torununa bakmayan kayınvalide

şöyle bir alternatifin yokmu tatlım mesela komşun bile olabilir hasta olduğu zaman acil bırakabileceğin parasıyla birisi yokmu canım yada evıne gelip bakacak 20 yaşında bir öğrenci bile olabilir mesela ben hamileyim atıyorum evdeyim biri bana bıraksa usluysa çocuk dursun kenarda ne olcak.

Yada benim kız kardeşim üniversite mezunu yeni kpss ye hazırlanıyor ben ona okul boyunca çok hosteslik vs. işlerinde çalıştırdım iyice alıştı çalışmaya doğum günü ablalığı yapıyordu mesela hatta aştı sunuculuk falan iyice aktif işleere girdi. Mesela ben çalışırken kız kardeşime bir telefon bana 15 tane host hostes lazım pat ertesi gün hepsi gelirdi yani sonra ben o çucuklarla tanışır başka işlerede çağırırdım üni öğrencileri atıyorum 30 TL versen gelirler en basit boşta olan çocuklar tanışsan birileriyle gelirler bunun gibi bir örnek geldi aklıma sadece

yada kayınvaliden geldiğinde sende ona birtakım ihtiyaçlarını alıyormusun alsan mesela daha zevkle gelir diye düşünüyorum.

tabiki bakmak zorunda değil ama zorda kaldığınız zamanda yardımcı olmalı bence.
sonuçta düzenli bakmasını istemiyorsanız(haftada iki gün felan); hastalıkta,sıkıntıda yardımcı olmalı.

k.valideniz 66 yaşındaymş,gerçekten çocuk bakmakta zorlanabilir..bizim bile bu yaşımızda kendi çocuklarımız sabrımızı zorlayabiliyor..zaten bakmak zorunda da değil..insan üzülür elbette,ilgilensin ister ama tavır yapmaya hakkınız yok bence.

ama çocuğunu kreşe ya da bakıcıya bırakan annelere acımaszıca yorum yapan hemcinslerimizi de anlamak mümkün değil!! sanki büyük bir keyifle onları başkasına emanet ediyoruz ya,bir de ahkam kesiyorlar buradan..

şöyle bir alternatifin yokmu tatlım mesela komşun bile olabilir hasta olduğu zaman acil bırakabileceğin parasıyla birisi yokmu canım yada evıne gelip bakacak 20 yaşında bir öğrenci bile olabilir mesela ben hamileyim atıyorum evdeyim biri bana bıraksa usluysa çocuk dursun kenarda ne olcak.

Yada benim kız kardeşim üniversite mezunu yeni kpss ye hazırlanıyor ben ona okul boyunca çok hosteslik vs. işlerinde çalıştırdım iyice alıştı çalışmaya doğum günü ablalığı yapıyordu mesela hatta aştı sunuculuk falan iyice aktif işleere girdi. Mesela ben çalışırken kız kardeşime bir telefon bana 15 tane host hostes lazım pat ertesi gün hepsi gelirdi yani sonra ben o çucuklarla tanışır başka işlerede çağırırdım üni öğrencileri atıyorum 30 TL versen gelirler en basit boşta olan çocuklar tanışsan birileriyle gelirler bunun gibi bir örnek geldi aklıma sadece

yada kayınvaliden geldiğinde sende ona birtakım ihtiyaçlarını alıyormusun alsan mesela daha zevkle gelir diye düşünüyorum.

tanımadığı birisiyle evde durmuyorki keşke dursa

k.valideniz 66 yaşındaymş,gerçekten çocuk bakmakta zorlanabilir..bizim bile bu yaşımızda kendi çocuklarımız sabrımızı zorlayabiliyor..zaten bakmak zorunda da değil..insan üzülür elbette,ilgilensin ister ama tavır yapmaya hakkınız yok bence.

ama çocuğunu kreşe ya da bakıcıya bırakan annelere acımaszıca yorum yapan hemcinslerimizi de anlamak mümkün değil!! sanki büyük bir keyifle onları başkasına emanet ediyoruz ya,bir de ahkam kesiyorlar buradan..

aynen öle 1 yaşında altı bezli ve ben bu çoğu dört gözle beklerken mecburen kreşe verdim MECBURENNNNNN

bu konuyu yardım etmeniz için yazmadım biraz canım sıkılıdı bugün. kış da geliyor yine hastalıklar başlıycak ve ben her kış olduğu gibi ağlamaya devam edicem

keşke konum yorumlara açık değildir diye not düşseydin:19:
inş. hiç hastalanmaz yavrun
sende kimseye minnet etmek zorunda kalmazsın
ne diyelim..

