- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
Canım ben öncelikle yanına uzanarak başladım ama hep kendi yatağında asla yanıma almadım ben,sonrasında yatağın yanına oturup elimi sırtına koyup bekledim bu bazen 1 saat bile sürdü, sonrasında sadece yatağın yanına oturup elimi dokunmadım ama konuşarak sen büyüdün abi oldun ben buradayım bak bekliyorum seni diye hep.Vee mucize gerçekleşti en sonunda bir gün yatağına bıraktım hemen gözlerini kapatıp uyuyorsun benim mutfakta işim var gelip bakacağım sana dedim ve gittim yarım saat falan döndü sonra uyudu.
Maşallah diyorum her defasında şuan uyku sorunumuz yok.
Ama benimki 6aydan sonra emmedi
Hep kendi yatağında ve odasında uyudu
Gece beslemesi yoktu 6 aydan sonra sadece su verdim
Bugün 2 yaşını bitirdi maşallah gündüz 1 defa uyur 2-3 saat akşam yatar sabah kalkar gece sadece su içmeye uyanır,içer uyur.
senin dediklerininaynısına bende yaptım fakatn oyöntem oldugnuu bilmiyordum.ben kendi kendime öyle uyutmayı becerdim.kızım 3,5 yaşında 2,5 şanıdna itibaren.yanına uzandım.önce ellerimi tutuyordu dalana kadar izin verdim.daldıgında yaından gittim.geci bir kaç kez kalkıyordu sabırla tekrar yanına gittim.parmagımdan tutar uyurdu.sonra bu bir ay sünrü.sonra elimi veya parmagıma vermeden.yanına uzundım ben yanındaym hadi kapa gözlerini diyodum.kapatıy uyuyordu buda bi müddet öyle devam etti.bir birbuçuk ay adar.sonra yatacagı zaman odasında küçük bi koltuk vardı oraya oturum artık yatagına yatmıyordum.koltugü oturup dalmasını bekledim.buda bir ay devam etti.sonra alıştı eskiden koltuga oturacagımız zaman hadi gidin derdi.şükür kendi kendine yatar.gece uyanmaz sabah kalkar.ben gündüz uykusu uyutmuyorum.ki kendiside istemiyo zaten.yani 3-4 ayı alda.ama yavaş yavaş onu üzmeden halletmek çok önemli.bende kızımı 6 aylıktan sonra odasına geçirmiştim.hep ayrı yattı.bazen hasta oldugunda belki ateşlenipde bilemeyibiliriz diye yanımıza aldıgım oldu.ama onun haricinde kesinlikle yanımızda yatmadı.şimdi kardeşi dogdu çok rahatız gece ondan bir problemimiz yok.bende bir yaşından sonra gece süt vermedim.yani uyansada naca su içiyordu..sevgiler..