Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende trabzonluyum bizde uğraşıyoruz bebek için sizin probleminiz nedir acaba bizde sadece hareket problemi varTedavi olanlar başlayacak olanlar geçmişte tedavi görenler deneyimlerimizi paylaşalım. Destek olalım birbirimize
Bizde de hareketlilik sorunu vardi esim ameliyat oldu hareketlilik artmaya başladı ama bende çikolata kisti var aşılama veya tüp yaptirdiniz miMerhaba bende trabzonluyum bizde uğraşıyoruz bebek için sizin probleminiz nedir acaba bizde sadece hareket problemi var
Hayır canım daha hiçbirini yaptırmadık varikosel ameliyatı mı oldu eşin acabaBizde de hareketlilik sorunu vardi esim ameliyat oldu hareketlilik artmaya başladı ama bende çikolata kisti var aşılama veya tüp yaptirdiniz mi
Evet varikosel. Kaç yil oldu deniyosunuz benim 4 yil oldu nerdeyseHayır canım daha hiçbirini yaptırmadık varikosel ameliyatı mı oldu eşin acaba
Tatlımm bizim de ekim de 5 sene olucak 2018 haziranda eşim de varikosel ameliyatı oldu ama hala birşey yok bizdeEvet varikosel. Kaç yil oldu deniyosunuz benim 4 yil oldu nerdeyse
tüp veya asilama denemediniz ozaman bizimde ameliyattan bir yil gecti ama yok malesef bayramdan sonra tupe basliycaz yineTatlımm bizim de ekim de 5 sene olucak 2018 haziranda eşim de varikosel ameliyatı oldu ama hala birşey yok bizde![]()
Hayır denemedik neden direk tüp aşılama denediniz mitüp veya asilama denemediniz ozaman bizimde ameliyattan bir yil gecti ama yok malesef bayramdan sonra tupe basliycaz yine
Evet karadenizde 2 aşılama yaptim tutmadi fakultede 1 asilama kimyasal oldu bir tüp bebek denedim onunda 11. Haftada kalbi durdu bayramdan sonra tekrar basliycam kismetseHayır denemedik neden direk tüp aşılama denediniz mi
Allah yardımcın olsun canım Allah tüm istetenlerin kucağını doldursun inşallahEvet karadenizde 2 aşılama yaptim tutmadi fakultede 1 asilama kimyasal oldu bir tüp bebek denedim onunda 11. Haftada kalbi durdu bayramdan sonra tekrar basliycam kismetse
Aminn insallahAllah yardımcın olsun canım Allah tüm istetenlerin kucağını doldursun inşallah
Bana sordunuz galiba fakültede doc cavit kart raporlu 6 bin tlTüp bebeği hangi hastanede ve hangi doktorda denediniz acaba? Ne kadar maliyeti oldu size?
Cavit kart birde süleyman güven var fakültede benim bi arkadaşım gitti 2 sine de tüp bebek için ama hiç memnun kalmadı çok kötü davranmışlar bana da 2 sini aşılama için önerdiler ben güvenemedim aşılamanın maliyeti ne oldu size acaba onu merak ettimBana sordunuz galiba fakültede doc cavit kart raporlu 6 bin tl
Süleyman guven fakultede degil artik. Onu bende sevemedim hic fakat cavit hocadan cok memnunum en ufak bir olumsuzluk dahi yasamadim aksine oldukca güler yüzlü ve sabırla tüm sorulamizi cevapliyor. Sadece disiplinli bi doktor ozensiz durumlara tahammülü yok ne diyorsa hastasından yapmasını bekliyor soylediginin disina cikilinca veya bi boslama vs gorunce hastasi olsun kendi ekibi olsun sert bir tavir koyuyor hemşireleri ile olan bi kaç duruma şahit olmuştum hasta sonuçlarını vs hemşireler duzenlememisti bi defasinda kızmışti baya. Tabi herkesin doktordan beklentiside farkli oluyor ben severim baskasi sevmez gayet dogal bir durum. Tecrübesine ve bilgisine guvenebilirsiniz sadece bunu diyebilirim. Asilamaya gelince yaklaşık bir yil once raporlu 500 tl vermiştimCavit kart birde süleyman güven var fakültede benim bi arkadaşım gitti 2 sine de tüp bebek için ama hiç memnun kalmadı çok kötü davranmışlar bana da 2 sini aşılama için önerdiler ben güvenemedim aşılamanın maliyeti ne oldu size acaba onu merak ettim
Anladım canım teşekkür ederim . Benim arkadaşın hem eşi hem kendinde problem vardı çok az şansları vardı o yönden umutlu bir söz beklediler ama doktor çok net konuşmuş kesinlikle olmaz diye ondan sanırım beğenmedilerSüleyman guven fakultede degil artik. Onu bende sevemedim hic fakat cavit hocadan cok memnunum en ufak bir olumsuzluk dahi yasamadim aksine oldukca güler yüzlü ve sabırla tüm sorulamizi cevapliyor. Sadece disiplinli bi doktor ozensiz durumlara tahammülü yok ne diyorsa hastasından yapmasını bekliyor soylediginin disina cikilinca veya bi boslama vs gorunce hastasi olsun kendi ekibi olsun sert bir tavir koyuyor hemşireleri ile olan bi kaç duruma şahit olmuştum hasta sonuçlarını vs hemşireler duzenlememisti bi defasinda kızmışti baya. Tabi herkesin doktordan beklentiside farkli oluyor ben severim baskasi sevmez gayet dogal bir durum. Tecrübesine ve bilgisine guvenebilirsiniz sadece bunu diyebilirim. Asilamaya gelince yaklaşık bir yil once raporlu 500 tl vermiştim![]()
Büyük ihtimalle oyledir canım bazen bende olumsuz seyler duyunca öyle oluyorum ama bize lazim olan teselli edici sözlerden ziyade onlarin bilgi birikimi ve tecrübesi umarim onlar içinde hayırlısı olurAnladım canım teşekkür ederim . Benim arkadaşın hem eşi hem kendinde problem vardı çok az şansları vardı o yönden umutlu bir söz beklediler ama doktor çok net konuşmuş kesinlikle olmaz diye ondan sanırım beğenmediler
Amin canım inşallahBüyük ihtimalle oyledir canım bazen bende olumsuz seyler duyunca öyle oluyorum ama bize lazim olan teselli edici sözlerden ziyade onlarin bilgi birikimi ve tecrübesi umarim onlar içinde hayırlısı olur