• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

torununu kıskanan babaanne varmı??

Canım benim kayınvalidemde çookkkk ama çok..... kıskanç eşimin benle evlenmesini 11 sene geçmiş olmasına rağmen kabul edemedi halen ağlayıp oğluma bile baban beni yaktı diyormuş bir tane daha oğlu var oda 33 yaşına geldi evlenmek istemiyor ama kayınvalidemde evlenmesini hiç istemiyor
varsa yoksa benle uğraşır herşeyin en güzeli en şıkı ondan olsun ister bana nispet olsun diye gençkadınların giydiği gibi giyinir kendini benle yaşıt sanır sırf benden zayıf kalabilmek için aç gezer bana kıskançlıktan gelinlik bile aldırmadı oğlumu benden kızkandı bana oğlun babaannesini senden çok seviyor diyordu daha neler neler yaz yaz bitmez
kıskançlıkla ilgili yaptıklarının içinde en çok güldüğüm olay şuki bir keresinde oğlum çizgifilm izliyor
bu dediki aaaaa bu çizgifilm babanın çocukluğundada vardı
bende evet anne bende hatırladım dedim
(tabi bu hemen benim yaşımı kıskandı ben farkındayım alıştık tabi):37:
bu da bana demezmi sen çocukken tvde çizgifilm varmıydı :35::52:
sanki ben 60 yaşındayım sanki onla yaşıtım
ben şok oldum ağzım açık kaldı :27: dedimki anne sen ne diyorsun ya ben oğlundan 4 yaş küçüğüm onun zamanında varsa benim zamanımda neden olmasın :52:

yok ben artık iyice emin oldum... bu sapkınlık değil de ne?

normal bir gelin-kaynana çekişmesi değil bu..

Allah yardımcın olsun kardeş... işin zor

incimnaz seninkide bayamış gerçekten, bunlarda yaş ilerledikçe heralde kıskançlığın şiddetidemi artyor acaba, eşimle ilk evlendigimiz zaman bana arkadan gelinde boylu poslu diyorlarmış.eşimde duyuyor tabi.. misafirler gittikten sonrada hemen evde eşimi sıkıştırıp napayım boyunu, boyu olacagına huyu olsun diyormuş...
ya kendisinin kızların boyu kısa diye bi boyumu bile çekemiyor :52:
daha ben 1 haftalık gelinim sen benden ne gördünde beni eşime kesiyorsun..ya daha çok şey vardaaaa.işte bu yüzden bukadar kıskanc birinin beebgim olursa onu kıskanacagını düşünüyorum açıkçasııı

yok ben artık iyice emin oldum... bu sapkınlık değil de ne?

normal bir gelin-kaynana çekişmesi değil bu..

Allah yardımcın olsun kardeş... işin zor

Sağol canı Allah razı olsun
bencede bu tarz kayınvalidelerin pskolojik sorunları var
mesala benim kayınvalidem aşk evliliği yapmış kayınpederde gençken baya yakışıklıymış kayınvalide de çok çirkindir neyse öyle bir aşk ve sevgi evlilikleri varki anlatamam kayınpederimin eşine bir kere kızdığını bile görmedim
kadın kendi mis gibi evliliğinin tadınını çıkarak bu yaşında halen yaşıyor ama oğlu ve gelininin mutluluğunu istemiyor bizi heran mutsuz etmek tek gayesi ne diyim bende Allahıma havale ettim

incimnaz seninkide bayamış gerçekten, bunlarda yaş ilerledikçe heralde kıskançlığın şiddetidemi artyor acaba, eşimle ilk evlendigimiz zaman bana arkadan gelinde boylu poslu diyorlarmış.eşimde duyuyor tabi.. misafirler gittikten sonrada hemen evde eşimi sıkıştırıp napayım boyunu, boyu olacagına huyu olsun diyormuş...
daha ben 1 haftalık gelinim sen benden ne gördünde beni eşime kesiyorsun..ya daha çok şey vardaaaa.işte bu yüzden bukadar kıskanc birinin beebgim olursa onu kıskanacagını düşünüyorum açıkçasııı

canım seni üzmek istemem ama kendini hazırla torunları olunca dahada bir kıskanç oluyorlar
devlet kıskanç kaynanaların tedavisi üstlense yemin ederim Türk ekonomisi batar :52:

