• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torununa elin çocuğu diyen babam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?

Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor.
Ben olsam öyle babanın yanında doğum yapmam ve tamamen bağları koparırdım, hadsiz adam ..

Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Babanız özür dilerim ama patavatsız onlar nasıl cümleler öyle,hele sonuncu.

Benim babam kötü biri mi?
Tabii ki baban kötü biri. Ayrıca siz de bilmiyor musunuz ailenizin nasıl insanlar olduğunu, neden yanlarına gidiyor bu zamanları çocuğunuzun babaisndan ayrı geçiriyorsunuz ki? Anneniz,kaynananiz,kardeşiniz falan gelemez miydi yanınıza?

Ataerkil düşünceye sahipse çocuğu kendi soyundan görmüyordur. Tanıyorum öyle birini. Aynı cümleyi arkadaşıma kullanmıştı.
Kız saatlerce ağladı yanımda.
Kız evlat diye doğurduğu çocuk elin oğlunun oluyormuş, onun soyuymuş.
Kızına çok farklı tabir kullanmıştı, sen sadece "veren" kısımsın diye.
Babanız belki sadece siz tartışma yarattınız diye altta kalmamak için boş boğazlık yapmıştır.
Sonuçta sizde para konusuna falan girmişsiniz, iyice laçkalaşmış.
Genel tavrı size ve torunlarına karşı nasıl?
Ben affedemezdim. Haddini aşmış.
Konu babanız, şöyle yap, böyle yap diyemem.
Siz babanızı en iyi tanırsınız.

Babanız kötü biri evet.
İnsan anne babasını seçemiyor, bildiğiniz kumar.

Yaşam konusunda hiçbir tavsiyesini dinlemememizi ve sakın ama sakın dolduruşuna gelmemenizi öneririm.

Üç gün eve geldiniz keyfi kaçtı diye ettiği lafları hiç ama hiç unutmayın. Doğmamış yavrunuza kadar dil uzandı aman dikkat.

Hani mahalle karısı diye bir söylem vardir ya, cinsiyetçi olduğu için sevmem. Babanız o söylemin dik âlâsı.

Bu karakteri çok iyi tanıyorum. Torunu yaşındakileri baştan ayağa süzen, oracikta hayalleyen, konu komşusuna hep o gözle bakan, kadın dedin mi eli ayagi titreyen, ağzının suyu akan tiplerden.

Fikri bu oldugu icin zikri de bu. Ahlaksiz herif.

Çocuğunuzu kucağına vermeyin. Elin ne idüğü belirsiz çocuğu dediğine göre sevgi heyecan taşımıyor. Baska gozle bakar yavrunuza.

Bir daha görüşmemenizi oneririm. Ben olsam korkardim bu adamdan.

Ataerkil düşünceye sahipse çocuğu kendi soyundan görmüyordur. Tanıyorum öyle birini. Aynı cümleyi arkadaşıma kullanmıştı.
Kız saatlerce ağladı yanımda.
Kız evlat diye doğurduğu çocuk elin oğlunun oluyormuş, onun soyuymuş.
Kızına çok farklı tabir kullanmıştı daha sen sadece "veren" kısımsın diye.
Babanız belki sadece siz tartışma yarattınız diye altta kalmamak için boş boğazlık yapmıştır.
Ne idüğü belirsiz derken küfürlü şekliyle söylicem piç demiş olmuyor mu? Çok büyük namussuzluk bence bunu düşünmek söylemek.

Hani mahalle karısı diye bir söylem vardir ya, cinsiyetçi olduğu için sevmem. Babanız o söylemin dik âlâsı.

Bu karakteri çok iyi tanıyorum. Torunu yaşındakileri baştan ayağa süzen, oracikta hayalleyen, konu komşusuna hep o gözle bakan, kadın dedin mi eli ayagi titreyen, ağzının suyu akan tiplerden.

Fikri bu oldugu icin zikri de bu. Ahlaksiz herif.

Çocuğunuzu kucağına vermeyin. Elin ne idüğü belirsiz çocuğu dediğine göre sevgi heyecan taşımıyor. Baska gozle bakar yavrunuza.

Bir daha görüşmemenizi oneririm. Ben olsam korkardim bu adamdan.
Ooooooo çok sert

Ataerkil düşünceye sahipse çocuğu kendi soyundan görmüyordur. Tanıyorum öyle birini. Aynı cümleyi arkadaşıma kullanmıştı. Kız saatlerce ağladı yanımda. Kız evlat diye doğurduğu çocuk elin oğlunun oluyormuş, onun soyuymuş. Kızına çok farklı tabir kullanmıştı daha sen sadece "veren" kısımsın diye.

Bu baba gider kendi oğlunun yavrusuna da laf eder. Mesele evde konforunun kaçması, yok eşin eve kadın almıştır diye lafları ondan. Ayaklarını rahat uzatamıyor, istediği kanalı gün boyu izleyemiyor sanırım. 🤦‍♀️

hamile kızına söylediği hangi lafı neresinden tutacaksın. babanız çok cahil, düşüncesiz biri gibi geldi bana. şu an herhalde mecbursunuz (değilseniz kalmayın) ama yerinizde olsam araya büyük bir mesafe koyardım.

Ben çok şaşkın ve üzgünüm okumuş olduğum şeyden ötürü.

Sanırım ben olsam babamın evine gelmezdim. Kendi evimde sürünmeyi tercih ederdim.

Babaniz hem kötü hem şuursuz hem cahil ve hem de lafını bilmeyen bir insan.

Ben annenizi merak ettim. O ne yaptı acaba?

Evinize dönün. Eşiniz yapsın ne ihtiyacınız varsa.

Konu sahibi bir de böyle şanssız anne babası olanlarda suç bende mi yok şöyle yapsam böyle yapsam beni sever mi diye bir çaba olabiliyor.

Öyle bir çabanız varsa direkt bırakın derim.
Zira buradaki mesele karakterle ilgili, bildiğiniz kötü şans sizi vurmuş.

Kendi kızıydı torunuyduyu bir kenara bırakalım, herhangi bir yavruya bu lafı edebilenle uğraşılmaz, vakit harcanmaz, birşey anlatılmaz. Tamam bu kişi de böyle diyip mesafeyi koyacaksınız.

Bu arada aman çocuğuma bakılsın diye uğraşmayın, ne kadar uzak o kadar iyi.

Kötü biri mi değil mi yorum yapamam ama konuşma tarzı ve üslubundan çok cahil bı adam olduğu belli .. her ailede oluyor boyle takmamak gerekiyor .. ya anne ya baba ya kardeş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X