merhaba kızlar trabzon da 1 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım 2009 ve 2010 yılında toplamda 1 yıl içinde
aşılama ve ilk 2 tüp bebeği özel karadeniz de dr şafak beye yaptırdım o zaman sadece orda vardı tüp bebek merkezi 2. denememde hamile kaldım ama bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim sonra şafak bey clinart ı açınca 3. denememi orda yine şafak beye yaptırdım olmadı ama ben özellikle şafak beyden ve çoğu çalışandan memnundum her konuda çok çok yardımcı olmuştur sağolsun
neyse sonra 4. deneme için istanbula memoriale gittik tedaiye başladık ama yalnış ilaçlar yüzünden yarım kaldı ilaçlar çok yanetki yaptı 8 ay sürdü düzelmem 5. denemem, de sırf dosyam memorialde diğe orda yaptırdım olmadı ama memorialden hiç memnun kalmadım çok soğuk bir yer sıcaklığı yok ama trabzondan memnundum
6. deneme için bu sefer ankaraya gidecekken 1 ay öncesi doğal hamile kaldığımı öğrendim mucizem gelmişti ve şimdi küçük mucizem oğlum doğdu ve 7.5 aylık oldu çok şükür allahım inşallah hepinize nasip etsin
ben bu arada artvinin bir ilçesindeyim ve tedaviler kontroller olumsuz durumlar testler derken 1.5 yıl içinde abartmıyorum tam 32 kez trabzona gittik kalmamız gerken zamanlarda arkadaşlarda akrabamızda kaldık diğer yerleri saymıyorum sağlıkçıyım nöbetlerimi işimi ayarlamak çok zor oluyordu ama bebeğimiz için herşeye değerdi
ve ben 37 yaşındayım şimdi ve bebeğimiz bizi burda evimizde bekliyormuş dmek ki tüm zorlukların yaşanması lazımmış allah sonunda sabrımızın mükafatını verdi
inşallah sizlerde kavuşursunuz hayırlısıyla yavrularınıza
Ayy eylul ne guzelbebisin yaninda..ah benide bulsa oyle bir mucize baska ne isterim Allahimdan....insallah evladini sna bagislasin ara Rabbim..ben ikikez clinartta uaptirdim safak hocadan memnunum ama hic pozitif alamayinca orda ozel karadenize gitmeyi dusunuyorum....Raabbimhicc kimseyi evlatsizlikile sinamasin..cok zor cokkk