evet canım özl sektör yani okadar ikilim yaşadımki çalışıp çalışmamak arasında ama işim çok iyi yani özel sektör olupta iyiyim diyen az bulunur kaybetmek istemedim çocuğum sıkıntı çekicek ama hep ileride iyi olucak düşüncesiyle çıkmadım iyikide çıkmamışım ha izin istesem verirlerdi vermem demezler ama biliyosunuz verdikten problem oluyor.
'cocugum sikinti cekicek ama hep ilerde iyiolucak dusuncesi' hic anlayamadim ben bu cumleyi, hangi ileri Zamandan bahsediyosunuz, zaten zor olmus bebeginiz, kresde hasta oluyomus, karsimizda cocugunun simdilik sikinti cekmesine razi olan bir anne var amma 66yasinda olup da kaynanasinin bakmamasindan yakinan yine ayni anne, kusura bakmayin ama hatalisiniz, benimde ablam ayni seyi anneme yapiyo, istiyolarki onlar calisip para kazaniyo diye anneler kayinvalideler onlarin cocuklarina baksin, annem 47 yasinda, romatizma hastasi her ay 2-3 gun hastanelerde sürunüyo, kadin kendi evini temizlese elleri ayklari sisip tutuluyo, bikac gün yatiyo anca dinleniyo, bu kadini cocuguna baksin diye zorla kendi evine cagirdi sehir disina, tabi ben annemle hastaneye gittigim icin biliyorum kadinin durumunu kiyamiyorum, ama onlar bilmiyolar, kadinin tepesine ciktikca cikiyolar, annem artik diyo bana guvenip cocuk yapmayin ama ne fayda, simdi annem yine bakiyo, kardesim evlenecek bikac ay sonra alisverislere gidecek tabiki kadin, o cocuk nolacak, yakinda teyzesi var yani ben ,o baksin, ben hamileyim düşük tehlikem var umurlarinda olmaz hanimeendilerin tabi, annem memlekete gittiginde ablam arayip da bana demediki kizima bakarmisin bacim, anneme demis, annem gidince hooop geldiler, bir hafta baktim, tabi hamileyim bende bu arada, ilk bebegimde beraber hamile kalmistik ,1 aylik evliydim, annem bana, sen sirani bekleseydin, ben hanginizin cocuguna bakicam demisti, sanki ben cocuguma bak demisim gibi, neyse benim bebegim öldü zaten karnimda, anneme de müstehak oldu belkide bana söyledigi o cümleden dolayi, fellik fellik pesinde gezdiriyo bi ankara bi istanbul,simdi hic istemesede bakmak zorunda,
calismak zorundayim demissin, bizimde maddi durumumuz hic iyi degil, herseyi minumumda yasiyoruz esimin kazanciyla, ama benim calismami istemiyo,unv. derecem cok iyi bir egitimim olmasina ragmen, o istese dahi ben istemiyorum, konu maddi problem degil bicok calisan anne icin bunda yuzde yuz eminim,psikolojik rahatlik, sosyal hayat, para kazanabiliyo olma durumu, ekonomik ozgurluk, vs, vs, isyerinin iyi olmasini ve gelecek garantisi vs, sebepleri cocugunun hasta olup sikinti cekmesine tercih ettiysen kimseye bakmak zorundaymis muamelesi yapmayin lutfen