- Konu Sahibi ilkduyansenol
hickimse sizin cocugunuza bakmak zorunda degil
anne-baba disindakiler isterse bakar istemezse bakmaz bu kadar bence
anne-baba disindakiler isterse bakar istemezse bakmaz bu kadar bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yaşındaki bebek anneye muhtaçtır nasıl bırakabiliyorsunuz kreşe...![]()
arkadaşım çok genç evlenmiş.benden 3 yaş küçük.22 yaşında da kızı evlendi.eee haliyle arkadaşım istemese de gencecik anne anne oldu.görsen kendiside minyon arkadaşım.bebek kendi çocuğu gibi.yaşı çok genç olsa da arkadaşıma üzülüyorum.çok hareketli bir bebek maaşallah.o kadar da tatlı ki
66 yaşında biri sürekli çocuk bakamaz, taş gibi olmadıkça.
Yada bakarda nasıl bakar. Ne özel yemek pişirebilir ne de her çiş yapmada altına alabilir. Nasıl olsa bu bezler ıslaklık vermiyor diye. 3-5 çişte bir altını açar. Koyar tv karşısına izlememesi gereken yaşta tv izletir vs vs.
Neyse bu uzar gider ama elbette hasta olduğunda bakabilir.
Arkadaşım 43 yaşında 1.5 yaşında bebeği var. Yeni yürümeye başladığı için sürekli peşindesin ve adamı dayak yemiş gibi ediyor. Yani o yepyeni hücreler bizi duvardan duvara vururyor. Çok iyi anlıyorum bakamam diyen anneleri, kayınvalideleri
pesss.
Hay benim geç kalmışlığıma. Birde bi tane daha istiyorum, neredeyse milletin torun sevmeye başladığı yaşta.
Bazen çocuklara haksızlık mı ediyoruz diye düşünmüyorda değilim.
aaa sen yeni nesil semra hanımı bilmiyor muydun ? Kaynanatör kendileriPeşine de ben geliyorum benimde kayınvalide olmama sanırım 27,5 sene falan var.
![]()
Amin hepimizin çocuğunu bağışlasın Allah ne diyim canım kendi bilir artık diyecek kelimem yok
aslında kızlarda yazmışta kreşe verdiğin paraya evde de baktırabilirsin hangi şehirdesin bilmiyorum ama referansı olan bir bakıcı bulursan daha mı rahat edersin acaba insan bakıcıyada güvenemiyor anca arkadaşlarının çocuklarına bakmışsa belki olabilir.
bu kadar yıl üzerimde hiç bir emeği olmayan insanlardan bu kadar şeye rağmen hastalığında çocuğuma baksın diye nekadar büyük bir istekte bulunmuşum
günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum
canım farkındaysan ben konu sahibinin eşine değil konu sahibine diyorum
gelinin kayınvalideye bakma gibi bir mecburiyetide yoktur dinimizde
ama bakarsa ektra sevap işler
neden hemen anne kız olayına çekiyorsunuz bunuda anlayamadım
ayrıca sizce kayınvalidenin yaptığı çokmu doğal çokmu iyi niyetli bir davranış ne emeklerle dünyaya gelmiş bir bebek minnacık bebek kreş köşelerinde yabancı insanların elinde büyüyor
bende anneyim bebeklerin sevgiye bakıma en çok ihtiyacı olduğu dönem ilk bir yaş ve bu bebek o dönemde sevgisiz büyüyor ileride pskolojisi ne olacak peki
peki kayınvalide evde tv seyredeceğine günde en fazla 8 saat torununa neden bakmıyor
toplasan bakacağı 3 - 4 sene
62 yaşındaki annemi düşünüyorum da kesinliklle bakamaz o yaşta bir bebeğe.kolay mı 1 yaşındaki bebeğin peşinde koşup,isteklerini karşılamak.benim annem de görünüşte sağlıklı ve o da televizyon izler hep.ama evde başka yapacak birşey yokki.yeğenim doğduğunda bir süre annem kızkardeşime yardım etti,ama dönüşte aylarca kendini toparlayamadı.çünkü kaldıramadı![]()
benim annemde kabul etmedi torun bakmayı.
onun çocuğuna bakıcam diğerine bakmıcam,şimdi dicekler sen benimkine bakmadın falandı filandı.bi ton sorun çıkıcak.hem hasta zaten bakamaz da.yarım olsa neyse ama tam gün beni öldürseniz bakamam diyo.
kararına falan hiç karışmadım ama bence en doğrusunu yapıyo.
annemin güzel bi lafı var:kaynanaların zalim olğu zaman gelin,gelinlerin zalim olduğu zaman kaynana oldum.hakkaten doğru.
Konu sahibi kirmiziyla isaretlediginim yerlerden ben bile rahatsiz oldum.. O kadar yil cocuk bebek icin beklemissiniz.. Bebeginiz dogduktan sonra bu yorumlari yaziyorsunuz.biz evlenirken tek kuruş evimde yani 1 iğnesi yok diyebilirim.en azında 4 yıldır baksaydı ben kreşe verdiğim parayla ev alırdım şimdiye emin olun kreşe de bu sene verirdim.zaten ideal kreş yaşı 4
Konu sahibi kirmiziyla isaretlediginim yerlerden ben bile rahatsiz oldum.. O kadar yil cocuk bebek icin beklemissiniz.. Bebeginiz dogduktan sonra bu yorumlari yaziyorsunuz.Bir de yasli babaanne bebege bakmadigi icin kiziyorsunuz..[/QUO
ne için kızdınız pardon benimde oğlum var şayet benim maddi durumum yoksa benim çocuğum rahat etsin rahat yaşasın sıkıntı çekmesin diye manevi yönden yardımcı olurum öyle telafi ederim.evet çok beklenen bir bebekti doğdu ama şartlar çok kötü gitti tüm birikimimiz ölen çocuklarımın hastane masraflarına gitti.elimizde hiçbişey kalmadı.bundada aynı şeyleri yaşıycaz korkusuyla tekrar para biriktirelim dedik.çocuk oldu işim rahat olduğu için ayrılmak da istemedim yaş geçince iş bulma şansın olmuyor bu işyeri emeklilik garantisi olan biyer.evet çocuğum sıkıntı çekicek biraz büyüyene kadar ama sonrasında hiçbirşeye ihtiyacı olmıycak.
ayrıca hadi 1 yaş küçük diyelim şuan 4 yaşında ve çok yaramaz bir çocuk değil benim oğlum tuvalet eğitimi var vs bir yemek vermek mi çok zor şuan yaşı bırakın bunu yapıcak kapasitede yaşlı yapıcak durumda olmasa ben zaten tenezzül etmem bakamayacak kişiye çocuğumu emanet edebilirmiyim sizceKonu sahibi kirmiziyla isaretlediginim yerlerden ben bile rahatsiz oldum.. O kadar yil cocuk bebek icin beklemissiniz.. Bebeginiz dogduktan sonra bu yorumlari yaziyorsunuz.Bir de yasli babaanne bebege bakmadigi icin kiziyorsunuz..[/QUO
ne için kızdınız pardon benimde oğlum var şayet benim maddi durumum yoksa benim çocuğum rahat etsin rahat yaşasın sıkıntı çekmesin diye manevi yönden yardımcı olurum öyle telafi ederim.evet çok beklenen bir bebekti doğdu ama şartlar çok kötü gitti tüm birikimimiz ölen çocuklarımın hastane masraflarına gitti.elimizde hiçbişey kalmadı.bundada aynı şeyleri yaşıycaz korkusuyla tekrar para biriktirelim dedik.çocuk oldu işim rahat olduğu için ayrılmak da istemedim yaş geçince iş bulma şansın olmuyor bu işyeri emeklilik garantisi olan biyer.evet çocuğum sıkıntı çekicek biraz büyüyene kadar ama sonrasında hiçbirşeye ihtiyacı olmıycak.
Konu sahibi kirmiziyla isaretlediginim yerlerden ben bile rahatsiz oldum.. O kadar yil cocuk bebek icin beklemissiniz.. Bebeginiz dogduktan sonra bu yorumlari yaziyorsunuz.Bir de yasli babaanne bebege bakmadigi icin kiziyorsunuz..[/QUO
o sizin çocuğunuz onun geleceğinide düşünmek tabikide size düşer.kayınvalidenizi bunu düşünmeye zorlayamazsınız.ben hem bakıcı parası veriyorum hemde maaşım tökezleme yattığı halde sırf sigortam düzenli yatıyor diye ve şartlarıda bana daha uygun olduğu için çalışıyorum.kaynanamada hiç sen bak en azından bakıcı parası vermeyim demedim dememde.benimde kaynanam 68 yaşında.ve 5 yıldır bizle kalıyor biz ona baktığımız halde çocuğuma bakma gibi bir zorunluluğu olmadığını düşünüyorum.çünkü evlat benim evladım.ben çocuğumu seve seve doğurdum ve kimseye sormadım.bakarken nasıl bakacağıma ben karar veriyorum.ya işten ayrılıp bakacam yada ilerde emekli maaşım olsun evlatlarıma bir hayrım dokunsun en azından onlara yük olmayayım düşüncesiyle bakıcı parası verip çalışacam.
o sizin çocuğunuz onun geleceğinide düşünmek tabikide size düşer.kayınvalidenizi bunu düşünmeye zorlayamazsınız.ben hem bakıcı parası veriyorum hemde maaşım tökezleme yattığı halde sırf sigortam düzenli yatıyor diye ve şartlarıda bana daha uygun olduğu için çalışıyorum.kaynanamada hiç sen bak en azından bakıcı parası vermeyim demedim dememde.benimde kaynanam 68 yaşında.ve 5 yıldır bizle kalıyor biz ona baktığımız halde çocuğuma bakma gibi bir zorunluluğu olmadığını düşünüyorum.çünkü evlat benim evladım.ben çocuğumu seve seve doğurdum ve kimseye sormadım.bakarken nasıl bakacağıma ben karar veriyorum.ya işten ayrılıp bakacam yada ilerde emekli maaşım olsun evlatlarıma bir hayrım dokunsun en azından onlara yük olmayayım düşüncesiyle bakıcı parası verip çalışacam.
şimdi senin k validen evde çocuk hasta sen bile bile kreşe götürdün ağzını açıpta bu çocuk hasta götürsende o da hiç ben bakarım götürme demese zoruna gidermi gitmezmi ya ele sölesem el bakar ya