Trafik kazasi ve durumlar

Şunu da söyliyim kp ceza alırsa eğer inan gıdım üzülmez o vicdan azabının yanında.

yani sorunuz bana çok garip geldi. kendi ailenizin tepkisi ise daha da garip.

arkadaşım herkes araba kullanıyor. herşey insanlar için. yani ben çoçuklarımı okula bırakırken Allah korusun kaza geçirdim. hemen millet bana davamı açacak...

ailenize de diyecek sözüm yok. sözün bittiği yer. yani ayıp sizin yaptığını, ailenizin yaptığı....

Ben bir yıl önce kaza yaptım, cok feci bir kazaydı, devlet karayolunda iki tane öküze carptım Öküzler öldü araba pert :) bize bişi olmadı Annem öküzlere dava actı Şaka yapmıyorum ahhahahhahah tazminat aldık

Kayınpederiniz kızınızın dedesi değil mi? Dede torununa bilerek bunu yapar mı?
Kaza sonuçta tamam kolay bişey değil ama şuan kayın pederiniz kaza oldu kızınız hastanede diye göbek atıp sevinecek değil ki. Kendi babanızla da aynı durum olabilirdi. Adam zaten vicdan azabı çekiyordur eminim, babanız durumu sakinleştirip düzeltmeye çalışacağına böyle konuşacak hata yapıyor bence.

AİLENİZ AYIP ETMİŞ. ihmali varsa bile çekeceği vicdan azabı yeter sonuçta yanan kendi canından can

Öncelikle geçmiş olsun,Kazayı yapan kişi kayınpederiniz değil de kendi babanız olsaydı yine dava açmak istermiydiniz?

Diger yorum yapanlara katiliyorum.
Bir kazadir olmus, cok kotu bir durum tabii. Ama aileniz de sanki bu aileye karsi birsey yapmaya firsat kolluyormus. Ne davasi Allah askina? Koyun can derdinde, kasap et derdinde. Ne kadar cirkin bir durum kaza yapip, zaten torununa zarar geldi diye mahvolus bir dedeye bir de suclayip dava acmak. Ne kadar dusuncesizmis ailen.

Yani Allah korusun yarin birgun kendi babanizin evinde cocugunuz ev kazasi gecirse, dusse, bir tarafini incitse filan mesela, bu sefer de babaniza mi dava acmaniz gerekecek? Ne bicim dusunce sistemidir bu, ne bicim aile olmaktir anlayamadim. Adi ustunde kaza olmus, hemen cullansinlar adamin ustune.
Ayrica bu kazanin cocuga ne kadar iyi bakmakla ilgisi yok. Cok biliyorlarsa kendileri baksalarmis. Uzaktan suclamak, dava acmak ne kadar kolay.

Son olarak, cocugunuzun oto koltugu var miydi? Bunlara dikkat etmiyorsaniz zaten sizde de ihmalkarliktan suclusunuz. Arabada kucakta ya da koltukta, onde ya da arkada, oto koltugunda emniyet kemerine bagli oturmayan cocuklarin can guvenligi tehlikededir trafikte. Allah korusun camdan da ucan var, travmalar geciren de var. Oto koltugunuz yoksa hemen bir tane edinin.

kaza öyle bir şey ki bir anlık, düz yolda bile olabiliyor. Ne kazalar görüyor da "bu nasıl oldu acaba" diye hayret ediyoruz. o an insanın basireti bağlanıyor. hızı yüksekmiş ama aynı hızla gidip de kazasız varmış olsaydı bu konu dahi olmayacaktı.
O onun bilinçsizliği ama büyük konuşmamak lazım. Ailenize emanet ettiğiniz zaman hiçbir şey olmayacağının garantisi var mı? Bu ne kin anlam veremedim.

tam senlik bir olay olmuşD
doğru mu bilmem gerçekten de doğru da olabilir hani..
kadının biri mikro dalga fırın almış. kataloğunda içine canlı koymayın yazmıyormuş. kadın da kedisini yıkadıktan sonra içinde kurutmak istemiş. kedi sizlere ömür tabi..
kadın üreticiye dava açmış. kullanım klavuzunda yazmıyor diye. kadın yüklü bir tazminat almış.
o yüzden kullanım klavuzlarına bakarsanız "ne saçma ya bunu yazmasa ne olur" diyeceğiniz bir sürü şey vardır. ne diyim en saftirik insanın bile anlacağı şekilde yazılırmış hep.