Son düzenleme:
canım maalesef oğlunu hala evin küçük oğlu gibi görüp gelininin hayatını zindan eden aileler var.. geçen yıl üst katımda hamile bi bayan oturuyordu bunlar bi gün kayınvalidesi ile öyle bi kavgaya başladılar ki en az 1 saat gürültü bağırma oldu.. biz kavganın şiddetinden ve kızın hamile olmasından korkup kapılarına dayandık zile bastık ama kapı açlımadı.. ve o an içerden duyduklarım hayatım boyunca unutamayacağım iğrençliklerden bi tanesiydi.. diyolog aynen şöyle

gelin: ya sen böyle bişeyi nasıl söylersin utanmadan böyle bişeyi nasıl söylersin sen de hiç mi akıl yok
kaynana:iyi de ne var bunda.. büyük oğlumun oğlunu da ben emzirdim.. benim sütüm kaliteli ve çok olur.. bi bebek göreyim sütüm hemen iner. sizinkine de yeter...sen bebeğin altını temizle bana veriver ben emzirecem onuda..
inanılmaz değil mi???ama maalesef böyle psikopat ryhlu insanlar hep var..siz mümkün olduğunca mesafeli durmaya çalışın gerekirse sert çıkın da çok imtiyaz vermeyin derim ben

aman allahımmm nasıl bir zihniyet bu yaa,sütü kaliteliymiş,allah anneye süt vermiş çocuğunu doyurması için,bu kadının dediği normal bişey olsa allah ananneye babanneyede verirdi o zaman..allah o geline sabır versin,nasıl bir saçmalık aklım almıyor bide ne var bunda demiş :47:

kızlar bende dayanamadım bişey anlatacam.benim kaygananın iğneleri vardı ben yapıyordum her akşam.hani bilirmisiniz bilmem iğne yapacakken deri altı kontrol edilir kemiğe falan gelmesin diye.oğlum beni görüyor tabi ben iğneyi hazırlarken buda gidiyo babaannesinin kalcasına küçük parmağıyla bastırıyor.babaanne ne desin oğlumdan daha iyi bak nasıl okşuyo beni.:52::52::53::53:fesübhanellah.tabi eşimde dayanamadı anne bu yaşımızda kalçanımı okşamamı istiyorsun.tabi diyo beni yıkayacaksında.sanki dersin yatalak hasta.ki benim eşim sarılır öperde annesini.

Son düzenleme:
kızlar bende dayanamadım bişey anlatacam.benim kaygananın iğneleri vardı ben yapıyordum her akşam.hani bilirmisiniz bilmem iğne yapacakken deri altı kontrol edilir kemiğe falan gelmesin diye.oğlum beni görüyor tabi ben iğneyi hazırlarken buda gidiyo babaannesinin kalcasına küçük parmağıyla bastırıyor.babaanne ne desin oğlumdan daha iyi bak nasıl okşuyo beni.:52::52::53::53:fesübhanellah.tabi eşimde dayanamadı anne bu yaşımızda kalçanımı okşamamı istiyorsun.tabi diyo beni yıkayacaksında.sanki dersin yatalak hasta.ki benim eşim sarılır öperde annesini.

bide burdan yak :37::52: kaynanana Allah akıl fikir versin

Son düzenleme:
Canım benim kayınvalidemde çookkkk ama çok..... kıskanç eşimin benle evlenmesini 11 sene geçmiş olmasına rağmen kabul edemedi halen ağlayıp oğluma bile baban beni yaktı diyormuş bir tane daha oğlu var oda 33 yaşına geldi evlenmek istemiyor ama kayınvalidemde evlenmesini hiç istemiyor
varsa yoksa benle uğraşır herşeyin en güzeli en şıkı ondan olsun ister bana nispet olsun diye gençkadınların giydiği gibi giyinir kendini benle yaşıt sanır sırf benden zayıf kalabilmek için aç gezer bana kıskançlıktan gelinlik bile aldırmadı oğlumu benden kızkandı bana oğlun babaannesini senden çok seviyor diyordu daha neler neler yaz yaz bitmez
kıskançlıkla ilgili yaptıklarının içinde en çok güldüğüm olay şuki bir keresinde oğlum çizgifilm izliyor
bu dediki aaaaa bu çizgifilm babanın çocukluğundada vardı
bende evet anne bende hatırladım dedim
(tabi bu hemen benim yaşımı kıskandı ben farkındayım alıştık tabi):37:
bu da bana demezmi sen çocukken tvde çizgifilm varmıydı :35::52:
sanki ben 60 yaşındayım sanki onla yaşıtım
ben şok oldum ağzım açık kaldı :27: dedimki anne sen ne diyorsun ya ben oğlundan 4 yaş küçüğüm onun zamanında varsa benim zamanımda neden olmasın :52:

