nez göğüste durumlar nasıl
nezcim gelişmeleri bekliyorum mutlaka ben de
nezcim bayadır yazdıklaını takip ediyorum bana bir yardım et canım benimkıler yok resmen
çilek dahada küçük:gitme:senın touch me breast a baktım gg den ama sen resmını koymustunya ben onu buldum 60 tl yazıyo ustunde tek kız resmı vardı dımı arkada salyangoz resmı olan bide longda hakkında bişey biliyomusun ne alsam:bbo:
canım yanı masaj derken mersin yagı filan okudum sen neler yaptın acaba ya ben bu sekılde byuyecegıne hıc ıhtımal vermedım acıkcası slıkonda yaptıramıcagıma gore diyodum.neler yapabilirim canım bana biraz bilgi versen :gitme:
Kıslar 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı fark baya ortaya çıktı çoook memnumun şuan inş böle giderrr
ewet canımm ya aynen önce altlardan başladı şekli değişti ağrılar sızı yoğun inş yaa emeklerimizn sonucunu alırıskaydirigubbakcemile5canım benım de aynen devam ıns ıkıncı kutunun sonunda hersey ıstedıgımız gıbı olur senınde altlar dolgunlasmaya basladı demı baya bı agrı oluyo mu benım bu ara baya arttı :1hug:
ewet canımm ya aynen önce altlardan başladı şekli değişti ağrılar sızı yoğun inş yaa emeklerimizn sonucunu alırıskaydirigubbakcemile5
krem sankı bı aydan fazlamı gıder benım kı daha baya dolu yaa bı bucuk ay bırı bı bucuk ayda bırı gıtse uc ay ohh uc ayda kocaman olur ınskaydirigubbakcemile5 yaa ustler dolmaya bı baslasa ıste o zaman tam olacak demı... ya ben sabunu surerkende kan dolasımı oluyo yıkadıkdan sonra sendede oluyo mu yanmalar devam edıyo bende yaa cekılmıyo sıcaklarda demı neysekı yaz bıttıhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?