Burda kimse yok amaKimse izlemiyormu ya muhteşem yüzyıl topiğindeki gibi izlerken konuşsak
ben ilk bölümlerini izledim ama sıktı sanki yine bakayım bari belkim gelişme vardır
evet ya süper olurdu ama gercektende kimse yok,
yok yok bu diziyi bitirirler yakinda :18:
Burda kimse yok amaKimse izlemiyormu ya muhteşem yüzyıl topiğindeki gibi izlerken konuşsak
ben ilk bölümlerini izledim ama sıktı sanki yine bakayım bari belkim gelişme vardır
Bencede birkaç bölüm sonra biter bu dizi.Bbu kadar saat ileri atmalarından belli zorla gidiyor dizi şuan. Zaten diğer dizilerin yanında pek bir sürükleyiciliği yok. Milletimiz entrika dizileri seviyor
dizinin müzikleri çok güzel eski parçalar sırf bu yüzden bile izlenir
bencede biter :18:
evettt cokta heycan verici bi dizi degil :44: bi türlü mahirle fidan evlenemedi, pelinde mahirin pesini birakmadi, simdide acaba mahir pelinle olacakmi gibi seyler seyrediyoruzama nedense yinede sevdim ben bu diziyi
Bi ara beni çok sıkmıştı sırf izlemiş olmak için izliyordum. Şu uyuz Keremcem girince bir hareketlendi bu aralar. Yalanları nasıl ortaya çıkıcak birtek bu kısmı merak ediyorum
evet onu bende cok merak ediyorum, fidan biraz kizar ama sonra oktaydan biraz hoslanmaya baslar derkennn beraber olurlar
veeeeeeeeee dizi baslamak üzeree
Ya bu Fidan karakterini canlandıran kız The Tudorstaki Ann Boleyn karakterini canlandıran kıza benziyormu sizce? Ay ben çok benzetiyorum ya.Bitek benmi bukadar benzetiyorum merak ediyorum
o zaamn bundan sora her salı burdayız bilenler bilmeyenlere haber uçursun :92::92:
hmmmmm ben pek benzetemedim ama :26:
tamam cnm, beraber izleyelim beraber yorumlayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?