Touch me please... Göğüs büyütücü...

anamm bize acele etme dion sen alayım dion aaa gaza getirion işte bisii.. ee hiç ölçtünmü en son 91 olmuştu

hala aynı canım ama cm bazında degıl de ıcı dolu dolu olmaya basladı bu benım ıcın daha ıyı yanı seklı oturuyo alt kısım dolgun sekılde yuvarlandı.. sız bekleyın yaa bence seneye kadar bakalım belkı gerı ıner falan seneye soylerım ben sıze tabı benı bulursanız:roflol: saka kız alın da ben kımseyı etkılemek ıstemedıgım ıcın dıyorum az bekleyın dıye bıde sonradan buyumez falan paranız bosa gıderse bana saymayın sonrakaydirigubbakcemile3

senin mekan belli al valla bakalım ben nerden bulucam hemen çalışmalara başlıyım al bence dursun kenarda hem bi kutuyla kalıcı olmaz bence :teytey:tombul tombul memeler

bence netten alma ımkanınız yoksa guvenılır bı aktara sıparıs verın yanı benım aldıgım aktar cok oyle luks falandegıl normal yanı ama arattı buldu yanı zaten kendısı tavsıye ettı ama elımde yok kalmadı demısdı yanı.. bende oyle dıyorum cnm ya en az ıkı kutu duzenlı ıkı ay kullanııyım dııyorum yanı

kullan bakalım, bu arada touc me plase markalı 4 ayrı ürün var kızlar gg ye bakın isim aynı açıklamalar aynı ama ambalaj değüşük:) sanırımbu firma sürekliambalaj yeniliyor 1 tanesi yeni ama acaba hangisi:)

canım lınk koysana bı oyle bakalım nasıl 4 yuh vallakaydirigubbakcemile3

bu yolladığım linkten bakın işte sol üste arama motoru var oraya sadece touch me göğüs büyütücü krem yazın o zaman tam 4 dü çıkıyor. sadece touch me! yazarsanız bütün ürünleri gösterio

o 4 ürünün değildi zaten.. dediğim gibi yap görürsün bulmazsan yollarım tek tek link.. evet ya çok güzel şişio benimkilerde tam olarak ilk hali kadar belki çok az büyük ama şekli felan aynı inşanlah o kadar büyürler ya hayalimdeki kadar büyük değil ama:)) o bile yeter yaniii

canım benım kullandıgım urunden bı tane daha var ama o gogus buyutmek ıcın degıl cılttekı lekeler falan ıcın salyongoz ozu hucre yenılıyo ya hanı o yesıl kapaklı kutusunda ıkı tane kız var benım kullandıgımda tek kız var kapagı turuncu canım.. buyuk kutuda touch me cook fazla ama yaa cıdden kaydirigubbakcemile3

benımkıde ılk sısmeye baslıyo ya hanı ıkıncı asamadakı halı gıbı ılk degılde kaydirigubbakcemile3 sanırım senınde oyle hayalındekı ney kız senın nasıl tasıyacan valla son halı bıle buyuk geldı bana acıkcasızemuszemus

mesela bu göğüsler bayılıyorum, nette ne zaman göğüs büyütücü bir şey arasam hep önüme çıkarkaydirigubbakcemile3Eki Görüntüle 23009

kız sende emı ne deyımkaydirigubbakcemile3 pekı vucudun musatımı buna mesela benım 90 olsa rahat guzel durur yanı dar vucutta zayıf ınsanda ırı gogusde hos durmuyo yanı kaydirigubbakcemile3 nasıl olsa hayal ya banu alkan kadar olsun dıyon olmusken :roflol:

nezcim senin kullandığın arzu_perinin yolladığı linktekimi,aynısımı yani?

nezcim senin kullandığın arzu_perinin yolladığı linktekimi,aynısımı yani?

canım orda cok resım var ben burda resım koydum bı oncekı sayfalara bı goz at anlarsın cnm hangısı oldugunu cok touch me var cunkukaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…