir durum olduğunu hiç sanmıyorum.

Evliyayım :) ben ailemin eksikliğini çok hissettim hala hissediyorum. Belki ondan aile bağları önemli, her fırsatta gelin ve kaynanalar tarafından zedelenmesini doğru bulmuyorum hepsi bu. :)

Korktunuz mu bunu yazmamdan , böyle bir durumla karşılaşmaktan ?

Kötü niyetle yazmadim ,empati kurmaniz için yazdım.

Gözünüzü kapatıp hayal edin.

Size kan bağı olmayan , emeği bile olmayan bir erkek üstünüze yürüyor , küfür ediyor, iki defa evden koyuyor.
Çocuğunuzun eline sopa verip , al anneye vur , anne pis Diyor.

Sonra sizde ay evladım dedesiz yapamaz buna hakkım yok, elbette gorusecekler.
Devamında küfür öğretsin .

Belki bıçak verir eline beni bicaklamasini öğretir.
Ama olsun her şey evladım için dediğinizi hayal edin .

Karşıdan nasıl görünüyorsunuz , bir düşünün.

Peki artık yazmam.

Korkmadım çünkü büyük konuşmuyorum. Düşüncem ne ise onu söylüyorum ve bunun büyük konuşmayla alakası olduğunu düşünmüyorum. İyi akşamlar.

Şuan merak edip baktım eski konularınıza.
Allahım önce evladınızın tüm hastalıklarına şifa versin, size de dayanma gücü ve sabır.
Zaten çok çok zorlu yollardan ömrünüzü geçirirken lütfen kp miş eşmiş şu bu asla kafanıza takmayın.
Siz sadece oğlunuz ve onun tedavileri için çalışmak zorunda olduğunuz işinize odaklanın.
Bırakın yansın dünya, gözünüz görmesin canınız acımasın.
Size kocaman bir sarılma gönderiyorum, şifa dualarımın yanında.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim samimiyetinize dualarına ve desteğinize amin olsun inşallah Allah razı olsun sağolun zamanla hayırlı kapılar açsın Rabbim hepimize :KK200::KK60::KK36:

Evliyayım :) ben ailemin eksikliğini çok hissettim hala hissediyorum. Belki ondan aile bağları önemli, her fırsatta gelin ve kaynanalar tarafından zedelenmesini doğru bulmuyorum hepsi bu. :)

belki hissettiğin eksiklikten böyle düşünüyorsun olabilir.
konu sahibesine özel benim yorumumda.
her ilişki farklı bazı durumlarda senin dediğin doğru.
hali hazırda kurulmuş bağ yok ama bu konuda.
öyle bile olsa konu sahibesinin insiyatifinde çünkü şiddet ciddi bir eylem. koskoca adam davranışlarının sorumluluğunu alsın bir zahmet sonuçlarına katlansın.

sizde lütfen artık daha güçlü olun.
eşinizden kurtulun.
İnşallah ben de yoruldum yaşadıklarımdan yeni bir cihaza başladı Dr başka bir tedaviye de başladık otursa bir düzenimiz tedavilerimiz hayırlısıyla olacak inşallah zamana ihtiyacım var biraz daha

Merak ediyorum kayınpederiniz kayınvalidenizin üstüne de yürür mü hep? Çünkü o şiddetle büyüdüyse eşiniz, ona normal geliyordur bu durum.

Sorunuza gelince, bana karşı saygısı ve sevgisi olmayan, bana küfredip üstüme yürüyen dede, çocuğumu da görmeyi hayal etmesin, avcunu yalar.

Çocuğunuz için acil şifalar dilerim. Umarım en kısa zamanda iyileşir.

Torununu göstermemek ne demek? Size yaptığı büyük saygısızlık tamam görüşmeyin. Ama dede-torun ilişkisini zedelemeye hakkınız yok. Çocuğunuza da mı acımıyorsunuz?

Öyle bir dedeyle görüşmeyince acınacak halde olmaz çocuk merak etmeyin.
Bazı akrabalar kişilikleriyle çok da gerekli değil insana.

Merak ediyorum kayınpederiniz kayınvalidenizin üstüne de yürür mü hep? Çünkü o şiddetle büyüdüyse eşiniz, ona normal geliyordur bu durum.

Sorunuza gelince, bana karşı saygısı ve sevgisi olmayan, bana küfredip üstüme yürüyen dede, çocuğumu da görmeyi hayal etmesin, avcunu yalar.

Çocuğunuz için acil şifalar dilerim. Umarım en kısa zamanda iyileşir.
Evet eşine ve çocuklarına şiddet uygulamış hatta en son geçen yıldı galiba dövdüğü için annesini görmeye gitti eşim memlekete normal geliyor tabi haliyle ona bu durumlar

Öyle bir dedeyle görüşmeyince acınacak halde olmaz çocuk merak etmeyin.
Bazı akrabalar kişilikleriyle çok da gerekli değil insana.

Ben açıklamamı yaptım. Lütfen yorumların hepsini okumadan cımbızlama dalmayın. Ayrıca benim fikrimde zikrimde bu siz görüştürmezsiniz olur biter.

İnşallah ben de yoruldum yaşadıklarımdan yeni bir cihaza başladı Dr başka bir tedaviye de başladık otursa bir düzenimiz tedavilerimiz hayırlısıyla olacak inşallah zamana ihtiyacım var biraz daha

umarım iyileşir çocuğunuz ben size hak veriyorum zorlu bir süreç tek başınıza altından kalkmakta zor elbet.

Boyle bir adamin torununu gorme hakki oldugunu dusunmuyorum. Kendi geri kafali ilkel dusunceleri ile minnacik taze beybi zehirlemektir bunun adi. Esiniz o ailede buyumus size karsi nasil davraniyor peki. Gercekten su gordugunuz muameleye cok uzuldum.
Eşim de aynı cahillikte maalesef

umarım iyileşir çocuğunuz ben size hak veriyorum zorlu bir süreç tek başınıza altından kalkmakta zor elbet.
Hem de o kadar zor ki 3 tane ağır hastalığı ve bunlara eşlik eden ilişkili 4 yan hastalığı var 3 tane profösör Dr takibi 4 tane klinik takibi var ve Ankara İzmir ve İstanbul gibi 3 farklı illerde hocalarımız en iyi hocalara götürelim diye mekik dokuyoruz yıl içinde bu illere kolay ya da tek hastalığı olsa bu kadar düşünmezdim Allah bundan beter etmesin bugünümüzü aratmasın emeklerimizin karşılığını şifasını nasip etsin teşekkür ederim sağolun duanıza

Torununu göstermemek ne demek? Size yaptığı büyük saygısızlık tamam görüşmeyin. Ama dede-torun ilişkisini zedelemeye hakkınız yok. Çocuğunuza da mı acımıyorsunuz?
Ağzında küfür ve hakaretten başka bir şey olmayan kişi kendi babam da olsa çocuğumun psikolojisi için karşılaştırmazdım bile!. Dedesiyse dedeliğini bilsin, üslubunu takınsın, küçücük çocuğun yanında edepli olsun. Dede torun ilişkisi diyorsunuz, torunun dededen öğreneceği şey; anneye hakaret normaldir, küfür etmek güzel bir şeydir çünkü dedem yapıyor.
Konu sahibi lütfen böyle insanlardan uzak tutun yavrunuzu, yalnız da göndermeyin bana kalırsa. Torununu azıcık düşünen adam annesine saygılı olur.

Back
X