Kayınpederiniz kimbilir nasıl suçlu hissediyordur zaten kendini. Torun evlattan bile tatlıymış, hiç ister miydi böyle birşey olmasını ? Adam alıp torununu arabanın önüne atmamış ki daha açmak için bir sebep olsun, karısı da kendisi de çocuğunuzda aynı arabadalarmış.. Babanızın zihniyeti ise şaşılacak bir durumda, kayınpederinizin kasten böyle birşeyi yapabileceğini düşünüyorsa, bence önce dönüp kendini sorgulasın, çünkü kişi karşısındakini kendinden bilirmiş.. Bence siz şuan sadece çocuğunuzun sağlığını düşünün dava mava işlerini boşverin.. Allah acil şifalar versin..

Ailen bana hiç iyi niyetli gelmedi

Böyle bir dava açarsan evindeki huzur ne olacak

Adam 40 gündür komadaymış zaten, torununu bırak kendi canı da gidbilirmiş neredeyse, isteyerek mi yaptı sizce ? Torun ne tatlıdır evlattan çok sevilir derler, yapmayın Allah aşkına

Son düzenleme:
ya ne davasından bahsediyo öyle . Ayıptır, onun da torunu o istermiydi böyle birşey olmasını.

merak ediyorum çocuğunuzu sevmiyor muydu * mecburi mi görüşüyodunuz ? benim oğlum kp im sadece 4 kere gördü 40 güne dek, sonra aramadı sormadı.ama allah korusun başıma böyle bişey gelse kp imden şikayetöi olmayı düşünmem babamada düşündürmem, kasıtlı yapamaz çünkü.cani olması gerekir, bir arkadaş demiş alacağı ceza vicdanındkinden ağır gelemez.kesinlikle katılıyorum.hem eşiniz hiç ses etmiyor mu ? çok öüzr dilerim haddimi aşabilirm ama ben sizin ailenizi biraz art niyetli buldum normal bir tavır değil babanızınki.

Son düzenleme:
eylül hanım size özelden mesaj attım,okur ve bana dönerseniz çok mutlu olurum..aynı kaderi yaşayan biriyim...rabbim yardımcımız olsun...

bende sizler gibi dusunuyorum.benim dava acmak gibi bir niyetim yok zaten.sikayetcide olmadim zaten.Allah yazmis onu bize.neyin hesabini sorucam.benim yanimdada.kendi ailemin yanindada olabilirdi.inanin ailemden sogudum.ben neyi dusunuyorum.onlar birde neyi.

kizimin durumu ilk gunlerine gore iyi gidiyor..gozlerini aciyor,gulumsuyor,kalkmak istiyor.ayaklarini,ellerini oynatiyor sol tarafi daha baskin olarak.ama tam daha iletisimi yok bizimle,goz takibi falan.bekleyin diyor dr bekliyoruz.kazayi yapan kayinpederim..ben onu suclayamiyorum cunku bilerek yapilan bisey yok ortada.ama benim ailem cok ustume geliyor,davaci ol,bizde olcaz,cezasini ceksin diyorlar..bunlar daha baslangic yarinlarimizi dusunemiyorum..esimle aramda sıkınti yok.ama bu durumu duysa kim bilir neler olur..bizimkiler sorup duruyor sikayetci olcan mi,sorduklarinda ne dicen,cocugu onlara birakican mi.onlar ayni durumda olsaydi,bu istediklerinin kendilerine yapilmalarini isterlermiydi.bugune kadar destek olduklarini gunu hatirlamam zaten.ben duymak istemiyorum bu muhabbetleri,benim derdim suan kizim.
eylül hanım size özelden mesaj attım,okur ve bana dönerseniz çok mutlu olurum..aynı kaderi yaşayan biriyim...rabbim yardımcımız olsun...

Kesinlikle amonra arkadaşıma katılıyorum..
Çok geçmiş olsun, kaza bu.. Herkesin başına gelebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…