yok canım banu kadar istemem:) öle çöp gibi değilim bence iyi durur yan:) ay kendi resmimide eklektireceksiniz banaaa:))
canım orda cok resım var ben burda resım koydum bı oncekı sayfalara bı goz at anlarsın cnm hangısı oldugunu cok touch me var cunkukaydirigubbakcemile5
teşekkürler,baktım canım farklıymış,hangisi daha etkili acaba :uhm:
canım sankı o bıraz daha longdaya benzıo benımkı daha etkılı olabılır daha gercekcı yanı ıns etkı eder de herkes faydalanırkaydirigubbakcemile2
kızlar ben bütün sayfayı okudum nez bana alıp göndeerebilirmisin bu krmi yaa
yarın müsait olursan bi sorabilirmisin
ben yazılarınızı okuyunca bile dayanamadım benim gögüslerde videonun ilk başladığı gibi :kedi: :gitme:
canım bende kolay bulmadım suan ıkınıcıyı alacam ama varmı onu bıle bılmıyorum sen netten al alabılırsen yada herhangı bı aktara sıparıs verıp getıttır cunku ben bulsam bıle hangı bırınıze ulastırıyım kı ozelden de soyleyenler oldu o yuzden herkes kendı arastırsa daha ıyı canım emınım dıger aktarlarda arastırsa bulur depolara falan baktırmısdı aktarım benım :teselli:[/QUOTE
tamam cnm ben bi bakayım yarınumarım bulabilirim
canım sankı o bıraz daha longdaya benzıo benımkı daha etkılı olabılır daha gercekcı yanı ıns etkı eder de herkes faydalanırkaydirigubbakcemile2
gerçekten bukadar büyütüyo mu ya? artık hiçbişeye inanamıyorum:sinifsinif:
güzel haberlerini beklioruz nez.
bugün bütün aktarlar bana salak salak baktılar hepsiylede ayrı bi maceram oldu ayyyy oruçlu iken insan zaten geriliyo bi ben bi onlar gerildik durduk bi tanesi abla ne işe yarıyo bu toçmi demezmi söylemem dedim orasınıda git kendin bul hem elinde yok hemde ne işe yaradığını söyliycem neyse daha önceden oturduğum semtte bi aktarım vardı onu aradımda bakalım yarın bakıcak umarım bulurda bende muradıma ererim:sm_cool:
hayırlı olsun nezcim..
sagol canım ıns bu ıkı kutunun bıtımınde tas gıbı olurlar yaa aktara sordum dedımkı ıste kım kullanmısdı bunu memnun kalmısdı dıye arkadasım kullandı dedı dogum yapmısdı dedı malum sarkıyo sut cekılınce kotu oluyo ya ıste sonra bı kutu kullandı dedı demıskı cok fayda ettı genc kız gogsu gıbı oldu demıs gercekden de sertlestırıyo gergın sekılde buyuyo :lepi:
arzu-peri canım sen nezam düşünüyosun almayı geliba sen tr de değilsinhayırlı olsun nezcim..
ay nezcim hayırlı olsun inşallah yarın bende hayırlı bi haber alırımda kullanmaya başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?