Tövbeler Tövbesi Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Çok yakında atv ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor.”Tövbeler Tövbesi” adlı yeni dizi çok yakında atv ekranlarında başlayacak….

Yapımcılığını Limon Yapımın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Aydın Bulut yaparken,senaryosunu Zülküf Yücel kaleme alıyor.

Dizi sıcak bir mahalle yaşamını konu alacak. Dizide Tuba Unsal ve Sarp levendoglu basrolu paylasacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
dizinin oyuncuları: Cemal Toktaş (Mahir Akdağ), Tuba Ünsal (Pelin), Fulyaz Zenginer (Fidan), Füsun Demirel (Zahide Akdağ), Rıza Akın (Hasan Akdağ), Cihat Tamer (Egemen Taşpınar), Ruhsar Öcal (Gencay Hanım), Bedia Ener (Remziye), Pınar Dikici (Sabriye), Caner Özyurtlu (Bahtiyar Akdağ), Ahmet Kaynak (Nuri), Serdal Genç (Çetin), Onur Dikmen (Kadir), Gözde Mutluer (Songül), İnci Şen (Fatma), Serhat Özcan (Gültekin Kama), Derya Durmaz (Meliha Kama)

Konu Özeti:

"Tövbeler Tövbesi" adından da anlaşılacağı gibi bir dönemin kült olmuş film ve romanlarını yeniden ele alan, "Ertem Eğilmez bugün yaşasaydı nasıl bir dizi yazardı?" sorusuyla ortaya çıkmış bir projedir. "Tövbeler Tövbesi"ni diğer dizilerden farklı kılan unsur her bölümde 3 müzik klibinin yer alması. Sahne içeriklerine göre çekilecek bu kliplerde seyirci, Türk sanat müziğinden, artık klasikleşmiş arabesk parçalara kadar yüzlerce şarkı dinleyecek.

Hikaye, hala yaşayanların kurtulmak, vakti zamanında ayrılanların ise temiz bir şekilde geri dönmek için çırpındığı, hayat mücadelesinde yan yana saf tutmuş, kimi işçi, kimi memur, kimi esnaf insanların yaşadığı Garipler Mahallesi'nde geçiyor?
Bu mahallede ailesiyle yaşayan garson Mahir, çalıştığı gece kulübünden bir müşterinin kafasında şişe kırdığı için kovulur. Bir tesadüf eseri, gelinlikler içinde uçurumdan kendini atmaya kalkan bir kızı kurtarır. Kurtardığı kız, onu kovan patronunun kızı Pelin?dir.. Pelin neredeyse takıntı haline getirdiği bir aşkla Mahir?i sevmeye başlar. Ama Mahir mahalleden Fidan?la nişanlıdır ve nişanlısını da çok sevmektedir? Hikaye temelde bu üçlü imkansız aşkı anlatır ama anlatırken de tamamen aşka gömülmez. Bir yandan da sürekli olarak, günlük hayatta aşkın dışındaki meselelere de elini atar.

dizi cuma akşamı 20 00 de başlıyor diye duydum inş güzeldir

ilk bölümü beğedimmmm önceden emel sayın oynamıştın diye hatırlıorum :78:

diziyi beğendim nostalji müzikler çok hoşuma gitti devamıda güzel olrsa süper olur

bende izledim çok hoş bi film olucak. ama fidan dedikleri kız çok acımzsız yaa boş yere yüklendi zavalla çocuğa ayrı eve çıkkmazsa ölür sanki

evet dizi güzel bnde beyendim ..müzikleri çok güzel yerinde seçmişler inş reytink kurbanı olmaz.o ismi fidandı galiba aynı küçük kadınlardaki gibi gözü yükseklerde ..mahir diyor tek maaşla ev geçindiriyom o diyor 900 lira kiralık ev..bakalım nolcak...

bende baktım da şöyle bi o fidana sinir oldum aynen adamın durumunu bilmiyo sanki,bide işten kovuldu diye demediğini bırakmadı,sanki adam kendi çıktı işten,patronu kovdu yahu yalvarsın mı napsın

ahhh ahhh bulmuş kaymak gibi çocuğu parayı dert ediyor

klasik türk filmi ama hangi türk filmini izlemeye bıktık ki insaşşah bu da öle olur :78:

İlk bölümü beğendim
ama ilk bölümler genelde hareketli güzel olur..
Bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…