Touch me please... Göğüs büyütücü...

aynen bencede büyüsünde her türlü acı sızı yanmaya razıyım benımde sol daha büyük diğerine daha çok masaj yapıorum ...bende artık inanıorum yaa inş kalıcı şekilde istediğimiz ölçüte büyür:Saruboceq:

ayy kızlar gaza getiriyorsunuz beni ama yaa:) nzeciz cm olarak ölçtünmü en son bir gelişme varmı?

canım hala 91 ama dolgunluk baya baya bı var cm olarak degılde once ıclerı doluyo canım one dogru buyumeden zıyade bıde benım vucudum arkadasımın kıne gore daha ırı onda daha bı farkettı o yuzden onun ıkı cm ve dolgunluk baya bı var benım seklı daha yayık sanırım benım kı buyurse daha buyuk olmaya musaıt yerı var cunku bakalım ıns guzel sonuc alırız kızlar yaakaydirigubbakcemile5

ayyyy inş yaaa bende gaza geldim bak şimdik opuyorumnanaktan

nez nerelerdesin gelişmler nasılkaydirigubbakcemile2 yarın alıyorum touch me breasti cok umutluyum ya inş bugunde dediğin gibi bebek yağıyla masaj bide buzla masaj yaptım hemen farketti ya kaydirigubbakcemile5tabi indi sonra ama elbet bigun ole kalcaklar dimi ya :Saruboceq:

senın adına sevındım canım nerden alıyosun ve kaca aldın? canım dun yazdım gelısmelerı buraya gunluk fark etmıyo haftalık yazarım bende dedım ıkı hafta oldu ıste daha dolgunluk var ıste aynı dedıgım gıbı alt kısımdan

sagogs sen nerden aldın yaa gg da ki kremle nez ve senin kullandığın aynımı ki
ay valla bende alacam ama güvenemiyorum gg ra.
uffff biriniz alsada banada gönderseniz ((

sagogs sen nerden aldın yaa gg da ki kremle nez ve senin kullandığın aynımı ki
ay valla bende alacam ama güvenemiyorum gg ra.
uffff biriniz alsada banada gönderseniz ((

bende nezin aldığı yerden aldım hatta ikimiz bereber aldık bende nete güvenmıorm açıkcası aktarlara sor genelinde var olmasa bile isteyince getırıolar

evet canım ya bende bulunamamasını anlamıyorum aldıgımız aktarda sıradan bı yer buldurduguna gore dıger aktarlarda depolara bakdırabılır yanı demı:1closedeyes:

turuncuydu bu dimi nezcim kapağı turuncuydu ?

evet canım turuncu.ben sana hanı 60 tl gg de nıye bole dıyodum ya 2 gundur oda 20 tl
alcak arkadaşlara duyurulur.ben aktarlara gıtttım getirmiyolar ya.Alcam ben onuda nasıl alcağımı bılmıyom.Kredı kartı noyu vermeden alamazmıyız canım.Sepete eklengın urunu sadece kredi kartıyla alabılırsınız dıyor.fisfisfis

Kızlar fazla araştırmadan gg den aldım ama içime sinmedi pek çünkü adam roc 7 day diye bir selülit kremi satıyor mesela,ortalığı talan ettim böyle bir selülit kremi yok roc'un, mesela şifa market linki vermişsiniz oradada niveanın bir göğüs büyütücü kremi var ama niveadada gerçekte böyle bir krem yok, zaten dikkat ederseniz kutuların üzerine arapça yazmışlar, sanıyorumki bunlar sahte ürünler, inşallah göğüs ürünü orjinaldir,diyeceksinizki göğüslerim büyüsünde sahte olsun ne farkeder,bilemiyorum inşallah ilerde bir zararı dokunmaz, dediğim gibi içime sinmedi pek.Satıcıya mesaj attım haber bekliyorum şu Roc kremin menşei neymiş, neden avrupada amerikada yokda arap yarımadasında var, merak ettim doğrusu Neyse bakalım, deneyip göreceğim bende...Bu arada felaket tellalı gibi oldum ((((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…