Torun sevgisi!!

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
merhaba kızlar..
yine ben..
ne sorunum olursa olsun hemen buraya koşuyorum anlatmak için..malum kimseye anlatılabilicek şeyler değil ailevi mevzular..sizler bana fikir verdikçe rahatlıyorum inanın..çok teşekkür ederim hepinize..

neyse konuma geliyim..
dayımla ilgili konuyu okuyan arkadaşlar bilir..dünden önceki gün bize gelmişti..kızınıda geetirdi daha 10 yaşında..dayımdan ne kadar nefret ediyorsam kızını da o kadar fazla seviyorum..o günahsız suçsuz sonuçta..

biz kardeşimle annemle yaşıyoruz ve annemin eşiyle..
bu dayımın eski karısıda evlendi..kızıda annesiyle yaşıyr..ve annesinin eşiyle..
daha 2 hafta olmuş evleneli ama küçücük çocuk deprosyonda resmen..onu ben anlamam da kim anlar?ablacım sen burda kalsana dedim halan var biz varız beraber uyuruz gezeriz dedim..tamaam olur dedi çocuk sevinciyle nasıl sevindi anlatamam..orda mutlu değilim dedi..benim yaşadıklarımı yaşıyo..ama bana böyle sahip çıkan biri olmadı hiç..((babaannem dışında..babaannem bu konularda babamla annem ayrıldı diye..biz el adamının yanında kalıyoruz diye..
mutsuz oluyoruz diye hep hasta olur üzüntüden..allahım ona çok uzun ömürler versin..ben ona belli etmemeye çalışırım..))

neyse bu küçük kuzenim gitti o gün dayım götürdü..ertesi günü yani dün..
anneannemle dedem geldi bize..
o insanlar bizi asla sahiplenip şöyle torunum var dememiştir..deselerdi biz şu an el evinde değil dedemin elinin altında olurduk değil mi?ama onlar merkezde evleri var ama köye kaçıyolar dertlerden uzaklaşmak için..
hadi ben bizi geçtim..asıl konuyu açma nedenim şu..
annemle anneannem dün konuşuyolar..annem diyo ki dayımın kızını kasdederek çok üzülüyo küçücük çocuk
sevmemiş annesinin eşini hiç..mutlu değilmiş diyo..
ananemde bir kahkaha atıyo ki..allahallah niye sevmemiş ki iyi değilmiymiş diyo..hoşuna gidiyo eski gelininin mutsuz olması..ama mutsuz olan eski gelinin değil ki torunun..güle güle soruyo falan anneme..
benim babaannem bunu duycak allah korusun hastanelik olur üzüntüden..
ya nasıl insan bunlar??annem babamdan boşanmadan önce annemgil en küçük kavga etse gelirlerdi hemen babama bağırmaya şimdiki annemin eşine yalakalık yapıyolar..niye annem boşanırsa onların yanına gideriz diye korkuyolar tekrar..ben küçükken annemin yanına gidiyodum bi babamın yanına gidiyodum boşandıklarında gece 12 de ağlamaya başladım bi gün annemin yanına gidicem diye..babam götürmedi..babannem götürdü(babaya bakın siz?)
babaannem mecburen o gün ananemlerde uyudu..ertesi gün dedem babannemi köşeye çekmiş..hanfendi hanfendi artık burda böyle gelme buraya yakışık almaz demiş..ya düşünün nefret ediyorum bunlardan
bi gün arkadaşım gelmişti dedemlerde kalırken annem evlenmemişti daha yemek yiyoruz geldi yanımıza ananem akşama yemek yok yemek yemeyin ondan dedi bize geliyo hoşgeldin diyorum yüzünü buruşturup geçiyo yanımdan.. aklıma geldikçe bunlar..bide kuzenimin bu durumunu görünce çok üzüldüm kahkaha atıyo resmen gram üzülmüyo..

ooff daha anlatcak çok şey var sinirden çok karışık anlattım kusura bakmayın..

Son düzenleme:
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen.
Bu nedenle konu "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.

canim benim sen ne kadar merhametlisin!
icim acidi okurken
bazi insanlar vardir sinirleri ve ruhlari alinmis gibidir
en kotuye bile tepki vermezler
kendileri haricinde,baskalarinin basina gelenler onlari zerre kadar ilgilendirmez
bana dokunmayan yilan bin yasasin derler hep.
kuzenini en iyi sen anlarsin canim benim
konusmaya calis anlayabilecegi sekilde
elinden geldigince yardimci olmaya,derdini sormaya calis
anladigim kadariyla kuzenin daha kucuk
bu donemi en iyi sekilde atlatmasina yardim et
dualrim sizinle

çok teşekkür ederim dualarınız ve yorumunuz için...
ben elimden geldiğince yardım ederim etmesine de burası da benim evim değil..
şuan bunu kimse sorun yapmıyr biliymsunuz:S kuzenimin babasıda şehir dışını gidicek yani dayım..aylarca gelmiycek çocuk o adama emanet..ben kabullenemezdim..en azından dedemler ananemlerin buna bi dur demesi lazımdı..
onlarında kafası götürmüyo nedense torunlarını..

İyi kötü atlatmışsınız o dönemi. Ve artık bilinçlenmişsiniz.
Yaşadıklarınız zormuş gerçekten. Ama olan olmuş. şmdi o kızı sahiplenmeniz harika olmuş. Daha az acıyla atlatabilecek sayenizde.
Küçücük yüreği rahatlattığınız için sizi tebrik ediyorum

teşekkür ederim..
umarım o minik yavru içinde benim içinde hrşey yoluna girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…