Tövbeler Tövbesi Atv

Son 3 bölümdür romantik komedi kıvamında olan dizi trajedi ve drama döndü resmen..
Hadi başroldekileri karıştırdınız bari yan rol olan nuri ile sabriye karakterlerine niye el uzatıyorsunuz?
İzlemeyi bıraktım diziyi artık. resmen hayal kırıklığına uğrattılar beni :97:

kesinlikle katılıyorum.. bende bıraktım artık izlemeyi çok saçma bi hal aldı. ilk izleme nedenim diğerlerinden farklı olmasıydı. komik neşeli bi diziydi kendince bi anlatım tarzı vardı. bıktık artık trajediden:S umarım hatalarını görüp bian önce dönerler yaptıkları yanlıştan.

Ne oldu bu diziye kaldırdılar mı?ekrandan yoksa

Son düzenleme:
bu dizi bu akşam neden erken yayınlandı anlamadım..çocuklar duymasın vardı..o sonraya ertelendi herhalde...ohh yakan adam yakalandı...ama konuşmuyor inş öter zamanla..bi mahirle kavuşamadılar yahu..parasızlığın gözü kör olsun..pelinin babasıda ne psikopat adammış.....az daha yakacaktı onları..oktayada git gide gıcık oluyorummm

mahirin babası daha gıcık ne tip o oyle ya her zengine çocuklarını ayarlamaya çalışıyo tip yaa...

evet erken yayınlandı ben başını kaçırdım ayrıca kuzey güney olduğu için ara ara baktım

Son düzenleme:
mahirin babasınıda dövesim var kocaman adama kızını vermeye çalışıyo para için..delimi_ ne..pelinide bu nedenle istemişti ..uyuz şey..allahım böyle babalara akıl versin...karısının kredi çektiğini daha bilmiyo inş sokaklara düşmezler arabada kül oldu..evde çalışanda yok doğru düzgün ....nolcak bakalım..sonunu kaçırdım bende...nerde bitti acaba?..pelinin babası tam bir öküz.. eşinin yeni komşusuna işiniz yok herhalde bu sıralar ,eşimin peşindesiniz hep dedi masada....tam bir öküz..önce sen kendini düzeltsene be adam....

hayır canım çarşamba akşamları saat 10 buçukta çıkıyor ben hala izliyorum ama benden başka izleyen kalmadı galiba

Ay anacım bende seviyordum bu diziyi takip etmeye çalışıyordum ama ne yapayım
o kadar çok gününü ve saatini değiştirdilerki takip edemedim artık

Son düzenleme:
her hafta gününü değiştiriyolar ya
bu gece yine yok
hangi gün çıkıcak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…