- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi EYLULUM2222
-
kizimin durumu ilk gunlerine gore iyi gidiyor..gozlerini aciyor,gulumsuyor,kalkmak istiyor.ayaklarini,ellerini oynatiyor sol tarafi daha baskin olarak.ama tam daha iletisimi yok bizimle,goz takibi falan.bekleyin diyor dr bekliyoruz.kazayi yapan kayinpederim..ben onu suclayamiyorum cunku bilerek yapilan bisey yok ortada.ama benim ailem cok ustume geliyor,davaci ol,bizde olcaz,cezasini ceksin diyorlar..bunlar daha baslangic yarinlarimizi dusunemiyorum..esimle aramda sıkınti yok.ama bu durumu duysa kim bilir neler olur..bizimkiler sorup duruyor sikayetci olcan mi,sorduklarinda ne dicen,cocugu onlara birakican mi.onlar ayni durumda olsaydi,bu istediklerinin kendilerine yapilmalarini isterlermiydi.bugune kadar destek olduklarini gunu hatirlamam zaten.ben duymak istemiyorum bu muhabbetleri,benim derdim suan kizim.
Ne kadar vicdansiz bir aileniz var, korkunc. Adamcagiz kaza yapmis torunu kendi yuzunden hastanede onun derdi vicdan azabi ona yetiyor bir de dava mi edeceksiniz! Cocugunuza bakici tutsaydiniz madem oyle. Bu nasil birsey ya. Benim esim benim babama dava acsin bosamazsam namerdim
Cok gecmis olsun allah meleginizi size bagislamis
bende tranva gecirdim 2 ay yon duygum yoktu sonra hersey duzeldi sadece goz kaymasi kaldi gozluk kullaniyorum ve numaram hizli artiyor sadece
Aileniz bu kadar hirs yaptigina gore daha once aralarinda bir surtusme olmus siz onlara uymayin kaza ile insan oluyor eminim dedeside vicdan azabi cekiyordur
gecmis olsun allah yavrunuzu size bagıslamıs.. dava konusuna gelince bende arkadaslardan farklı birsey soylemeyecegim kazayı sizin babanız yapsaydı esiniz ve ailesi babanıza dava acsaydı tepkiniz ne olurdu birde boyle dusunun.. kimse isteyerek bilerek kaza yapmaz adı ustunde kaza..
ben dava falan acmiyorum,benim ailem diyor,sikayetci olucaz,arkasinı birakmayin.sen ne diceksin jandarmaya.ben zaten sikayetci olmadi
ki.birde sorusturmus benim ailem.inanin ne cvp werecegimi bilemedim.kaza bu bugun burda,yarin baska bir yerde olabilir.Allahtan gelene razi olmaktan,sabir gostermekten baska ne yapilabilir.yasal islemler neyi geri getirecek bana..birde bu konulara takiliyorum.Allahim diyorum sen rahmetinden uzaklastirma bizleri.tamam cok uzgunler ama varsa dertleri yuzlerine soylesinler,ne olacaksa olsun.beni yipratmasinlar.
Ben bir yıl önce kaza yaptım, cok feci bir kazaydı, devlet karayolunda iki tane öküze carptımÖküzler öldü araba pert :) bize bişi olmadı Annem öküzlere dava actı Şaka yapmıyorum ahhahahhahah tazminat aldık
Benim derdim tasam neyken,bana destek olup,hissettirmemeleri gerekirken.herseyi yansitiyorlar bana.Ne yapayim yani ben asayim mi,keseyim mi,hakaret edip,dislayayim mi ne..k.validen geliyormu oraya diyorlar.oda rahatsiz old.icin gelemiyor herzaman.geldi gecenlerde diyorum.gebermistir insallah diyor kendi babam..keske baba,haklisin,ölsün mü dememi bekliyorlar.arasin suratina soylesin o zaman.kizimin orda morale ihtiyaci var demiyorda,bunlari sarfediyor.Ne zaman iyilesicek,off cok uzun oldu diyorlar bana.benim elimdemi
Ökuzde olsa essek de olsa ayi da olsa onlarinda cani var ve canlari yanar tipki insanlar gibi...
Kedinizin durumu nedir?
eylül hanım size özelden mesaj attım,okur ve bana dönerseniz çok mutlu olurum..aynı kaderi yaşayan biriyim...rabbim yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?