- 28 Kasım 2010
- 42.415
- 140.883
- 798
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Torun gormek isteyen gagasini tuacak,elini ayagini tutacak. Eh tutamiyorsa da gormeyecek. Adam olana kadar gostermeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim amin inşallah sağolun normal geliyor ona böyle ortamda büyüdüğü için büyüktür ne isterse yapar cahilliğinde maalesef bir gün iyileşecek oğlum yada düzene girecek iyiye gidecek hastalığı Allah'ın izniyle o gün kurtulacağız bunlardan Rabbim çok büyükBen olsam yollamazdim gostermzdim hakki da yok kendisi şiddet gösteriyor diye el kadar çocuğa vur anneye demeye hic hakki yok
Ayrıca esinizin herşeyi görmezlikten gelmenizi istemesi de yanlış. ortada size yapilan bir saygısızlık var. Eşiniz hala nasıl bir acitasyon yapıyor boyle anlayamadm.
Bu arada Rabbim şifalar versin inş en kısa zamanda iyileşir inanın içim acidi okurken..
Haklısınız düşünmüyorum göndermeyiAnkattiklarinizdan yola cikarak: Cocugunuzu yalniz o adamin yanina yollamayin. Öfkesine ve ağzına ve eline hakim olmayan bir insana güvenip yollamam sahsen.. Esiniz de size zamaninda sahip cikip babasina tepki gösterseydi. Sanirim halen babasina kendini sevdirmek derdinde. Siddet gören insanların bir cogu onlara şiddeti uygulayanin yinede gözüne girmeye çalışırlar. Bu anne baba es gibi kisiler olabilir. Bunu sizin çocuğunuzu kullanarak yapmasin
Aynı şeyleri kv ile yaşadım 1 hafta önce. Ve bebeğimi de sarsmıştı sakın gitme. Torun sevdasına düşerlerse söyle mahkemeye başvursunlar. Terbiyesizler gelinsin diye üstüne gelmeye hak sanıyorlar.buna rağmen eşim de torununu görmek isterse götürürüm diyor bana. Asla da göndermicem mahkemeye başvurur öyle görür dedim. Hak etmiyorlar ne torun göstereceksin böylelerini süründürmek lazım.Eşimin babası evliliğimin ilk yıllarında beni dövmeye kalktı saçma sapan sebepten dolayı.Küfürler etti hakaretler etti kovdu ben 3 yıl görüşmedim ta ki 2 yıl öncesine kadar 2 yıldır mesafeli bir şekilde bayramlarda görüşüyordum ama yarı yıl tatilinde oğluma bir yanlış davranışı nedeniyle uyardığım için tartıştık daha doğrusu yine küfürler hakaretler ve kovmasıyla ben oradan ayrıldım.Eş olmayı beceremeyen şahsiyetsiz Ramazan bayramında gitmedi memlekete tabi bende gidemedim kurbanda da ben görüşeyim istiyor ben kesin kararlıyım suçsuz yere bana böyle davrandığı için 3. şansı vermeyeceğim o adama ne ölüme ne ölüsüne dedim eşime ondan önce ölürsem diye anneme bile vasiyet ettim alma cenazeme diye eşim de diyor annem babam nasıl görecek torununu diyor ben de kendi anneme gelsin orda görsün dedim kabul etmedi buraya da gelmez çok uzak diye babası için de görmesine gerek yok diye düşünüyorum oğlumu tek götürmek istedi ama daha çok küçük ve hasta bensiz zor olur diye izin vermiyorum var mıdır bunun çözümü ben bulamadım![]()
Sizin yaşadığınız aile eksikliğine saygım sonsuz ama yorumuz burda gerçekten ütopik kaçıyor. Bu öyle bir yorum ki insanlar ben dahil gayri ihtiyari tepki veriyor. Hani toplumda karısını çocuğu döven tipler var ya o tiplerin %90 nı bu tip aile çevresindeki dallamalar dan görüp etkilenerek oluyor.Kusura bakmayın kıymetli vaktimi sizlere düşüncemi anlamanız için harcayamayacağım
İnşallah kurtulursunuz bir an önce bu aileden. Çocuğunuza da normal gelmemeli aile içi şiddet. Hiç olmazsa dedeyle görüştürmeyin şimdilik!Evet eşine ve çocuklarına şiddet uygulamış hatta en son geçen yıldı galiba dövdüğü için annesini görmeye gitti eşim memlekete normal geliyor tabi haliyle ona bu durumlar
Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.
Ben açıklamamı yaptım. Lütfen yorumların hepsini okumadan cımbızlama dalmayın. Ayrıca benim fikrimde zikrimde bu siz görüştürmezsiniz olur biter.
Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.
Görmesinler efendimEşimin babası evliliğimin ilk yıllarında beni dövmeye kalktı saçma sapan sebepten dolayı.Küfürler etti hakaretler etti kovdu ben 3 yıl görüşmedim ta ki 2 yıl öncesine kadar 2 yıldır mesafeli bir şekilde bayramlarda görüşüyordum ama yarı yıl tatilinde oğluma bir yanlış davranışı nedeniyle uyardığım için tartıştık daha doğrusu yine küfürler hakaretler ve kovmasıyla ben oradan ayrıldım.Eş olmayı beceremeyen şahsiyetsiz Ramazan bayramında gitmedi memlekete tabi bende gidemedim kurbanda da ben görüşeyim istiyor ben kesin kararlıyım suçsuz yere bana böyle davrandığı için 3. şansı vermeyeceğim o adama ne ölüme ne ölüsüne dedim eşime ondan önce ölürsem diye anneme bile vasiyet ettim alma cenazeme diye eşim de diyor annem babam nasıl görecek torununu diyor ben de kendi anneme gelsin orda görsün dedim kabul etmedi buraya da gelmez çok uzak diye babası için de görmesine gerek yok diye düşünüyorum oğlumu tek götürmek istedi ama daha çok küçük ve hasta bensiz zor olur diye izin vermiyorum var mıdır bunun çözümü ben bulamadım![]()
Haklısınız inşallah amin olsun duanızaKonularını biliyorum değil o pislik kayinbaban o esin bile çocuğu saatli ancak görmeyi hak ediyor
Umarım çocuğun iyileşir ve sen boşanmak için güçlü olursun
Bir de esin ailesi çok önemli erkekte baba ogulun aynası oluyor
Zalimden alim dogmuyor
Kusura bakmasın ama torununu seviyorsa annesine de bir zahmet insanca davransın.Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.