Touch me please... Göğüs büyütücü...

ay neyse kızlar size doyum olmasss ben yatışa geçiyorum şekerlerim yarın gçrüşmek üzere.. iyi geceleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............ rüyanızda memişler bomba olsun inşallaahhhhh.. sonrada gerçekte inşallaahhh...:)

canım orda cok resım var ben burda resım koydum bı oncekı sayfalara bı goz at anlarsın cnm hangısı oldugunu cok touch me var cunkukaydirigubbakcemile5

teşekkürler,baktım canım farklıymış,hangisi daha etkili acaba :uhm:

kızlar ben bütün sayfayı okudum nez bana alıp göndeerebilirmisin bu krmi yaa
yarın müsait olursan bi sorabilirmisin
ben yazılarınızı okuyunca bile dayanamadım benim gögüslerde videonun ilk başladığı gibi :kedi: :gitme:

canım bende kolay bulmadım suan ıkınıcıyı alacam ama varmı onu bıle bılmıyorum sen netten al alabılırsen yada herhangı bı aktara sıparıs verıp getıttır cunku ben bulsam bıle hangı bırınıze ulastırıyım kı ozelden de soyleyenler oldu o yuzden herkes kendı arastırsa daha ıyı canım emınım dıger aktarlarda arastırsa bulur depolara falan baktırmısdı aktarım benım :teselli:

gerçekten bukadar büyütüyo mu ya? artık hiçbişeye inanamıyorum:sinifsinif:
güzel haberlerini beklioruz nez.

canım sankı o bıraz daha longdaya benzıo benımkı daha etkılı olabılır daha gercekcı yanı ıns etkı eder de herkes faydalanırkaydirigubbakcemile2

bugün bütün aktarlar bana salak salak baktılar hepsiylede ayrı bi maceram oldu ayyyy oruçlu iken insan zaten geriliyo bi ben bi onlar gerildik durduk bi tanesi abla ne işe yarıyo bu toçmi demezmi söylemem dedim orasınıda git kendin bul hem elinde yok hemde ne işe yaradığını söyliycem neyse daha önceden oturduğum semtte bi aktarım vardı onu aradımda bakalım yarın bakıcak umarım bulurda bende muradıma ererim:sm_cool:

ayy valla ben bugun ıkıncı kutuyu da aldım malum ramazan her zaman cıkılmıyo dısarı sonrası bayram o zamana bıter bıde alamam falan ayy kalmazsa dıyede tereddut ettım bıde aldım garantı olsun dıyezemuszemus

hayırlı olsun nezcim..

sagol canım ıns bu ıkı kutunun bıtımınde tas gıbı olurlar yaa aktara sordum dedımkı ıste kım kullanmısdı bunu memnun kalmısdı dıye arkadasım kullandı dedı dogum yapmısdı dedı malum sarkıyo sut cekılınce kotu oluyo ya ıste sonra bı kutu kullandı dedı demıskı cok fayda ettı genc kız gogsu gıbı oldu demıs gercekden de sertlestırıyo gergın sekılde buyuyo :lepi:

ay nezcim hayırlı olsun inşallah yarın bende hayırlı bi haber alırımda kullanmaya başlarım

hayırlı olsun nezcim..
arzu-peri canım sen nezam düşünüyosun almayı geliba sen tr de değilsin
bu arada bugün aradığım aktar elimde bi tane göğüs büyütücü yağ var dedi tuhaf bi isim söyledi ama aklımda kalmadı 95 tl dedi yuhh be dedim
valla kızlar birileri bizim bu halimizi görüp piyasaya binbir çeşit ürün çıkarıyo tam avlanmalık balık gibiyiz yani ama sazan değiliz heheheee:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…