torununa bakmayan kayınvalide

Siz böyle yapıyorsanız bilemem.Ben böyle yapmıyorum.Böyle yapmamam veya düşünmemem konu sahibini anlamama engel değil.çünkü EMPATİ yeteneğim var.İki beğeni fazla alacam diye duyar kalmanıza gerek yok.
Hıhı zaten burada buna benzer konu açan üyelerin hiç biri böyle yapmıyor. Hediyelerle şımartıyorsunuz kışın Uludağ’da yazın Bodrum’da tatiller hediye ediyorsunuz. Evine yardımcı gönderiyorsunuz. Bir tıkla kapısına market arabası gönderiyorsunuz. İşime geldiği gibi davranıyorum diyorsunuz çocuğuma bakarken canım kayınvalidem oluyor. Düğünümde bana altın takmadı yok evime eşya almadı olduğunda cadı kaynana oluyor. Siz EMPATİ değil BENCİLLİK yapıyorsunuz.

Bakmak zorunda değil.benim de 18 aylık oğlum var calismak istiyorum ve istediğim isi bulursam krese vericem,kendi annem bana 2 dakika mesafesinde ama bakmaz öldürsen hemde ben 5 çocuk büyütüm der 😂

Pes doğrusu! 66 yaşındaki bir insandan çocuğunuza bakmasını beklemeniz bencilliktir.
Siz bu kadına zaten her konudan bilenmişsiniz.
Yaşlı insanları kendi haline bırakın Allah rızası için. Hasta olmaları mı gerekiyor illa çocuğunza bakmaları için?
Allah içinize merhamet koysun biraz.
Çocuğunuz kreşe başlamış zaten. Bir yol yordam bulmak sizin çözümünüz.
Çocuk evde canlı ders dinliyor şu anda

Benimde annem Asla bakamam der kayınvalide zaten bakmaz bazı ınsanlar bakabılme yetısıne sahıp degıl bende bazen düşünüyorum ama cocuk bakımı cok zor hele emanet olarak o sorumluluğu da herkes almaz aslında normal keske yardım etseymiş ama olmamış Allah kolaylık versin 💐

Ya kendi çocuğuna bakmaktan sızlanan kadınlar ileri de kendi torunlarına bakacaklar mı ki hiç bi destek olmadan bir çok çocuğa bakmış kadından toruna bakmasını bekliyorsunuz pes ya pes.
Kendine güvenemeyen doğurmasın bi zahmet.

Ona güvenerek mi çocuk yaptınız? Bakmak zorunda değil bence.

işin ilginç yanı ben evlendiğimde kaynımın kızlarına bakıyordu kızlar şuan 16 yaşında hala bakıyor yani benim eşime işleri düşünce yada araba ile ilgili bir işleri olunca çağırıyorlar oda hayır demiyor ama benim oğlum hasta olduğunda kreşe gidiyor ben bunu hazmedemiyorum
O zaman kadın 50 yaşındaymış şimdi 66 yaşında. 1 yaşındaki çocukla 16 yaşında genç kızları bir tutmayın.

günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum
İnşallah imkanınız el verirde kendiniz bakabilirsiniz 🙏🏻

Back
X