- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
19.30da eve gelince abartan ve kızan bir anneniz olsa, saat sınırını esnetmesi için nasıl ikna edersiniz? Babam bile bu kadar katı değil üstelik ve yaşım da küçük değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trafik yüzünden geç kaldıgını dile getir. Çok laf ederse bana araba al hemen evde olayım de :)19.30da eve gelince abartan ve kızan bir anneniz olsa, saat sınırını esnetmesi için nasıl ikna edersiniz? Babam bile bu kadar katı değil üstelik ve yaşım da küçük değil.
Yani inanın bu aralar o moddayım zaten ama normalde bir şeyleri bu kadar sorun etmeyen kadının trafik yüzünden gecikmemi kavga haline getirmesi beni şoka uğrattı. Gece geç gelme olayına her zaman önyargısı vardır ama bu son olan kavga bayağı abartı oldu.Trafik yüzünden geç kaldıgını dile getir. Çok laf ederse bana araba al hemen evde olayım de :)
Trafiğe çare bulamıyorz maaleseff evim 10 dk ama her gun yarım saat çekiyoruz :/Yani inanın bu aralar o moddayım zaten ama normalde bir şeyleri bu kadar sorun etmeyen kadının trafik yüzünden gecikmemi kavga haline getirmesi beni şoka uğrattı. Gece geç gelme olayına her zaman önyargısı vardır ama bu son olan kavga bayağı abartı oldu.
Keşke olsa :)Trafiğe çare bulamıyorz maaleseff evim 10 dk ama her gun yarım saat çekiyoruz :/
Anne ninde bu kdr sorun hala getirmesinin sebebi başka seyler olablir mi ?
Zaten erkek arkadaşımla buluşmuştum ama hiç böyle sorun haline gelmemişti, haberi de var yani üstelik kaç senedirAnnem her zamankinden 10 dk geç geliyorum diye bilerek babamın yanında ağlamıştı. Amacı da babam bana bağırsın çağırsın. Ağlaması da o çocukla (eşim şimdi) buluşuyorsun biliyorum, onun için geç geliyorsun vs.
Seninki gene iyiymiş :)
Bu cevabınızı anlayamadım birden kusura bakmayınanne trafik var eve geç kalıyorum patrona dedim işten çıkıyorum. artık hep evdeyim, rahat ederiz diyebilirsiniz :)
Bu cevabınızı anlayamadım birden kusura bakmayın![]()
Valla erkek arkadaşımla buluştum ve bunu da biliyordu ama erkek arkadaşım da kaç senelik erkek arkadaşım yani, birde uzak yere gitmiştim dönüşüm sıkıntı oldu haliyle ama sonuçta yoldayım tehlikeli bir durum yoktu. Yine de anlamadım yani niye büyüttüğünü.Kıskançlık mı oldu ne...neden bu kadar sorun ediyor ki, istemedği şüphelendiği bir şey mi var :)
Zaten erkek arkadaşımla buluşmuştum ama hiç böyle sorun haline gelmemişti, haberi de var yani üstelik kaç senedir![]()
Valla erkek arkadaşımla buluştum ve bunu da biliyordu ama erkek arkadaşım da kaç senelik erkek arkadaşım yani, birde uzak yere gitmiştim dönüşüm sıkıntı oldu haliyle ama sonuçta yoldayım tehlikeli bir durum yoktu. Yine de anlamadım yani niye büyüttüğünü.Kıskançlık mı oldu ne...![]()
İnsan büyüyüp çoluk çocuğa karışmadıkça anlayamıyor bu durumu :) ama valla bir yerden sonra dediğiniz gibi paranoya hastası olmaktansa biraz rahat olmak psikolojikman daha iyi. Yazık ediyoruz böyle de kendimize1 ay yıllık izin alıp evde kaldım o polisiye tadındaki programlar yüzünden panik atak hastalığına yakalandım. evladımı kendimden bile sakınmaya başladım. başbaşa kalınca ya yanlışlıkla ona zarar verirsem ya yorganı çok örtersem nefessiz kalırsa diye paranoya oldum çıktım.
alttan alın. bıkmadan güzel güzel anlatın durumu
Evet bir ara erkek arkadaşımla ilgili soru falan sormuş adam bana belli etmiyor ama annemi sorguluyormuş arada birya belki baban sürekli nerde kaldı diyip duruyorsa annen ondan telaş yapıyor olabilir. baban sana bir şey demiyor belki ama annene soruyordur sürekli
İnsan büyüyüp çoluk çocuğa karışmadıkça anlayamıyor bu durumu :) ama valla bir yerden sonra dediğiniz gibi paranoya hastası olmaktansa biraz rahat olmak psikolojikman daha iyi. Yazık ediyoruz böyle de kendimize![]()