çok geçmiş olsun.bir ara üyeliğini iptal ettirmiştin ve seni merak etmeştim demek ki bu yüzdenmiş
sen ne kadar kurallara uyarsan uy yine de her an herşey olabiliyor işte.trafik canavarları heryerde! bir de kurs hocasıymış,şaşılacak şey!
ben kaza durumu yaşamadım o konuda birşey diyemeyeceğim ancak çok rahatsız oluyorsan atlatana kadar psikoloğa mı gitsen acaba?
çok geçmiş olsun canım,Allah bi daha göstermesin
bende 2012 temmuz ayında büyük bi kaza geçirdim,üstelik arabada ikiz bebeklerim,annem ve bakıcımızda vardı,bize de sağ arkadan kamyon çarptı,çarpmanın etkisiyle orta refüjü aşıp karşı şeride geçmiş ve elektirik direğine çarparak durabilmişim,mişim diyorum çünkü ben nasıl bir şok yaşadıysam,hala olayla ilgili hiç bişeyi hatılamıyorum,araba pert oldu,çok büyük bi kazaydı!
Allahım'a binlerce şükür ki bebeklerime hiç bişey olmadı,Allah'ım korudu onları,annemin bacağı kırıldı,benim emniyet kemerim takılıydı şükür ki araçtan fırlamadım,ama benimde belimdeki omurlardan biri kırıldı,ameliyat oldum,belimde platin takılı,annem iki ameliyat geçirdi hala koltuk değneğiyle yürüyor,evet olayla ilgili hiç bişeyi hatılamıyorum ama annem sürekli gözümün önünde olduğu için bende hiç bi zaman bu kazayı unutamıyorum,ama hergün bebeklerime bişey olmadığı için Allah'ıma şükrediyorum,kaderimde varmış,yaşanması gerekiyomuş ama şükürler olsun ki can kaybımız olmadı diye kendimi teselli ediyorum.
sende sağ salim kurtulduğun için şükretmeli ve unutmaya çalışmalısın,zaman sana bu konuda yardımcı olacaktır.
tekrar geçmiş olsun
souv[FONT=comic sans ms .!.:venir;27734337]Çok geçmiş olsun, bende benzer şekilde bir kaza yaşadım.
Fakat yayaydım...
Kaldırımda yeşil ışığın yanmasını bekliyordum.
Birden anlamadığın yerden koca bir Cadillac üzerime geldi.
Arkamda da elektrik direği vardı, nasıl olduğunu anlamadan bir adım kaydım.
Fakat kurtaramadım kendimi bacağıma çarptı araba.
Eğer kaymasaydım karnımdan direğe saplayacaktı beni.
Ciddi bir bacak kırığı ile kurtuldum...
Bana çarpan kadın 75 yaşındaydı, arabanın camını aralayarak "senin yüzünden oldu" demişti.
Halbuki ben kaldırımda duruyordum, kaza ile hiç bir alakam yoktu.
O an sanırım şuurunu kaybediyor kaza yapan kişiler.
Aylarca kabuslar gördüm, uykumda sıçradım, araçlardan korktum.
Kaldırımda yürürken hep tedirgin oldum.
Arabalara bindiğimde huzursuzluklar yaşadım vs.
Zamanla geçiyor, herşeyde olduğu gibi, bunun ilacı da zaman malesef.
Zamanla rüyalar da unutuluyor, korkularda...
İnşallah sende bu süreci en kısa zamanda atlatırsın...
Öncelikle çok teşekkür ederim :) Gerçekten trafik canavarıydı, anlamıyorum bir insan nasıl bir zihniyetle gaza basıp bir arabayı geçme yarışı yapar. Kurs hocası da böyleyse vah halimize. Psikologla görüştüm bana kaza sonrası bunalım geçirdiğimi söyledi. Önümde 2 seçenek varmış ya antidepresan tarzı ilaçlar kullanacağım ya da kendim unutmaya çalışacağım. Şu an unutmaya çalışıyorum, kendimi zorluyorum.
Umarım hiç bir zaman da başınıza gelmez böyle bir olay.
Öncelikle herkese merhaba kızlar. Lafı uzatıp, vaktinizi almadan konuya gireyim..
Ben bir kaç ay önce trafik kazası yaptım. Büyük bir kazaydı, ölümden döndüm. kavşakta yeşil ışık yanmasını bekledim,yanınca ilerlemeye başladım. Ne olduysa o anda oldu. Sağ taraftaki kırmızı ışıkta beklemesi gereken sürücü gaza bastı ve sağ taraftan çarparak beni elektrik diğerine çıkardı. Çok şükür emniyet kemerim takılıydı öne fırlamadım, ve tek başımaydım yoksa yanımdaki kişi ölürdü çünkü arabanın sağ tarafı tamamen içine çökmüştü
Neyse sonuçta adam kasıtlı trafik ihlalinde bulunmuş, yavaşladıktan sonra 350 metrelik mesafede 120 ile bana çarpmıştı. Olay olduktan sonra adam benim üstüme yürüdü. Üstelik bu ehliyet kursu hocasıymış,sonradan öğrendim. Bayanlara ehliyet verirsen böyle olur diyerekten. Donup kaldım, Allahtan evimizin orada olmuştu kaza ve tanıyan, tanımayan herkes yardımıma geldi. Uzun bir süre emniyette işlemler sürdü ve ben olayı unutmaya çalıştıkça hatırlamış oldum. Adam 8/8 suçlu bulundu ama olan benim psikolojime oldu. Hala geceleri bu kazayı görerek uykumdan uyanıyorum.:18:
Derdimi anlatıp paylaşmak istedim sizlerle ve merak ediyorum kızlar böyle bir olay yaşadıysanız, siz de benim gibi oldunuz mu ? veya nasıl atlattınız??
Bılıyomusun aynı benm yasadıgım sey bunlarrrrr. Su an su yazıyı okurken her sey gozumun onunden gectıÖncelikle herkese merhaba kızlar. Lafı uzatıp, vaktinizi almadan konuya gireyim..
Ben bir kaç ay önce trafik kazası yaptım. Büyük bir kazaydı, ölümden döndüm. kavşakta yeşil ışık yanmasını bekledim,yanınca ilerlemeye başladım. Ne olduysa o anda oldu. Sağ taraftaki kırmızı ışıkta beklemesi gereken sürücü gaza bastı ve sağ taraftan çarparak beni elektrik diğerine çıkardı. Çok şükür emniyet kemerim takılıydı öne fırlamadım, ve tek başımaydım yoksa yanımdaki kişi ölürdü çünkü arabanın sağ tarafı tamamen içine çökmüştü
Neyse sonuçta adam kasıtlı trafik ihlalinde bulunmuş, yavaşladıktan sonra 350 metrelik mesafede 120 ile bana çarpmıştı. Olay olduktan sonra adam benim üstüme yürüdü. Üstelik bu ehliyet kursu hocasıymış,sonradan öğrendim. Bayanlara ehliyet verirsen böyle olur diyerekten. Donup kaldım, Allahtan evimizin orada olmuştu kaza ve tanıyan, tanımayan herkes yardımıma geldi. Uzun bir süre emniyette işlemler sürdü ve ben olayı unutmaya çalıştıkça hatırlamış oldum. Adam 8/8 suçlu bulundu ama olan benim psikolojime oldu. Hala geceleri bu kazayı görerek uykumdan uyanıyorum.:18:
Derdimi anlatıp paylaşmak istedim sizlerle ve merak ediyorum kızlar böyle bir olay yaşadıysanız, siz de benim gibi oldunuz mu ? veya nasıl atlattınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?