Evet etrafinda fir donduler para da vereceklermis sanirim.halamlar ve babamgil karar almis.kadin aglaya aglaya olmus zatenDedeniz hastanedeyken ziyarete geldiler mi , aradılar mi , hastane masraflarını karşılayalim üzgünüz dediler mi.
Dedenize geçmiş olsun bir an önce toparlanır umarım. Birde şikayet etmemenizi karşı taraf mi istedi siz kendiniz mi etmemeye karar kıldiniz.
Yolun kenarinda gecmek icin hareket etmis carpmis malesef.sikayet etseydik suclu bulunurdu yani.ama etmedilerDedeniz muhtemelen yaya gecidini deil normal arac yolunu kullanmistir.bu durumda sikayet etsenizde larsibtaraf suclu bulunmuyor.buesele vicdan meselesi malesef.hosgorusuzlugun sonucu.
Öncelikle cok cok gecmis olsun. Ihtiyar insanlar her zaman cok hassas oldugum bir noktadir..Şikayetçi olunsa ne olur ki? Daha geçen gün haberlerde kadını öldürmüş birisi arka arkaya giderken çarpmış,kadın öldü ama çarpan serbest.
Ben de şikayetçi olurdum dediğim gibi kalasın sicilinde.ayrıca hastaneye gidilmiş illaki polis devralmıştır kamu davasına dönüşebilirdi. Nasıl işlemiş prosedür göremedim yazıda ama.Ben olsam zaten şikayetçi olurum.
Genel olarak bir örnek verdim adalet yok diye. Ama şikayet edilmeli.
ben de tam bilmiyorum ama Polisler sikayetcimisiniz diye sormus bunlar da kadinin bebegi alan var diye yok demis.kadinin esi para faln verecekmis.baya dedemin etraginda dolaniyirlar ama ne yaparlarsa yapsinlar o adamin hayatini mahvettiler yaninda aglamamak icin kendimi zor tuttumBen de şikayetçi olurdum dediğim gibi kalasın sicilinde.ayrıca hastaneye gidilmiş illaki polis devralmıştır kamu davasına dönüşebilirdi. Nasıl işlemiş prosedür göremedim yazıda ama.
Öncelikle cok cok gecmis olsun. Ihtiyar insanlar her zaman cok hassas oldugum bir noktadir..
Bu zihniyet size cok sey kaybettirir. Hakkimizi arasak ne olur ki?
Ne olur..
Caydirici olur.. Bir dahaki sefere daha dikkatli davranir.. Siciline isler.. Bir daha tum sorumlulugu yayaya yuklemek yerine kendisi de frene basar.. Sikayetci oldugunuzda sadece kendi hakkinizi degil ileride bu kadin yuzunden magdur olma ihtimali bulunan insanlarin da hakkini arayacaksiniz.. Ne deyim.. Hep boyle susun oturun olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?