- Konu Sahibi EYLULUM2222
-
yani kasıtlı bir şey değil sonuçta. kayınpederinizde araçtaymış. onlar da muhtemelen çok üzülmüşlerdir.
kendi ailenin seni bu kadar gaza getirmesi de garip cidden.
şikayetçi olunca çok daha karmaşık bir hal alacak durum.
ailen madem o kadar beğenmiyor bahaneler sunacaklarına gelip baksalarmış torunlarına.
allah beterinden korusun. trafikten gereken cezayı alır zaten kayın pederin.
hapise mi tıksınlar istiyor ailen anlamadım.
eşine söyleseler ya bu lafları bu kadar kolaysa.
Allah acil şifalar versin kızınıza, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.kayinpederim trafik kazasi yapti,kizimda arabadaydi.kafa travmasi var hastanedeyiz 43gundur.kendi babam mahkeme ne zaman şikayetci olcam onlardan,sana sordumu jandarma,ne diyeceksin jandarmaya.ceza almasini cok istiyorum diyor.teyzemlerde yavas gidebilirdi,yaslaninca refleks azalirdi vs.diyor.110km hîzdaydi araç bu arada..k.validem bakiyordu kizima.yok ise baslayinca ona birakma cocugu,gorduk nasil baktigini..ne yapacagimi ne diyecegimi sasirdim..
kayinpederim trafik kazasi yapti,kizimda arabadaydi.kafa travmasi var hastanedeyiz 43gundur.kendi babam mahkeme ne zaman şikayetci olcam onlardan,sana sordumu jandarma,ne diyeceksin jandarmaya.ceza almasini cok istiyorum diyor.teyzemlerde yavas gidebilirdi,yaslaninca refleks azalirdi vs.diyor.110km hîzdaydi araç bu arada..k.validem bakiyordu kizima.yok ise baslayinca ona birakma cocugu,gorduk nasil baktigini..ne yapacagimi ne diyecegimi sasirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?