• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

torununu kıskanan babaanne varmı??

orkide_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
1.237
20
0
Malatya
ya benim kayınvalide aşırı derecede kıskanç. eşimle evlendiğimizden bu yana sürekli kıskançlıkları oldu bana karşı... oğlu kendisinden başka kimseyi sevsin istemiyor... eşimle evlendigimizde eşime damatlık bir picama takımı bile almadı,zaten eşimde annem beni hiç damat gibi görmek istemedi diyor... yani okadar cok şeyler varki... zaten başka konularda yazdıgım cevaplarda bahsetmiştim aramızdaki diyalogları.. merak ediyorum oğlunu damat gibi görmek istemeyen bir anne, oğlunu, oğlunun yavrusundan kıskanırmı????
(oğlunun kendi yavrusuna düşkün oldugunu görünce, eskiden oğlum bir tek bana düşkündü diye üzülürmü, ne düşünür)
bakın kayınvalidem normal psikolojisi olan bir insan değil. çok kıskanç....
evli cocuklu bayanlar, başınızdan gecen böyle şeyler oldumu? kayınvalideniz hiç kendi çocugunuzu kıskandımı???

Canım benim k.valide de oğluna Cook düşkün bunalıyorum Valla kıskanır canım benimki gecen hastaydi esim doktora götürdü kaç kez gene geçmedi dedi aradı esm götürürüm die ne dese ii oğlunda esinden fırsat kalırsa goturursunn :)) daha fasla kıskançlık krizine girer yane ;)))

Canım benim k.valide de oğluna Cook düşkün bunalıyorum Valla kıskanır canım benimki gecen hastaydi esim doktora götürdü kaç kez gene geçmedi dedi aradı esm götürürüm die ne dese ii oğlunda esinden fırsat kalırsa goturursunn :)) daha fasla kıskançlık krizine girer yane ;)))

valla minicik çocuklardanda kıskanıyorlarsa pes derim artık :52:

benmkide hiç bişey yapmadı ama garaguzum felan fişmekan diyor telde :ssz:

şimdi hamileyim çocuğuma saldırdı benm çocuğum felan deyip duruyor deli olcammmmmmm :47:
bende en sonunda dedim kbakmasın kimse ben paylaşmam çocuğumu sevdirmem​

onlara kayınvalide denemez cunku o ısmın bır agırlıgı var bunlar olsa olsa manyak olur yani...:6:

Son düzenleme:
Bu söylediklerin senin görüşün,yani kıskanması filan...
Belki bazı davranışlarından bunaldığın için sana öyle geliyordur.

Yine de bu durumdaki oğul ve gelinlere önerim,annenize bir meşguliyet bulun.
Artık kaplıcaya mı yollarsınız,başka gezmelere mi,yoksa dikiş nakışa mı teşvik edersiniz bilemeyeceğim.
Ama 4 duvar arasında başka işi gücü olmadığı sürece, bu şekilde devam eder.

Sosyalleşsin,çevre edinsin.Çevresi var,akrabaları,komşuları var diyeceksin belki...
Ama onlar sayılmaz.Çünkü çoğu kendi gibi olan-düşünen veya saygı sebebiyle onun fikirlerine karşı gelmeyen kişilerdir.
Hayata başka pencereden bakmasını sağlayacak farklı insanlarla biraraya gelmesi lazım.

Valla oğlunu kıskanan gördümde torunundan da kıskanan hiç duymamıştım, benim kayınvalidem kıskanmaz hatta canımın canı diye sever.:9:

Valla söylediği bu canım yoruma açık:)insan torununu daha 8 aylık ayağına beklerim sevmek icin oğlunun evi gel sev sevme mı dedik ben büyüğüm bana getirin Dio tevbe yaa
Sevgili meleknaz cim söylediği soz ortada haklisin benim yorumum ama senin yorumunu da merak ettim ;)) kaplıca vs. Demişsiniz k.peder şoför bulmadan bı adım bile atmaz esim götürecekti gidecekler yaza bizi bekliyorlar gene beraber gidelim die kurs ayarlamaya çalıştım gönlü olup da gitmedi ha bugun ha yarın zamanı gecti herseyin kolay deli söylediğin maalesef

ya benim kayınvalide aşırı derecede kıskanç. eşimle evlendiğimizden bu yana sürekli kıskançlıkları oldu bana karşı... oğlu kendisinden başka kimseyi sevsin istemiyor... eşimle evlendigimizde eşime damatlık bir picama takımı bile almadı,zaten eşimde annem beni hiç damat gibi görmek istemedi diyor... yani okadar cok şeyler varki... zaten başka konularda yazdıgım cevaplarda bahsetmiştim aramızdaki diyalogları.. merak ediyorum oğlunu damat gibi görmek istemeyen bir anne, oğlunu, oğlunun yavrusundan kıskanırmı????
(oğlunun kendi yavrusuna düşkün oldugunu görünce, eskiden oğlum bir tek bana düşkündü diye üzülürmü, ne düşünür)
evli cocuklu bayanlar, başınızdan gecen böyle şeyler oldumu? kayınvalideniz hiç kendi çocugunuzu kıskandımı???

