cnm toksoplazma virüsü daha önce hiç bulaşmamış demek yani daha önceden bağışıklık kazanmamışsın, gebelik düşündüğün zaman dikkatli olman lazım yoksa bu virüsü kaparsan allah korusun düşük olma riski var.
Ben zaten hamileyim canım. Çok sağol. İnşallah bir şey olmaz da.
igm negatif şu an geçirmiyorum yani. orayı anladım.
igg nin negatif, ama sınırın hemen altında olmasına takıldım.
Sence bu önemli midir. Sizin doktorlar değerlere takılıyor mu? Yoksa önemli olan negatif pozitif olması mı? Sonucu göstermeme çok var daha. Korkuyorum işte.
Ben zaten hamileyim canım. Çok sağol. İnşallah bir şey olmaz da.
igm negatif şu an geçirmiyorum yani. orayı anladım.
igg nin negatif, ama sınırın hemen altında olmasına takıldım.
Sence bu önemli midir. Sizin doktorlar değerlere takılıyor mu? Yoksa önemli olan negatif pozitif olması mı? Sonucu göstermeme çok var daha. Korkuyorum işte.
negatif ve pozitifliği önemli olan, tabi dikkat etmen lazım meyve sebzeleri iyice yıkaman lazım, çiğ köfte yememen lazım, dışarda bilmediğin yerlerde yemek yeme ,sokak kedilerine falan fazla yaklaşmaman lazım.ben gebelik istediğim için gebelik öncesi bu testi yaptırdım çünkü evimde( veteriner kontrolüne)kedi besliyorum yani aşıları falan tam ama yinede önlem amacıyla yaptırdık çok eskiden bu virüsu almışım o yüzden sıkıntı yokmuş.inşallah sende sorun yaşamazsın biraz dikkat etmen yeterli olur cnm, inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın.