aynen canım ya vıks surmusum gıbı yanma oluyo zaten hava bunaltıcı aman tek buyusun agrıyada yanmayada razıyım bıde sol gogus daha hızlı gelısıo dıkkat ettıysen zaten sol her zaman daha hızlı gelısme gosterırmıs o yuzden saga bıraz daha fazla masaj yapmakda yarar var.. ben ınanıyorum valla ıns olur artık bıktım cunku ugrasmakdan sositososito
sagogs ya sende cm olarak bir değişim varmı?
ayy kızlar gaza getiriyorsunuz beni ama yaa:) nzeciz cm olarak ölçtünmü en son bir gelişme varmı?
canım hala 91 ama dolgunluk baya baya bı var cm olarak degılde once ıclerı doluyo canım one dogru buyumeden zıyade bıde benım vucudum arkadasımın kıne gore daha ırı onda daha bı farkettı o yuzden onun ıkı cm ve dolgunluk baya bı var benım seklı daha yayık sanırım benım kı buyurse daha buyuk olmaya musaıt yerı var cunku bakalım ıns guzel sonuc alırız kızlar yaakaydirigubbakcemile5
nez nerelerdesin gelişmler nasılkaydirigubbakcemile2 yarın alıyorum touch me breasti cok umutluyum ya inş bugunde dediğin gibi bebek yağıyla masaj bide buzla masaj yaptım hemen farketti ya kaydirigubbakcemile5tabi indi sonra ama elbet bigun ole kalcaklar dimi ya :Saruboceq:
sagogs sen nerden aldın yaa gg da ki kremle nez ve senin kullandığın aynımı ki
ay valla bende alacam ama güvenemiyorum gg ra.
uffff biriniz alsada banada gönderseniz((
evet canım ya bende bulunamamasını anlamıyorum aldıgımız aktarda sıradan bı yer buldurduguna gore dıger aktarlarda depolara bakdırabılır yanı demı:1closedeyes:
turuncuydu bu dimi nezcim kapağı turuncuydu ?
gg dan alıp kullanan varmıydı kızzlar aranızda
turuncuydu bu dimi nezcim kapağı turuncuydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?