aaayyy bu ne yaaa saka gıbıler kendı dedıgıne kendı ınanıyormu acaba :52:

kayınvaliden senin güzelliğini kıskanıyomuş işte,resmine bakıp güzel bile dememiş:9: diğer topikte de yazmıştın bunu ve türevini.valla anladım ben bikaç kez söyleyince güzelsin anladık yani.

kayınvalidenin eşine söylemesi bi tuhaf,eşinin gelip sana söylemesi iki tuhaf kusura bakma da.ailecek ilginçsiniz.

benim topiğimi okumuşmuydun benimki üvey olunca oğlunu değilde direk benle yarışıyor zaten okursan koparsın:)))neler var dünyada neler:)))

ha bu arada benim ki büyük kızımı emzirmiş ben 9 saat yoğun bakımda kalınca çocuk aç kalmasın diye kendiside çocuk emziriyordu ben duyunca şoka girmiştim yani kızımla amcası süt kardeş:((((

canım maalesef oğlunu hala evin küçük oğlu gibi görüp gelininin hayatını zindan eden aileler var.. geçen yıl üst katımda hamile bi bayan oturuyordu bunlar bi gün kayınvalidesi ile öyle bi kavgaya başladılar ki en az 1 saat gürültü bağırma oldu.. biz kavganın şiddetinden ve kızın hamile olmasından korkup kapılarına dayandık zile bastık ama kapı açlımadı.. ve o an içerden duyduklarım hayatım boyunca unutamayacağım iğrençliklerden bi tanesiydi.. diyolog aynen şöyle

gelin: ya sen böyle bişeyi nasıl söylersin utanmadan böyle bişeyi nasıl söylersin sen de hiç mi akıl yok
kaynana:iyi de ne var bunda.. büyük oğlumun oğlunu da ben emzirdim.. benim sütüm kaliteli ve çok olur.. bi bebek göreyim sütüm hemen iner. sizinkine de yeter...sen bebeğin altını temizle bana veriver ben emzirecem onuda..
inanılmaz değil mi???ama maalesef böyle psikopat ryhlu insanlar hep var..siz mümkün olduğunca mesafeli durmaya çalışın gerekirse sert çıkın da çok imtiyaz vermeyin derim ben

yemin ederim midem bulandı iğrenç yaaa ığğğğğğyyyy neymiş de kayınvalide emzirecekmiş öğğğğğğğğğ yani annelik duygumu kaybeder çocuktan soğurdum ben ya ellemezdim bi daha her halde çocuğu

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar
insanlar yaşlanmaya başlayınca çocuk gibi oluyorlar ve bu kıskaçlık sergilemelerine bile sebep olabiliyor.
tabii herkes böyle olmuyor.
bu konuya Kuranı Kerimde de değiniliyor:" Öyle bir Allah'tır ki sizi zayıf bir sudan yaratmıştır, sonra bir zayıflık olan çocukluk çağından çıkarıp güç, kuvvet vermiştir size, sonra kuvvetli çağdan gene bir zayıflık çağına ve ihtiyarlık yaşına getirmiştir sizi; yaratır ne dilerse ve odur bilen, gücü yeten."
gördüğünüz gibi yaşlı insanları çocuk gibi görüp çok aldırmamak lazım. nasıl ki yaptıklarından dolayı çocuklara kızılmazsa yaşlılara da kızmamak lazım. tabii bu zor ama mükafatının ne kadar büyük olduğunu söylemeye gerek yok.
neler yaşarsa yaşasın öfkesine yenilmeyen ve aynı kötü tavrı sergilemeyen insanlar kazanıyor.
zaten Kuranda özellikle bu konuya değinilmesi ve "öf bile demeyin yaşlandıklarında" ifadesi bunu açıklıyor.
görmezden gelmeye çalışın yaşlılar böyle çocuk gibiler

Back
X