- 14 Mart 2016
- 724
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Kamp yaptıkları yerde çekmiyor olabilir mi?Arkadaşlar kardeşim kampa gideceklerdi. saat 9da yola çıktılar. 9.30da telefonu kapandı hala ulasamiyoruz. Kamp yerine de 30 dkda ulasamaz. Oyle telefon falan da kapatmazdi. Kaza olsa bize ulaşırlar mi hemen ?
Sileye gidiyorlardi orda da telefon çekiyor zaten. Telefon numalari yok maalesef. Bi arkadaşına yazdık instagramdan hala görmedi. Çok endiseliyiz.Kamp yaptıkları yerde çekmiyor olabilir mi?
Yanındaki yada kamptaki arkadaşlarının hiçbirinin telefonu yok mu sizde?
Kamp için nereye gidiyordu?
Şile karakolunu aradık kaza yok dedi. Buralarda var mi bilmiyorumSileye gidiyorlardi orda da telefon çekiyor zaten. Telefon numalari yok maalesef. Bi arkadaşına yazdık instagramdan hala görmedi. Çok endiseliyiz.
Civardaki hastanelerin acillerini arayınŞile karakolunu aradık kaza yok dedi. Buralarda var mi bilmiyorum
Anlamadım?Çokta acele etmemeye kalktik. Ama bi insanın şarjı da bitse söylemez,mi mesajim atmaz mi ya cdden
Bana mı dediniz?
Biraz sakinleşir misin? Kardeşin kaç yaşında? Ailenden kimlerle beraber bekliyorsunuz? Daha önceki konularını da biliyorum. Takıntıların var ve hemen endişeleniyorsun. Aniden kardeşimin telefonu bozulmuş olamaz mı? Numaraları ezbere bilmiyordur, telefonu da açamıyordur, size haber veremiyordur.Yolda mesajlasirken birden kapandı benle telefonu tek tik oldu.. Merakım o yüzden. Gelmedi hala ses. Şile karakolunu falan aradik kaza kaydı yok dediler. Bekliyoruz oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?