canım maalesef oğlunu hala evin küçük oğlu gibi görüp gelininin hayatını zindan eden aileler var.. geçen yıl üst katımda hamile bi bayan oturuyordu bunlar bi gün kayınvalidesi ile öyle bi kavgaya başladılar ki en az 1 saat gürültü bağırma oldu.. biz kavganın şiddetinden ve kızın hamile olmasından korkup kapılarına dayandık zile bastık ama kapı açlımadı.. ve o an içerden duyduklarım hayatım boyunca unutamayacağım iğrençliklerden bi tanesiydi.. diyolog aynen şöyle

gelin: ya sen böyle bişeyi nasıl söylersin utanmadan böyle bişeyi nasıl söylersin sen de hiç mi akıl yok
kaynana:iyi de ne var bunda.. büyük oğlumun oğlunu da ben emzirdim.. benim sütüm kaliteli ve çok olur.. bi bebek göreyim sütüm hemen iner. sizinkine de yeter...sen bebeğin altını temizle bana veriver ben emzirecem onuda..
inanılmaz değil mi???ama maalesef böyle psikopat ryhlu insanlar hep var..siz mümkün olduğunca mesafeli durmaya çalışın gerekirse sert çıkın da çok imtiyaz vermeyin derim ben

Valla söylediği bu canım yoruma açık:)insan torununu daha 8 aylık ayağına beklerim sevmek icin oğlunun evi gel sev sevme mı dedik ben büyüğüm bana getirin Dio tevbe yaa
Sevgili meleknaz cim söylediği soz ortada haklisin benim yorumum ama senin yorumunu da merak ettim ;)) kaplıca vs. Demişsiniz k.peder şoför bulmadan bı adım bile atmaz esim götürecekti gidecekler yaza bizi bekliyorlar gene beraber gidelim die kurs ayarlamaya çalıştım gönlü olup da gitmedi ha bugun ha yarın zamanı gecti herseyin kolaydeğili söylediğin maalesef

Bu söylediklerin senin görüşün,yani kıskanması filan...
Belki bazı davranışlarından bunaldığın için sana öyle geliyordur.

Yine de bu durumdaki oğul ve gelinlere önerim,annenize bir meşguliyet bulun.
Artık kaplıcaya mı yollarsınız,başka gezmelere mi,yoksa dikiş nakışa mı teşvik edersiniz bilemeyeceğim.
Ama 4 duvar arasında başka işi gücü olmadığı sürece, bu şekilde devam eder.

Sosyalleşsin,çevre edinsin.Çevresi var,akrabaları,komşuları var diyeceksin belkiAma onlar sayılmaz.Çünkü çoğu kendi gibi olan-düşünen veya saygı sebebiyle onun fikirlerine karşı gelmeyen kişilerdir.
Hayata başka pencereden bakmasını sağlayacak farklı insanlarla biraraya gelmesi lazım
.

kırmızıyla işaretli cümlen için cevabım kendilerini 4 duvar arasına kapatmışlar, kimseyle pek gidiş gelişleri yok, komsuluk akrabalık ilişkileride yok, farklı insanlarla bir araya gelmiyorlar, geldikleri farklı insanlarda dünürleri. ee onlarıda zaten hiç begenmiyorlarki :52:
bu arada bana öyle gelmiyor, gerçekten kıskanç...onun yaptıklarını kime anlattsam 'illallah' diyor :27:

canım maalesef oğlunu hala evin küçük oğlu gibi görüp gelininin hayatını zindan eden aileler var.. geçen yıl üst katımda hamile bi bayan oturuyordu bunlar bi gün kayınvalidesi ile öyle bi kavgaya başladılar ki en az 1 saat gürültü bağırma oldu.. biz kavganın şiddetinden ve kızın hamile olmasından korkup kapılarına dayandık zile bastık ama kapı açlımadı.. ve o an içerden duyduklarım hayatım boyunca unutamayacağım iğrençliklerden bi tanesiydi.. diyolog aynen şöyle

gelin: ya sen böyle bişeyi nasıl söylersin utanmadan böyle bişeyi nasıl söylersin sen de hiç mi akıl yok
kaynana:iyi de ne var bunda.. büyük oğlumun oğlunu da ben emzirdim.. benim sütüm kaliteli ve çok olur.. bi bebek göreyim sütüm hemen iner. sizinkine de yeter...sen bebeğin altını temizle bana veriver ben emzirecem onuda..
inanılmaz değil mi???ama maalesef böyle psikopat ryhlu insanlar hep var..siz mümkün olduğunca mesafeli durmaya çalışın gerekirse sert çıkın da çok imtiyaz vermeyin derim ben

