Dunyalar tatlisi yasli bir dedem var.yolun kenarinda karsiya gecmek icin hareketlenirken kadinin biri carpmis.kaldirima basini vurmus ayak bilegi kirilmis.kalcada da catlak kafasina da dikis atilmis dun yanina gittim o kadar kotu oldum ki psikolojisi alt ust olmus sekildeydi.dedem bize cok duskundu beni bile tanimadi.kendini kaldirmaya calisiyordu surekli.benim dedem hic yerinde duramayan bi insandi camisine giderdi mahallede gezerdi simdi kimildamadan yatiyor yatagin kenarindan tutup kendini kaldirmaya calisiyor.o yasli bir adam ustune surmenin ne anlami vardi mit mit yuruyor ne olurdu yol verseydi korna calmismis korna calacagina frene bassaydin ya adam cok yasli kulagi sagir haliyle kornayi nasil duysun.bi anlik hatayla hayatimiz alt ust oldu.sikayetci de olmadik kadinin kucucuk bi bebegi var.his sikayetci de olsak dedem eskiisi gibi mi olacak.o kadar canim yandi ki onu oyle gorunce ifade edemiyorum.
Neden şikayetç olmadınız? Gidip bu seferde engelli bir insana çarpsın diye mi?
Insallah ama cok zor 90 yasinda.Çok geçmiş olsun. Umarım dedeniz tamamen iyileşir eskisi gibi kalkar ayağa camiye gider
Keşke araba konusunda ustalaşmadan trafiğe çıkmasa insanlar. Bir kaza yaşanınca iki tarafında psikolojisi alt üst oluyor sonra.
Bu neye benziyor biliyor musunuz? 'Kocanızdan dayak yiyorsunuz ve de durumdan rahatsızsınız ama bunun için en ufak bir adım bile atmıyorsunuz.' Böyle bir şey nasıl kabul edilebilir? Tabiiki de şikayetçi olacak.Şikayetçi olunsa ne olur ki? Daha geçen gün haberlerde kadını öldürmüş birisi arka arkaya giderken çarpmış,kadın öldü ama çarpan serbest.
AminOyy oyy tontonum benimm kiyamam onaa rabbim acil şifalar versin
Bu neye benziyor biliyor musunuz? 'Kocanızdan dayak yiyorsunuz ve de durumdan rahatsızsınız ama bunun için en ufak bir adım bile atmıyorsunuz.' Böyle bir şey nasıl kabul edlebilir? Tabiiki de şikayetçi olacak.
Kucuk bebegi var cocuklari var diye.ama bizi mahvetti dun butun gun babama oglum gidecem anahtsr sende mi eve gidelim deyip durdu.kimildaman yatiyor suanGeçmiş olsun dedene
Kadın eminim kasıtlı çarpmamıştır ama neden şikayetçi olmadınız ki? Trafik çok ciddi iş, herkes hareketlerinin sonuçlarına katlanmalı.
Hayir dedem suclu bulunmaz cunku yolun kenarinda.kadin ortasindaydi diyor ama kan lekeleri kaldirimda.Şikayetçi olmasın demedim zaten olmalı elbette. Ama sonuç yok. Muhtemelen para cezası yer veya dede suçlu bulunur. Çok üzücü birşey adaletin bu kadar zayıf olması.
Malesef bizim buranin insani ustune ustune surer buyuk ihtimal hizliydi da.frene basmasa olürmüs.Allah korusun.Çok ćok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum dedenize.
Yani araba kullanırken yazili kurallar olduğu gibi yazılı olmayan genel geçer kurallar da vardır.
Çocuk parkı görunce, yaşlı birini görünce ve anlamsız bir şekilde yolda yürüyen birini görünce çok dikkat etmeliyiz .
Parktan bir çocuk fırlayabilir ,yaşlı kişinin kulakları duymuyor olabilir veya yolda yürüyen sağlıklı bir zihne sahip olmayabilir.
Araba süren Frenle kanka olacak bu bir ikincisi araba kullanırken kendini de bir yaya olarak düşünüp empati kuracak.
Öyle arabaya binince dünyanın efendisi gibi araba kullanmayacak.
Haklisiniz ama kadin aglaya aglaya mahvolmus.kucucuk bebegi varmis ona kiyamadikSiz sikayetci olmadikca bu trafik magandalari can yakmaya ve almaya devam edecek.
Küçük bebeği var olabilir. Ömrünün sonuna kadar mapushanelerde çürüyüp yavrusunu göremeyecek değil ya.. Yorucu bir dava süreci sonunda aldığı ceza para cezasına çevrilecekti muhtemelen. Bence bu bile onun bundan sonra her direksiyon başına geçtiğinde maksimum dikkat göstermesine vesile olurdu. Bir insanı yaralayıp hayatına kaldığı yerden devam etmesi ne acı..Kucuk bebegi var cocuklari var diye.ama bizi mahvetti dun butun gun babama oglum gidecem anahtsr sende mi eve gidelim deyip durdu.kimildaman yatiyor suan
Gecmis olsun ama ben dedemi o halde gorsem hakkimi arardim siz bilirsiniz.Haklisiniz ama kadin aglaya aglaya mahvolmus.kucucuk bebegi varmis ona kiyamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?