torununa bakmayan kayınvalide

canım ben o parayı gözden çıkarmışım zaten benim sıkıntım hasta olduğu zamanlar çağırmadan gelmiyor hasta yollamayın ben gelirim demiyor

hımmm demekki hiçte bakmıyor değil.40 yılda bir olsada götürdüğünüz de bakıyor:34:

benım anladıgımda konu sahıbı arkadasım kayınvalıdeye takmıs baska sebeplerden dolayıda takmıs
yaslı baslı ınsanlar ya bosverın kotu nıyetten bıseycık cıkmaz

benim kendisine takmam için çok içli dışlı olmamız gerek.4 yıl birlikte oturmuşum takmamışım çocuk için takmışım söz konusu eğer çocuğumsa evet takdım

düşündüm de benim kv .de 68 yaşında
bir fincan çayı zor içiyo elleri titriyo..
görümcem gidip haftada bir evini temizliyo
hani çocuk bakabileceğini hiç sanmıyorum
hasta olsa bile çocuk bakamaz kadın . ne yalan söyliim

bakmıyorsa yapacak bir şey yok. 16 yaşındaki kızlara bakıyor demişsiniz de o yaşta biri kendi ihtiyaçlarını görebilir, ev işi, yemekte

yapabilir ama bebek öyle değil. sorumlulğu çok fazla. hem bakıp başıınıza da kakabilir. boş verin en iyisi:34:

canım burada sana yardım edilecek bir durum yok. 60 yaşındaki kadının yapısını değiştiremezsin ki çocuk bakmak o yaşta gerçekten zordur. benim kendi annem bakıyor kızıma ama her gün çok pişmanım bunun altına girdiğime diyor. gerçekten bir yaştan sonra çok çok zor. yani söylemlerine göre hatır gönül meselesi yapma bence. o yaştan sonra ne yapacak elbette televizyon izleyecek oturacak.

benım anladıgımda konu sahıbı arkadasım kayınvalıdeye takmıs baska sebeplerden dolayıda takmıs
yaslı baslı ınsanlar ya bosverın kotu nıyetten bıseycık cıkmaz

kaynana baksaydı bu sefer ne olacaktı biliyormusun.yapma dediklerimi yapıyor,yedirme dediklerimi yediriyor.hiç çıkarıp gezdirmiyor.tüm gün televizyon izletiyor.bebeğimi sürekli oraya buraya götürüyoır.uyku düzenine uymuyor.bebğimi hasta ediyor.kirli giysilerini poşete dolduruveriyor v.s. v.s. şikayetleri uzayıp gidecek:34:

haaa kimse kusura bakmasın.bana çocuk baktıracaksa evlatlarım kendi doğrularımla bakarım.kimse müdahele edemez bana:32:

düşündüm de benim kv .de 68 yaşında
bir fincan çayı zor içiyo elleri titriyo..
görümcem gidip haftada bir evini temizliyo
hani çocuk bakabileceğini hiç sanmıyorum
hasta olsa bile çocuk bakamaz kadın . ne yalan söyliim
Benim kayınvalide de 66 yaşında maşallah benden dinçtir =)
Sabahın 5-6'sında kalkar akşama kadar koşturur, oturmaz yerine. Ama torunlarıyla zerre ilgilenmez :1:
Anladığım kadarıyla konu sahibinin kayınvalidesi de dinç bu yüzden böyle bir beklentisi olmuş.

kaynana baksaydı bu sefer ne olacaktı biliyormusun.yapma dediklerimi yapıyor,yedirme dediklerimi yediriyor.hiç çıkarıp gezdirmiyor.tüm gün televizyon izletiyor.bebeğimi sürekli oraya buraya götürüyoır.uyku düzenine uymuyor.bebğimi hasta ediyor.kirli giysilerini poşete dolduruveriyor v.s. v.s. şikayetleri uzayıp gidecek:34:

haaa kimse kusura bakmasın.bana çocuk baktıracaksa evlatlarım kendi doğrularımla bakarım.kimse müdahele edemez bana:32:

biraz 20-25 yıl sonrasını düşünüyor gibiyiz ama ben olsam hiç bakmam..herkesin doğrusu kendine doğru tabi ama bakacak olsam 2. çocuğu yapardım. kaldı o yaştan sonra nasıl zor olur. kendi anneme bile çok üzülüyorum. ama şuan için yapacak bir şey yok kendi açımdan. güvenilir birini bulamam. bir de bebeklikten annem bakınca şimdi ayırmak çok zor.

