Maske Tarifleri Toz ekerle Bebek gibi cilde kavuun...

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
çok faydalı bir tarif yumurta beyazına bir yemek kaşığı şeker ekliyorum ve peeling yumurta gerginleştirio şekerde ölü deriyi arındırıyo :D

ben bi yerde okumusdum.. toz sekeri cildi ciziyormus. vücut peelinglerinden bahs ediliyordu. ve orda okudugum kadariyla tuz cizmiyormus, cilde zarari yokmus ama seker asla kullanilmamaliymis cild bakiminda.

hem pratik hem de ucuz.ben haftada 1 kez yaparım çok güzel bir peeling kızlar .cildim hassas olmasına rağmen bişe olmuyor tertemiz oluyor yüzüm.
ama bu kürü ben zeytinyağıyla yapıyorum hem cildimiz nemleniyor ayrıyeten nemlendirici sürmenize gerek kalmıyor
hem de zeytinyağı herşeye iyi geliyor biliyorsunuz.

Kızlar bu harika bir formülmüş! Uyguladıktan sonra cildimin nefes aldığını hissettim ve 1 gün geçmesine rağmen yağlı olan cildim gayet sağlıklı ve güzel duruyor. Ben maske şeklinde uyguladım ve kuruyuncaya kadar beklettim. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum ve bilgiler için çok teşekkür ederim..

Hmm deniycem bunukaydirigubbakcemile2
Ben tuzla peeling yapıyorum..Şeker çok iri taneli gelio..Tuz küçük yha hem siyah noktaları daha iyi temizliyo..Yaptıktan sonra yumuşacık oluyo yüzüm çok memnunum.Tabi yara fln varsa yüzünüzde dikkatli olun yakar..
Kahve peelingide denemiştim çok kötü olmuştu bidaha yapmadımCADIARZU Tuz vazgeçilmezim:lepi:
Ama bunuda deniycem bi ara bakalım..Herşey daha güzel bir cilt içinkaydirigubbakcemile3Teşekkürler=)

Hmm deniycem bunukaydirigubbakcemile2
Ben tuzla peeling yapıyorum..Şeker çok iri taneli gelio..Tuz küçük yha hem siyah noktaları daha iyi temizliyo..Yaptıktan sonra yumuşacık oluyo yüzüm çok memnunum.Tabi yara fln varsa yüzünüzde dikkatli olun yakar..
Kahve peelingide denemiştim çok kötü olmuştu bidaha yapmadımCADIARZU Tuz vazgeçilmezim:lepi:
Ama bunuda deniycem bi ara bakalım..Herşey daha güzel bir cilt içinkaydirigubbakcemile3Teşekkürler=)

angelina.cim tuzla nasil yaptigini yazarmisin canim,icine neler koyuyorsun,ne kadar bekletiyorsun,birde iyilesmekte olan kücük kücük sivilce izlerim var onlari daha beter yaparmi,haa birde haftada kac kez yapiyorsun bu son soru sende ne gibi etkileri oldu.
ayy ne kadar cok sordum kusura bakma

angelina.cim tuzla nasil yaptigini yazarmisin canim,icine neler koyuyorsun,ne kadar bekletiyorsun,birde iyilesmekte olan kücük kücük sivilce izlerim var onlari daha beter yaparmi,haa birde haftada kac kez yapiyorsun bu son soru sende ne gibi etkileri oldu.
ayy ne kadar cok sordum kusura bakma

Yok cnm ne kusuru:1hug:...İçine herhangi bişi katmıyorum...Önce yüzümü suyla ıslatıyorum..Sonra tuzu parmaklarıma alıp dairesel hareketlerle gezdiriyorum.Bekletmiyorum..İyice duruladıktan sonra su bazlı meyveli krem sürüyorumm.Haftada iki kere yapıyorum..
Bende de küçük sivilceler ve izleri var onlara herhangi bi yan etkisi olmadı..Ben çok memnunum .Yaptıktan sonrada yumuşak oluyo.Ama hani cilt tipi farklı yada hassas olanlarda nasıl olur bilmiyorum denemek lazım.

Cildinizin, bir bebek cildi gibi pürüzsüz ve yumuşacık olmasını ister misiniz? Tozşeker ve su ile hazırlayacağınız bakım kürü ile bebek gibi cilde sahip olmak çok kolay. Toz şeker kürü ile aynı zamanda siyah noktalarınızdan da kurtulmuş olacaksınız. Üstelik bakım kürünün hazırlaması ve uygulaması da çok kolay. Bakımlı olmak güzeldir...

1 yemek kaşığı toz şeker ile 1 çay kaşığı suyu bir cam bir kasede karıştırın. Bu karışımı yıkanıp, kurulanmış yüzünüze sürün. Yuvarlak hareketlerle masaj yaparak cildinize yedirin. 5 dakika kadar bekleyip yüzünüzü ılık suyla yıkayıp kurulayın. Bakım kürünü dudaklarınıza ve göz çevrenize sürmemeye özen gösterin.

Tozşeker kürünü 2 hafta 1 kez uygulayabilirsiniz.

hem bebek gibi cilt hel siyah noktalardan kurtulma ne gzl bi tasta 2 kus:dance:, kesinlikle deniscem bunu

biraz önce denedim,hakkaten süper bişey :)) :52:
yalnız ben su yerine maden suyu kullandım..
ee madem maden suyu cilde çok yararlı,bu karışım için de biçilmiş kaftan olmalı :40::16:

Back
X