• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafik cezası

Söylemeyince aynı hatayı sürekli yapar ozaman. Kendi işi için de çok veriyorum
Ödeyin sonra söyleyin baba ceza gelmiş telefonla konuştuğun icin,haberin olsun diye. Zaten kendisi teklif edebilir kızım ben ödeyeyim diye. Ödemese bile sorun etmeyin ama telefonla konuşmak yasak ,tehlikeli zaten.
Çevirme yapsalar telefonla yakalansa zaten ehliyetine yazılır ama bu durumda bilmeli bence,daha dikkatli olacaktır.
Eşiniz de ehliyet almalı bence bir an önce. Tamam her zaman kullanmasın istemiyorsa ama acil bir durumda araba kullanabilmeli.

Son düzenleme:
Cezayı öder, babama asla belli etmez, bir sonra ki durumda tekrar yaşanmaması için muhabbet arasında telefonla konuşurken eds den ceza geliyormuş dikkat edin falan derdim.
500 tl ile ne fakir olursunuz ne zengin.

Kaç liralık yakıt kullanmış, aracın yıpranma payını falan da hesaplayıp babandan istemelisin! Şaka gibisin ya, adamcağız senin işini yapmak için geliyor, e bi zahmet ödeyiver. Onu kırmadan da, uyarabiliyorsan uyar.

Babaya karşı çalışan bir çocuğun ( bide kendi işini yaparken ) 400tl'yi mevzu yapması....Sizin de çocuğunuz olmuş,ne masrafınız olursa olsun ödemek istese bile odettirilmez,sizin işiniz sonuçta.İnsan arkadaşına ödetmez bu durumda.Ben babanız olsam asla size birdaha şoförlük yapmam bunun bahsini yapıyorsanız...
aynı fikirdeyim sizinle o koltuğa oturuyorsa bir insan Allah esirgesin kaza da olabilir, ceza da gelebilir kızım bana bunun lafını yapacaksa tamam evladım anahtarın burada ya sen kullan hallet-ya eşin halletsin yada taksiyle gidin, ben özel şoförünüz değilim ne yapıyorsanız yapın derim al buda 400 TL ceza parası der suratına parayıda çarparım

Benim oğlum bana böyle birşey dese herhalde kahrolurdum 💆🏻‍♀️Nasıl insanlar var ya hayret verici 😮

Direksiyon başında fevri insanla konuşarak anlaşılmıyor. Sizin işiniz için koştururken ceza yediği için bence istemeyin. Ama daha sonra laf arasında söyleyebilirsiniz.

Sizin işiniz için araba kullanırken yediği bir ceza.
Ben öder ve asla söylemezdim.
Kaldı ki kedi işi için bile kullansa ben babama söylemez ve ödetmezdim.
Hiç maddi durumum yoksa bile sebebini söylemeden yine babamdan borç alır sonra kendisine iade ederdim.

Korkunç bir düşünce, babanız yani başkası değil ki 400 lira nedir de bu kadar dert ettiniz.

Biraz da maksat uyarmak zaten. Trafikte çok fevri birde kuralsız. Işıkta geçmez yayalara yol verir ama nerede ise tabelalar ile kavga ediyor. Özensiz kullanıyor. Bilsinki mahcup olsun dikkat etsin. Ha zorlayacakmı ceza beni zorlar. Bebeğim emmiyor. 3 mama değişmem 10 gün içinde. Başka masraflarıda oldu. Eşime kızıyorum git ders al trafiğe çık diye almıyor. Kardeşi kaza yapmış onun etkisi var. Ama babam çok özensiz trafikte

Benim de bebeğim emmiyor maalesef :( ben de mama ile birlikte sağarak gittim. Sonra ameda finesse isimli süt sağma pompası aldım. Çift pompa aynı anda sağıyordum ve sütümü çok arttırdı. Mamayı kestik 1 ayda. Şimdi 5 aylığı geçtik sadece sağarak anne sütü alıyor.

Konuyla alakasız ama görünce belki işinize yarar diye yazayım dedim :)

En kısa zamanda öderseniz indirimli ödeme şansınız var. Ben olsam böyle bir şeyi babamdan asla talep etmem.

Olay sadece para değil ki , babanız araba kullanırken telefonla konuşmuş, kaza yapabilir , birine zarar verebilir
Babanıza araba kullanırken telefonla konuşmaması gerektiğini söyleyin, ceza geldiğini söyleyin, ikinci sefer daha türlü ceza gelecek deyin

%1000
Ben en çok buraya takıldım, yorum yapan çoğunluk öderim biter giderid demiş iyi hoş ama baba zaten tehlikeli araba kulllanan biriymiş. Ben olsam kesinlikle uyarırdım, telefonla konuşmak %100000 kaza sebebi.

Onun dışında en temizi kocanın ehliyet alması. Konu sahibesinin babası gibi fevri insanlar trafiğe toptan çıkmamallı bence, cezalar daha caydırıcı ollmalı :KK51:

İyi geceler kızlar. Eşim araç kullanmayı bilmiyor. Bende yeni doğum yaptım. Babam teslim edilmesi gereken evrak için benim arabamla eşim ile birlikte çalıştığım kuruma gittiler. Ve babam ceza yemiş. 427 lira. Baktım koduna telefonla konuşırken yemiş. Ben yeni doğum yaptım zaten ve çok masrafım var. Babama direk kendisinin ödemesi için nasıl söyleyebilirim. Plakaya yemişiz. Ya da hiç söylemeden ödeyeyim mi. Ama bilmesini istiyorum. Kafam karıştı. Kırmadan nasıl halledebilirim.
Olan olmuş bence çıkacak varmış diyip ödeyin sizin işiniz yolunda olmuş.

Back
X