Trafik kazasi ve durumlar

Ne kadar vicdansiz bir aileniz var, korkunc. Adamcagiz kaza yapmis torunu kendi yuzunden hastanede onun derdi vicdan azabi ona yetiyor bir de dava mi edeceksiniz! Cocugunuza bakici tutsaydiniz madem oyle. Bu nasil birsey ya. Benim esim benim babama dava acsin bosamazsam namerdim

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşir bir an önce. Sen sağlam dur. Ailene de bir yerde rest çek böyle konuşmalarına izin verme senin bu üzüntülü halinle. Dede ne durumda peki? Eminim o da çok üzgündür..

Kim bile istiye kaza yapmak isterki.
Ne davasi kime dava aciyorsunuz ayni kazayi babaniz yapsaydi adamcagizlar cocuguna bakiyormus. Kimileri yalvariyor cocugumuza bak diye iyilikten maraz dogar diye bosuna dememisler.. Mademki guvenmiyordunuz Sizde paraya kiyip krese verseydiniz ozaman simdi mahkeme diye dusunmezdiniz

Cok gecmis olsun allah meleginizi size bagislamis
bende tranva gecirdim 2 ay yon duygum yoktu sonra hersey duzeldi sadece goz kaymasi kaldi gozluk kullaniyorum ve numaram hizli artiyor sadece
Aileniz bu kadar hirs yaptigina gore daha once aralarinda bir surtusme olmus siz onlara uymayin kaza ile insan oluyor eminim dedeside vicdan azabi cekiyordur

ben dava falan acmiyorum,benim ailem diyor,sikayetci olucaz,arkasinı birakmayin.sen ne diceksin jandarmaya.ben zaten sikayetci olmadi
ki.birde sorusturmus benim ailem.inanin ne cvp werecegimi bilemedim.kaza bu bugun burda,yarin baska bir yerde olabilir.Allahtan gelene razi olmaktan,sabir gostermekten baska ne yapilabilir.yasal islemler neyi geri getirecek bana..birde bu konulara takiliyorum.Allahim diyorum sen rahmetinden uzaklastirma bizleri.tamam cok uzgunler ama varsa dertleri yuzlerine soylesinler,ne olacaksa olsun.beni yipratmasinlar.

sizede cok gecmis olsun

Oncelikle kiziniza acil sifalar diliyorum, cok uzuldum, umarim en kisa surede guzel haberlerini aliriz...
Diger konuda da kesinlikle arkadaslara katiliyorum, adi ustunde kaza, elalemden bahsetmiyoruz, esinizin babasi...
Zaten siz de soylemissiniz, ailenizle baginiz zayifmis yanlis anlamadiysam, kusura bakmayin bu tavri okuduktan sonra cok saglikli bir bag beklemiyordum zaten...
Bu konulari dusunmeyin siz, daha fazla konsup sizin caninizi sikmalarina da engel olun...
Tekrar cok gecmis olsun...

Çocuk sizinle yada ailenizle iken ona hiç bir zarar gelmeyeceğini garanti edebiliyorsanız gidin açın davayı...

gecmis olsun allah yavrunuzu size bagıslamıs.. dava konusuna gelince bende arkadaslardan farklı birsey soylemeyecegim kazayı sizin babanız yapsaydı esiniz ve ailesi babanıza dava acsaydı tepkiniz ne olurdu birde boyle dusunun.. kimse isteyerek bilerek kaza yapmaz adı ustunde kaza..

Son düzenleme:

ben zaten sikayetci olmadi,olmamda.bu Allahtan gelen bisey..dusunduklerimin dogru oldugunun sizler tarafindan dogrulandigini bilmek guzel.bu yazilanlari bizimkilerde okusa keske..

Offf çok üzüldüm allah kızınıza bin an önce şifa versin gerisi teferruat
şu an hiç biri umrunuzda dahi olmasın
o yavru saglığına kavuşsunda
aileler yesin dursun birbirini boşver

Allah'ım kaza bela verme yarabbi'm ..
gecmis olsun rabbim sifa versin cnm ..

Benim derdim tasam neyken,bana destek olup,hissettirmemeleri gerekirken.herseyi yansitiyorlar bana.Ne yapayim yani ben asayim mi,keseyim mi,hakaret edip,dislayayim mi ne..k.validen geliyormu oraya diyorlar.oda rahatsiz old.icin gelemiyor herzaman.geldi gecenlerde diyorum.gebermistir insallah diyor kendi babam..keske baba,haklisin,ölsün mü dememi bekliyorlar.arasin suratina soylesin o zaman.kizimin orda morale ihtiyaci var demiyorda,bunlari sarfediyor.Ne zaman iyilesicek,off cok uzun oldu diyorlar bana.benim elimdemi

Sizin aileniz nasıl şikayetçi oluyormuş hayırdır? Kamu davası açma yetkisi filan mı var babanızın? Üzgünlük değil bu kötü niyet.

Ökuzde olsa essek de olsa ayi da olsa onlarinda cani var ve canlari yanar tipki insanlar gibi...

cok cok gecmis olsun...insallah en kisa surede iyilesir kizin.
bize soylediklerinin aynisini ailene soyle..
sen nelerle ugrasiyorsun onlar neyle ugrasiyor utanmiyorlar mi koca koca insanlar.
sikayetci olsan biyerleri mi ferahliycak.

Ökuzde olsa essek de olsa ayi da olsa onlarinda cani var ve canlari yanar tipki insanlar gibi...

Mutlaka öyle ben aksini iddia etmedim. İroni yaptım biraz.

Kedim cok hasta suanda ve benim ömrümden ömür gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…