Benim oğlum 16 aylık oldu, tabi hep emerek uyurdu. Artık akıllandı, öyle emmeyle falan uyumuyor artık ::::)
Bu yöntemiilk defa duydum ben de. Deneyeceğim ama geç kalmış sayılmaz mıyım? İşe yarasa süper olur tabi.
Nadyacım bende rahmetli Tracy teyzenin kitabıyla yatır kaldır dahil olmak üzere uyku rutinimizi oluşturup EASY başarıyla uyguladık kitap bir mucize herkes okumalı bence sihir gibi sanki, ama sadece biraz tutarlılık bir yakınınızdan eşiniz olabilir destek ve sabır gerektiriyor.
bu yöntemi oğlum 1 yaşında ona deneyebilirmiyim geçmi oldu sallayarak uyutuyorum
canım kitapta başlamak için bir yaş sınırı koymamış ama diyorki ne kadar geç başlanırsa alıştırmak o kadar zormuş.
dayanıklı olursan başarırsın inşallah.
Canım ben öncelikle yanına uzanarak başladım ama hep kendi yatağında asla yanıma almadım ben,sonrasında yatağın yanına oturup elimi sırtına koyup bekledim bu bazen 1 saat bile sürdü, sonrasında sadece yatağın yanına oturup elimi dokunmadım ama konuşarak sen büyüdün abi oldun ben buradayım bak bekliyorum seni diye hep.Vee mucize gerçekleşti en sonunda bir gün yatağına bıraktım hemen gözlerini kapatıp uyuyorsun benim mutfakta işim var gelip bakacağım sana dedim ve gittim yarım saat falan döndü sonra uyudu.
Maşallah diyorum her defasında şuan uyku sorunumuz yok.
Ama benimki 6aydan sonra emmedi
Hep kendi yatağında ve odasında uyudu
Gece beslemesi yoktu 6 aydan sonra sadece su verdim
Bugün 2 yaşını bitirdi maşallah gündüz 1 defa uyur 2-3 saat akşam yatar sabah kalkar gece sadece su içmeye uyanır,içer uyur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?