uzungöl yolu güzel. sorun olmaz ama dikkatli olun cünkü çok arap var ve kötü araba kullanıyorlar

onun dısında eğer sanslıysanız uzungölde karester yaylası var. uzungöl merkeze yarım saat falan çok uzak değil. eğer hava çok açık veya sisli değilse bulutların üzerinde olursunuz

hava açıksa da yukarıdan uzungölü görmüş olursunuz
onun dısında yine hava iyiyse galo omad’da güzel manzara olur. ama yemek yemenizi dediğim gibi uzungölde ben önermem. gercekten cok pahalı. illa yiyecekseniz, gölün hemen kenarında ada restorant var. en azından sürpriz yasamazsınız

onun dısında asla o manzara olan tepedeki kafelerde falan bir bardak çay dahi içmeyin
çocukla sorun olacağını düsünmüyorum. söylediğim yerlerin hepsine arabayla gidebilirsiniz zaten. karestere çıkarken ama dikkatli olun cünkü yol tek şerit ve toprak yol
Diğer yerlerle ilgili cocugunuz kaç yasında? Sümela manastırı ciddi denebilecek bir öerdivene sahip

Cocugunuz merdivenleri kendi çıkamazsa zor olabilir

Ben trabzonlu olduğum halde bir kez gittim ve bana yetti öyle söyleyeyim
Akçakale çook güzel. Cocukla vakit geçirmek için de efsane. Cünkü geniş ve gğvenli bir bahcesi var. İsterseniz kendiniz de mangal yapabiliyorsunuz. Bahcede mangal alanları ve çardaklar var. Ama sanırım oraya da dolmus yok. Biz hep şahsi arabamızla gittik, emin değilim o yüzden.
Hamsiköy çok görmeye değer mi bilmiyorum. Biz sadece yemek yemeye gidiyorduk oraya valla
Bir de Cazılar Deresi’nde balık yemenizi öneririm. Doğumuma bir gün kala aklımdaki tek şey orda balık yemekti düsünün

Hem ortam güzel, hem balık da çok güzel