- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.953
- 158
- 39
- Konu Sahibi ilkduyansenol
Canım sende çalışma otur evinde çocuğuna bak
Yani ilk mesajınızda 2012 yılından konuyu mu hortlattınız?
Açılma tarihine bakın rica ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi 66 yasinda degil. Eger yasiyorsa 76 yasinda.O zaman kadın 50 yaşındaymış şimdi 66 yaşında. 1 yaşındaki çocukla 16 yaşında genç kızları bir tutmayın.
Eski konuymuş ama ill sayfayı okumuş bulundum. Kadın bana bebek baktirirsaniz hasta olurum demiş konu sahibi de tüm gün tv karşısında otururken hasta olmuyor ama diye karşılaştırma yapmış. Kusur bulacağım diye yaptığı karşılaştırmaya bak:)66 yaşında kadından çocuk bakmasını mı bekliyorsunuz gerçekten.
Hortlak konu desene...Simdi 66 yasinda degil. Eger yasiyorsa 76 yasinda.
Sadece buna yorum yapıp çıkmış bi de![]()
kayinvalideniz oğluna bakmış büyütmüş sizle evlendirmiş toruna bakma mecburiyeti yok bu kadar dert edecektiniz bakamayacginjz durum vardi cocuk yaparken kayinvalideniz sorsaydınız cocuk yapacağız bakar mısın diye.. boyle durumlarda cadı olan hep kayınvalide oluyorsizin ailenizden biri aklınıza niye gelmiyor o bakmıyorsa sizin ailenizde bakmıyorki kreşe vermişsiniz. kadın baştan tavrını koymuş ne güzel iste sonradan bakmam dese tüm yaptığını devirip dökecektinizgünaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum
Çekmişlerdir şimdiye kadar çünkü hayattaysa inşallah teyze 75 76 olmuş oluyor konu nerdeyse 10 senelikya su yasli insanlarin ustunden elinizi cekin yahu çekin !
kadin gelmis 66 yasina dogurdugunu buyutmus evlendirmis tam rahat edecek birileri eline çocuk yapistiriyor . yok tv karsisinda yorulmuyormus bilmemne sizene kadin isterse olimpik kosuya katilir isterse bütün gün yatar. hayat yorgunluğu diye bisey var .
yasli insanlarinda psikolojik durumlari var belki kadinin kendi icinde sorunlari var belki sorumluluk almak istemiyor ama olurmu illa torun bakacak![]()
Konu açıldığında 4 yaşındaydı şimdi 14Çocuk 10 yaşında![]()
Ben 1 yaşında diye okumuştumKonu açıldığında 4 yaşındaydı şimdi 14![]()