Ya ilahi ne dieyim ilgincler cidden bizimkide cocuk doymuo die o kadar taktı ki kendine ( Dr kontrolleri normal olduğu halde) rüyasında şutu geliyormuş bana diomus cocuk bende kalabilir artık şutum geldi diomus duşun artık :))

cnm aynen bnm kayınvalidemde öyle derdi bni artık sevmiyo oğlum.
napalım vs.
çocuğu olunca iyice tavan yaptı bu ilk zamanlar.
oğlum hassta olduğunda eşim ve ben başını beklerdik tabi, doktora vs götürürdük.
kaynanamda ben yanarım çocuğuma, çocuğum yanar çocuğuna demişti hiç unutmam

aaaaa!!!! nasıl yaaaa!!!

vallahi böylelerini zorla tedavi için hastaneye yatırmalı!!! sapık mı manyak mı bu kadın???!!!!

kırmızıyla işaretli cümlen için cevabım kendilerini 4 duvar arasına kapatmışlar, kimseyle pek gidiş gelişleri yok, komsuluk akrabalık ilişkileride yok, farklı insanlarla bir araya gelmiyorlar, geldikleri farklı insanlarda dünürleri. :52:
27:

Aynen oyle diyebilirim elzem bişeyl yoksa gidip gelmeseler kimseye :))

cnm aynen bnm kayınvalidemde öyle derdi bni artık sevmiyo oğlum.
napalım vs.
çocuğu olunca iyice tavan yaptı bu ilk zamanlar.
oğlum hassta olduğunda eşim ve ben başını beklerdik tabi, doktora vs götürürdük.
kaynanamda ben yanarım çocuğuma, çocuğum yanar çocuğuna demişti hiç unutmam

Mustafa küçük die birinin böle bir parçası vardii :))))

ozaman baba ile oğul süt kardeşi olur. aman Allahımmm,
ya hiç mantıkı yokmuş bu kayganananın :52:

benmkide hiç bişey yapmadı ama garaguzum felan fişmekan diyor telde :ssz:

şimdi hamileyim çocuğuma saldırdı benm çocuğum felan deyip duruyor deli olcammmmmmm :47:
bende en sonunda dedim kbakmasın kimse ben paylaşmam çocuğumu sevdirmem​

bu ne yaaa!!! bu kadınlar iyice şaşırmışş bu da yeni moda sapkınlık herhalde...vallahi tedavi ettirilmeli bu kadınlar.. yok mu bunun yasal bir yolu?

hani pedofililer için yasa çıkarıyorlar.. bunlara da bir çözüm bulsun aile bakanlığı.. benim çocuğum ne demek Allah aşkına...

ıyyy..söylediği lafın nereye gittiğini düşünemeyecek acizlikte mi bu kadın?

Canım benim kayınvalidemde çookkkk ama çok..... kıskanç eşimin benle evlenmesini 11 sene geçmiş olmasına rağmen kabul edemedi halen ağlayıp oğluma bile baban beni yaktı diyormuş bir tane daha oğlu var oda 33 yaşına geldi evlenmek istemiyor ama kayınvalidemde evlenmesini hiç istemiyor
varsa yoksa benle uğraşır herşeyin en güzeli en şıkı ondan olsun ister bana nispet olsun diye gençkadınların giydiği gibi giyinir kendini benle yaşıt sanır sırf benden zayıf kalabilmek için aç gezer bana kıskançlıktan gelinlik bile aldırmadı oğlumu benden kızkandı bana oğlun babaannesini senden çok seviyor diyordu daha neler neler yaz yaz bitmez
kıskançlıkla ilgili yaptıklarının içinde en çok güldüğüm olay şuki bir keresinde oğlum çizgifilm izliyor
bu dediki aaaaa bu çizgifilm babanın çocukluğundada vardı
bende evet anne bende hatırladım dedim
(tabi bu hemen benim yaşımı kıskandı ben farkındayım alıştık tabi):37:
bu da bana demezmi sen çocukken tvde çizgifilm varmıydı :35::52:
sanki ben 60 yaşındayım sanki onla yaşıtım
ben şok oldum ağzım açık kaldı :27: dedimki anne sen ne diyorsun ya ben oğlundan 4 yaş küçüğüm onun zamanında varsa benim zamanımda neden olmasın :52:

Ya ilahi ne dieyim ilgincler cidden bizimkide cocuk doymuo die o kadar taktı ki kendine ( Dr kontrolleri normal olduğu halde) rüyasında şutu geliyormuş bana diomus cocuk bende kalabilir artık şutum geldi diomus duşun artık :))

aaaaa!!!! nasıl yaaaa!!!

vallahi böylelerini zorla tedavi için hastaneye yatırmalı!!! sapık mı manyak mı bu kadın???!!!!

ozaman baba ile oğul süt kardeşi olur. aman Allahımmm,
ya hiç mantıkı yokmuş bu kayganananın :52:

hakikaten akıl mantık alır gibi değil.. ama gerçekten yaptıkları kelimelerle anlatılamayacak böyle çılgın insanlar var maalesef..ALLAH bizleri onlarla karşılaştırmasın onlar gibi de yapmasın inşallah

Back
X