Sabahın 5-6'sında kalkar akşama kadar koşturur, oturmaz yerine. Ama torunlarıyla zerre ilgilenmez :1:
Anladığım kadarıyla konu sahibinin kayınvalidesi de dinç bu yüzden böyle bir beklentisi olmuş.

aynen öle daha 1 hafta önce tatilden geldi hemde tur ben bile tur için kendime güvenemiyorum yani yürüme işi var sonunda nebiliyim ya Allaha havale ettim en iyisini o bilir

aynen öle daha 1 hafta önce tatilden geldi hemde tur ben bile tur için kendime güvenemiyorum yani yürüme işi var sonunda nebiliyim ya Allaha havale ettim en iyisini o bilir

canım onun açısından düşündün mü hiç? kadın çocuk bakınca hasta oluyorum diyor...bu yeterli değil mi gerçekten?

tatlım iki bebeğini kaybetmişsin allah size ve evladınıza uzun ömür nasip etsin. ama bence kaynananın bakmak istememesini kişisel algılama senin annende bakmak istemeyebilirdi, şimdi onlar çocuklarını büyütmiş rahat etmek isterler birde 66 yaş az değil kendine güvenemiyordur kadın hareketli olur çocuk koşamam arkasından birşey olur diye düşünüyordur sorumluluk neticede.

biraz 20-25 yıl sonrasını düşünüyor gibiyiz ama ben olsam hiç bakmam..herkesin doğrusu kendine doğru tabi ama bakacak olsam 2. çocuğu yapardım. kaldı o yaştan sonra nasıl zor olur. kendi anneme bile çok üzülüyorum. ama şuan için yapacak bir şey yok kendi açımdan. güvenilir birini bulamam. bir de bebeklikten annem bakınca şimdi ayırmak çok zor.

ben belki en fazla 5 yıl içinde torun sahibi olabilirim:1::1:

yani 50 yaşımda:34:

bu konuyu yardım etmeniz için yazmadım biraz canım sıkılıdı bugün. kış da geliyor yine hastalıklar başlıycak ve ben her kış olduğu gibi ağlamaya devam edicem

ciddimi benim ki çok kötü vallahi
diyorumya kendisi bakıma muhtaç
zamanında çok torun bakmış
galiba yıpranmış kadın:)
benimkilere dermanı kalmadı (gerçi çocuk yok oratda da neyse:))

tatlım iki bebeğini kaybetmişsin allah size ve evladınıza uzun ömür nasip etsin. ama bence kaynananın bakmak istememesini kişisel algılama senin annende bakmak istemeyebilirdi, şimdi onlar çocuklarını büyütmiş rahat etmek isterler birde 66 yaş az değil kendine güvenemiyordur kadın hareketli olur çocuk koşamam arkasından birşey olur diye düşünüyordur sorumluluk neticede.

Amin hepimizin çocuğunu bağışlasın Allah ne diyim canım kendi bilir artık diyecek kelimem yok

bu konuyu yardım etmeniz için yazmadım biraz canım sıkılıdı bugün. kış da geliyor yine hastalıklar başlıycak ve ben her kış olduğu gibi ağlamaya devam edicem

herşeyin bir bedeli var canım işte.. biz de çalışan anneler olarak para kazanma karşılığında çocuklarımızdan uzak kalıyoruz. 40 derece ateşli bile olsa gidemediğimiz zamanlar olmuyor mu??? oluyor tabi...

Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin. bakmıyorsa bakıcı alternatifini değerlendir.çok küçükmüş bebeğin kreş için.

Back
X