Tozluklar

Feronia

İyi ki varsın :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
6.289
43
78
Diğer
Bu tozlukları küçükken bazılarımız çok takmıştır:)
Annem renk renk çeşit çeşit örürdü ve kıyafetlerime uygun giydirirdi bana :)
Yine moda olmaya başladı sanırım :)

Şimdi ben kendime istediğm gibi örmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu tozluklar hakkında:)

Bence çok şirinler. Ama tarzına uydurabilmek lazım, ben uyduramam mesela..

Elinden örgü elen bütün arkadaşları da tebrik ediyorum, böyle beğendikleri şeyleri örebilen insanlara hayranım.

bayılıyorum bn tozluklara yaaa okula giderken eteğin altına süper duruo tabiki converse le :)

bu resimlerde hoş durmuş ama kendimde uyduramam sanki..yakıştıran yapsın giysin walla güzel duruyor..

cok hoslar........
ben pek sevmem takmamda ama kizkardesim bayilir
kizimada aldim kisa eteklriyle sortlariyla ve dar pantolonlariyla giydiriyorum cok seker yakisiyo..........

ben tozlukları çok seviyorum.. özellikle penye değilde, bu şekilde örgü olanlar çok cici duruyo.. kafamda gri tonlarında yanlarında saç örgüsü gibi olan bir tozluk var anneme tarif edebilirsem ördürücem :))

hep merak etmişimdir ne işe yarar bu tozluklar?

hem ahenk acısından hemde bıleklerı ınce olanlar gorunus ıcın tercıh edıolar

evet ben çocukkende takıyordum
Şimdilerde yine moda özellikle dar paça tayt tarzı kotların üzerine çok hoş duruyor

şu tozluklardan almıştım bir ara ama şimdi çok şaçma gelio artık büyüdüm feminenleştim sanırım şimdi ilgi alanım jartiyerlerzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…