Trafik kazası sonrası kabuslar

Bende buna benzer bi kaza atlattım 8 ay gibi bi süre önce. Hala sürücü olmadığım halde çok kasılıyorum elimden gelse heryere yürüyerek gidceğim. Ki sen çok daha büyük bi kaza atlatmışsın, psikyatriye gidebilirsin bağımlılığı olmayan düşük dozlarda antidepresanlar var, yardımcı olacaktır

Kızlar hepinizin yorumunu okudum çok teşekkür ediyorum hem geçmiş olsun dilekleriniz için, hem de vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için.

İnsanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel, en azından içim biraz olsun rahatlı. Gerçekten zaman tek çare, bundan sonra unutmaya daha fazla zorlayacağım kendimi. İyi ki sadece maddi zararlı oldu yoksa hiç toparlanamazdım sanırım..

Bir arkadaş dava açılmadı mı diye sormuş. Dava açılmadı ( açılmaya açılırdı aslında çünkü sigortanın 10 bin bedel biçtiği araçta 9 bin liralık hasar vardı ) ama şöyle bir şey var adam sürücü kursu hocası olduğu için ve sürücü kursunun arabasıyla yaptığı için zaten ehliyetine tamamen el konuldu, bunu içim acıyarak yazıyorum adam hala ehliyet kursunda hocalık yapıyor ( kendilerine aitmiş emniyetten öğrendiğime göre ) bu konuda şikayette bulunduk. En son hala ilgileniyorlardı. Nasıl iş anlamasam da..

Ben yaşadım.
Bu sene mayıs ayında Gaziantep'e giderken tam önümüzde ki tır zikzak çizerek gitmeye başladı, sonra üstünde ki yükü düştü baya ilerledikten sonra durdu.Biz arabayı sola çekp onun şokunu atlatmaya çalışırken arkadan bir tır daha aynı şekilde gelmeye başladı.
O anda arabadan inmek aklımıza gelmedi. Son dakikada ablamı itekledim in diye. İndik, ben tırın arabaya çarpmasını bekliyorum çünkü milim kalmıştı çarpmasna. Allah'tan direksiyonu sağa kırdı da çarpmaktan kurtulmuştu.
O olayın etkisi hala devam ediyor bende. Şehir içinde gezerken bile babama sürekli dikkatli ol diyorum. Sanki bütün arabalar bizim üstümüze geliyormuş gibi hissediyorum. :14:
Zamanla geçiyor ama eskisine göre daha iyiyim şu anda. :14:

çok geçmiş olsun daha bugün işten eve gelirken,kavsakta yeşil ısık bize yandı, tam cıkıcaktım sağımda minübüs kıpırdamadığı için bekledim, iyiki cıkmamısım, cok uyanık akıllı bir beyfendi hızla geçti önümden, ya bu kadar önemli mi 1 dakka geç git gideceğin yere be adam,plakasını alıp şikayet etseydim keske, gerçi etsem ne olacak ki

bende daha önceden kazalar yasadım kendim kullanmıyordum ama, ve uzun bir süre otobüse binemedim
yaklasık 2 sene sürdü atlatmam
umarım sende atlatırsın

Geçenlerde kavşaktan dönerken ve yol benimken hatalı sollama yüzünden az daha bana yandan çarpacak amca ateş püskürüyor "önüne bak buradan dönülürmü" :53: Manyak mı ne oradan dönülsün diye yapmışlar kavşağı. Bir de her pisliklerinde kadın şoförlere laf söylemeleri yok mu.:47: Suçlu ya bastıracak illa.

oncelikle cok buyuk gecmis olsun...

kaza ve kader Allah'tan...lakin o kadar cok trafik ihlali yapiliyorki..kirmizi isikta durmama, hatali sollama, alkollu araba kullanma...bana kalirsa caydirici cezalar yok..ucuk derecede cezalar olsa daha caydirici olur diye dusunuyorum. verilen rusvetler yatirilan cezalardan daha fazladir herhalde. bilemiyorum atlatmasi cok guctur...her ne olursa olsun her zaman emniyet kemerimizi baglayalim...Rabbim bizleri sevdiklerimizi colugumuzu cocugumuzu korusun gorunen gorunmeyen kazalardan belalardan.

cok gecmis olsun oncelikle allah bir daha yasatmasin.tek ilaci zaman canim ancak oyle atlatiliyor cunku.bekliceksin.ben 2008 de 4 takla attim vegecici yaralarim vardi.kaza sonrasi ambulansa zor bindim.ama suan bircok izi kapandi.gecer sabret sadecd

Back
X