ah keşke kızım olsaydı.2 oğlum var:31:

Allah gönlüne göre iki tan de kız nasip eder inşallah ablacım..:16:

bunun dışında insanlara yapmak zorunda oldukları davranışlar yüklemek ne kadar doğru bilemiyorum..
benim bir yakınım bunu bizzat kendi annesine yapıyor ve annesi 70 küsür yaşında..ön kızı bile olsa
kimsenin buna hakkı olamaz..çocuk bakmak çok kolay bir iş değil gerçekten..annem de zaman zaman
yeğenime bakıyor,isteyerek ve severek..ama 52 yaşındaki kadın bütün işlerini bırakıp ona kanalize olmak zorunda..
çok hiperaktif,her an bir yerini sakatlar korkusu ..vs..tüm bunları düşünmek gerekiyor..bunun duşunda yine zorunda
olduğu için çocuklarını kreşe bırakanlar vicdansız değiller elleri mahkum..:ssz:

canım aslında bakmak zorunda değil ama bence bakması gerekirdi sonuçta diğer torunlarına bakmış sizde çalışmak zorundasınız zaten bebeğinizide çok zorluklarda kazanmışsınız
yazık minicik bebek kreşlerde
gönül koymakta bence haklısın
ilerde elden ayaktan düşünce sizden ona bakmanızı isteyince sizde bakmayınca oda size gönül koymaz
o zamanda torunlarına baktığı gelini ona bakar artık

canım aslında bakmak zorunda değil ama bence bakması gerekirdi sonuçta diğer torunlarına bakmış sizde çalışmak zorundasınız zaten bebeğinizide çok zorluklarda kazanmışsınız
ilerde elden ayaktan düşünce sizden ona bakmanızı isteyince sizde bakmayınca oda size gönül koymaz

valla bu durumda sonuç onu gösteriyor hiç kimse hastalanacağını düşünmüyor bugün bana yarın sana demiyor

e konu sahibinin eşine bakmış büyütmüş
yarın elden avuca düşünce bakmaları için yeterli bir sebep bence bu
anne çocuğuma bakarsan bende sana bakarım gibi bir şart duymadım ben:20:

Allah gönlüne göre iki tan de kız nasip eder inşallah ablacım..:16:

bunun dışında insanlara yapmak zorunda oldukları davranışlar yüklemek ne kadar doğru bilemiyorum..
benim bir yakınım bunu bizzat kendi annesine yapıyor ve annesi 70 küsür yaşında..ön kızı bile olsa
kimsenin buna hakkı olamaz..çocuk bakmak çok kolay bir iş değil gerçekten..annem de zaman zaman
yeğenime bakıyor,isteyerek ve severek..ama 52 yaşındaki kadın bütün işlerini bırakıp ona kanalize olmak zorunda..
çok hiperaktif,her an bir yerini sakatlar korkusu ..vs..tüm bunları düşünmek gerekiyor..bunun duşunda yine zorunda
olduğu için çocuklarını kreşe bırakanlar vicdansız değiller elleri mahkum..:ssz:

saol canım.gerçekten çocuk bakmak çok zor.hele belli bir yaşın üstündeki insanlar için:34:

elbette çocuklarını kreşe bırakanlar vijdansız değildir.mecburen 2 aylıkken bırakanları biliyorum.hatta benim kızkardeşim evdeyken gönderdi kreşe sosyalleşsin diye. yalnız konu sahibinin şöyle bir ifadesi de var.kreş parasına razıydım,eğitimi için :34:

1 yaşındaki bebek anneye muhtaçtır nasıl bırakabiliyorsunuz kreşe...:19::19:

ya böyle ahkam kesen ,insanların anneliğine laf eden yorumlara hayretle bakıyorum.sankı bu ulkenın kosullarını bılmıyoruz,cok guzel hersey,cocukların egıtım ıcın yasamak ıcın ayrı butcelerı varmısta bu annede kendıne cıcılı bıcılı elbıseler ayakkabılar almak ıcın ıse gıdıyormus gıbı yorum yapılıyor.bu yorumu yapan arkadasım eger evlıysen ve cocugun varsa bır anne ıcın cocugunu ardında bırakıp,onu uykusundan alıp bırakmakmanın nasıl bır ezıyet oldugunu anlardın ve bır kadının calısmaya mecbur olmadıkca bunu yapmayacagını bılırdın.he cocugun yoksada bırdaha oturdugun yerden ahkam kesme lutfen bırgun bu lafların aynını yasamak durumunda kalabılırsın buyuk konustugun ıcın

Back
X