Merhaba, derdim küçük ama çok üzdü beni. Kısaca anlatıcam.
Ankara'da bir üniversitenin yarı özel yurdunda kalıyorum. Sene başında mutfaklar tadilatta olduğundan odada ocak, tost makinesi kullanıyorduk. Tadilat bitince yasaklandı ve panoya şu yazı asıldı.
Odada tost makinesi ve ocak KULLANANLARIN makineleri toplatılacaktır.
Benim de daha taksitleri bile bitmeyen bi tost makinem var. Odamda kitaplığın rafında duruyordu. Bugün bi baktım yok
( Görevliler girip almış kısacası. Ama bir uyarı ya da tutanak bırakmamışlar. (ben odada kullanmıyorum, aşağıdaki mutfakta kullanıyorum)
Sorum şu, gidip idare ile görüşeyim mi ? Babam 'Hayır' diyor annem 'Evet'
Babam yurtta göze batarsın diyor. (yurttan atılmak malesef çok basit kaldığım yerde) Annem kibarca söyle diyor... (sonuçta suçun yok, kullanmadan nasıl el koyarlar diyor)
Sizce ne yapmalıyım?
:sinifsinif:
Ankara'da bir üniversitenin yarı özel yurdunda kalıyorum. Sene başında mutfaklar tadilatta olduğundan odada ocak, tost makinesi kullanıyorduk. Tadilat bitince yasaklandı ve panoya şu yazı asıldı.
Odada tost makinesi ve ocak KULLANANLARIN makineleri toplatılacaktır.
Benim de daha taksitleri bile bitmeyen bi tost makinem var. Odamda kitaplığın rafında duruyordu. Bugün bi baktım yok

Sorum şu, gidip idare ile görüşeyim mi ? Babam 'Hayır' diyor annem 'Evet'
Babam yurtta göze batarsın diyor. (yurttan atılmak malesef çok basit kaldığım yerde) Annem kibarca söyle diyor... (sonuçta suçun yok, kullanmadan nasıl el koyarlar diyor)
Sizce ne yapmalıyım?
:sinifsinif: