- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi ilkduyansenol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 45 yaşımdayım![]()
hey maşallah. ben de seni hep kendi yaşıma yakın düşünmüşümdür nedense. ben de 32![]()
bazen de daha büyük olduğum düşünülüyor.![]()
o zaman evlilik yaşında kız var?![]()
şöyle bir alternatifin yokmu tatlım mesela komşun bile olabilir hasta olduğu zaman acil bırakabileceğin parasıyla birisi yokmu canım yada evıne gelip bakacak 20 yaşında bir öğrenci bile olabilir mesela ben hamileyim atıyorum evdeyim biri bana bıraksa usluysa çocuk dursun kenarda ne olcak.
Yada benim kız kardeşim üniversite mezunu yeni kpss ye hazırlanıyor ben ona okul boyunca çok hosteslik vs. işlerinde çalıştırdım iyice alıştı çalışmaya doğum günü ablalığı yapıyordu mesela hatta aştı sunuculuk falan iyice aktif işleere girdi. Mesela ben çalışırken kız kardeşime bir telefon bana 15 tane host hostes lazım pat ertesi gün hepsi gelirdi yani sonra ben o çucuklarla tanışır başka işlerede çağırırdım üni öğrencileri atıyorum 30 TL versen gelirler en basit boşta olan çocuklar tanışsan birileriyle gelirler bunun gibi bir örnek geldi aklıma sadece
yada kayınvaliden geldiğinde sende ona birtakım ihtiyaçlarını alıyormusun alsan mesela daha zevkle gelir diye düşünüyorum.
k.valideniz 66 yaşındaymş,gerçekten çocuk bakmakta zorlanabilir..bizim bile bu yaşımızda kendi çocuklarımız sabrımızı zorlayabiliyor..zaten bakmak zorunda da değil..insan üzülür elbette,ilgilensin ister ama tavır yapmaya hakkınız yok bence.
ama çocuğunu kreşe ya da bakıcıya bırakan annelere acımaszıca yorum yapan hemcinslerimizi de anlamak mümkün değil!! sanki büyük bir keyifle onları başkasına emanet ediyoruz ya,bir de ahkam kesiyorlar buradan..
bu konuyu yardım etmeniz için yazmadım biraz canım sıkılıdı bugün. kış da geliyor yine hastalıklar başlıycak ve ben her kış olduğu gibi ağlamaya devam edicem
ah keşke kızım olsaydı.2 oğlum var![]()
canım aslında bakmak zorunda değil ama bence bakması gerekirdi sonuçta diğer torunlarına bakmış sizde çalışmak zorundasınız zaten bebeğinizide çok zorluklarda kazanmışsınız
yazık minicik bebek kreşlerde
gönül koymakta bence haklısın
ilerde elden ayaktan düşünce sizden ona bakmanızı isteyince sizde bakmayınca oda size gönül koymaz
o zamanda torunlarına baktığı gelini ona bakar artık
canım aslında bakmak zorunda değil ama bence bakması gerekirdi sonuçta diğer torunlarına bakmış sizde çalışmak zorundasınız zaten bebeğinizide çok zorluklarda kazanmışsınız
yazık minicik bebek kreşlerde
gönül koymakta bence haklısın
ilerde elden ayaktan düşünce sizden ona bakmanızı isteyince sizde bakmayınca oda size gönül koymaz
o zamanda torunlarına baktığı gelini ona bakar artık
Allah gönlüne göre iki tan de kız nasip eder inşallah ablacım..
bunun dışında insanlara yapmak zorunda oldukları davranışlar yüklemek ne kadar doğru bilemiyorum..
benim bir yakınım bunu bizzat kendi annesine yapıyor ve annesi 70 küsür yaşında..ön kızı bile olsa
kimsenin buna hakkı olamaz..çocuk bakmak çok kolay bir iş değil gerçekten..annem de zaman zaman
yeğenime bakıyor,isteyerek ve severek..ama 52 yaşındaki kadın bütün işlerini bırakıp ona kanalize olmak zorunda..
çok hiperaktif,her an bir yerini sakatlar korkusu ..vs..tüm bunları düşünmek gerekiyor..bunun duşunda yine zorunda
olduğu için çocuklarını kreşe bırakanlar vicdansız değiller elleri mahkum..![]()
1 yaşındaki bebek anneye muhtaçtır nasıl bırakabiliyorsunuz kreşe...![]()
gelinin olcak yani![]()