Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o şekilde konuşmalar yaparsam eşim çok üzülür. Gidende gelmeyecek en iyisi Allah a havale etmek. Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . Bu sıkıntıda sadece kendimin olmadığını bilmek bile güzel . hepiniz sağlıcakla kalın10 senedir degismeyen insanlari suan degistiremezsin arana ciddi bir mesafe koy en guzeli o olur millete ne dediginede bakma. Hatta oyle dediginde sende bizde size 250 ceyrek verdik karsiligini fazlasiyla aldin bence kurcalama zararli sen cikarsin de iliskinizi bilmiyorum ama ben olsam oyle derim kv de kp de
Aslında o kadar varlıklı değilim ama o kadar altını verecek kadar safım250 altın takılacak ve bunları gozunuzu kırpmadan verecek kadar varlıklı ısenız takılmayın derım
çünkü ben verdim parasını kredi ödemesinler diye geçmiş zamanda kaldı pişmanımOturdukları evin yarı hissesi neden size ait?
Güzelim esin seninle evlenene kadar ailesi sokakta kalıp yürüyerek mi seyahat ediyorlardı? Arabaları senin altininla...evleri senin paranla... Bu yaşa kadar nasıl idare ettilerse öyle devam etselerdi?çünkü ben verdim parasını kredi ödemesinler diye geçmiş zamanda kaldı pişmanım
Ben salağa yatıyorum artık yanlarındaAllah büyük , yapacak bir şey yok . Cevap verdikçe inadına inadına yapıyorlar sürekli maaşımızı soruyorlar o kadar komikler ki
Yazdıklarınızı okurken şunu hatırladım bizde ev alırken kp gezdi dolaştı ev aradı bizim için sonunda bir ev bulduk aldık kv kişisi de üst kat komşumla konuşurken işte çok ev gezdik ben beğenmedim bunu beğendim gibisinden konuşmuş üst kat komşum da bunu bana anlattı ve kv kişisi o şekilde anlattığı için birlikte oturucaz sanmıştım dedi istedikleri kadar sahiplensinler ev bizim kredi çektik ödedik aldık tapusu da eşimin üzerine yani Hatice’ye değil neticeye bakın konuşsun dursunlarÖncelikle herkese selamlar, Sevgili kk üyeleri Allah ıma çok şükür şu hayat ta tek derdim her şeyimi sahiplenen ve zaman zaman kıskanan kayınvalide ve kayınpeder. (Kp ve kv ikiside iş güç sahibi çalışan insanlar).
ben ve eşim kariyer sahibi insanlarız. Eşim bir evin bir oğlu sözde annesi ve babası onu çok mu çok seviyorlar birde bir kız kardeşi var . Kız kardeşi sorunlu bir tip biraz bencil. 18 yaşında ailesi okutmak istemesi ne rağmen okumayıp evlenmek istemiş ailesi izin vermeyince intihar edip hastanelere yatıp en sonunda başka bir ilde gizli gizli nikah kıyıp baba evine dönmüş. Kv ve kp de çocukları olduğu için bir de evlat ne yapsınlar sürekli destek olmuşlar.(Damat biraz hayırsız çıktı alkol uyuşturucu karı kız hepsi vardı. Bu arada mutfak masraflarını çocukların bakımını hep bizimkiler üstlenmiş.Çok şükür şimdi bittiğini söylüyorlar.) eşimin kardeşi abi diye 10 senelik evlilik hayatımda bir kere alamadı. Birde annesinde babasının evine gittiğimiz de yediğimizi içtiğimizi kıskandı. Çocuğum oldu onu kıskandı. Annesini babası kıskanır ama onlar için kılını kıpırdatmaz. Sadece bana alınsın bana verirsin o şekilde. Kv ameliyat oldu kızı 4 gün baktı 5. gün kavga çıkardı.
Biz evlendiğimiz zaman eşim beni babası ve kız kardeşi konusunda uyarmıştı . Onların bu dünyada sadece kendilerini düşünen kıskanç insanlar olduğu konusunda . Neyse ben beni ilgilendirmez biri babası biri kardeşidir diyerek Allah yukarıda hiç muhatap olmadım.
Gererim asıl soruna Evlendik düğün sonrası takılarımı sadece 250 çeyrek altını sıkıntı olmasın arabasız kalmasınlar daha doğrusu eşimin arabasını zırt pıt istemesinler diyerek kv ve kp e verdik. onlarda o zaman araba aldılar (2009 yılında) . 2012 yılında biz ev aldığımızda 18000 tl bize para verdiler . Ayrıca şu anda oturdukları evin yarı hissesi de benim şahsi mülküm olmasına rağmen dün kv kişisi bir konu anlatırken size ev aldığımız zaman diyerek konuyu anlattı.
Allah yukarıda ev için sadece verdikleri 18000 tl oda altınların parası bile etmiyor. başka bir şey yok tüm banka kredisini eşim ve ben ödedik. eşime dün söyledim benden habersiz bize ev mi aldılar diye oda yok aman takılma , kötü niyeti yok . Annem ne dediğini bilmez boş ver dedi .Ama o kadar kızgınım ki bu kadıncağız hep böyle her şeyimizi sahiplenir ve sağda solda oğluma ben aldım biz biz diye hava atar. Sizce ben bu kadıncağızın bu huyu karşısında ne yapmalıyım . 10 senenin sonunda bir şey yapabilir miyim yapmalı mıyım bilmiyorum. Senelerdir duymamazlıktan geldim çözüm değil. Sürekli oğlumun evi oğlumun parası benimdir misali üstü kapalı konuşmalar yapıyor. Önceleri kendine kıyafet eşyada aldırıyordu . Allah var vereceğimizi verdik eşimde bundan sonra ne derse desin yok artık dedi. Ama onun konuşmalarının kifayesiz olduğunu bilmem sinirlenmeme sebep olmuyor. Sizin demi kv leriniz bu şekilde . Oğlumun evi oğlumun parası oğlum , hepsi benimmmmmmm modun da