Bugün neredeyse intihar ediyordum. Bu abiden nasıl kurtulucam ben ?

Anne müdahale etmiyormu yetisemiyormu ağırlığını koymak zorunda abiniz fiziksel yada sözlü şiddet gösteremez.İntahar ne demek .Bir şekilde meslek edinmek gerek çalışmanız lazim hicbirseye bakmadan ama iyi ama kötü bir iş bulup günün belli kısmı o evde kalmayın.Abinizin bir faydası var millete iyi sizi kötü olarak bazı erkeklerin nasıl el iyisi olduğunun iyi bir örneği.Bu nedenle sizde evlilik yolu ile o evden Kurtuluş diye çıkmazsiniz işte.İntahar etmeye değermi sizce her güçlükle havlu atmak olmaz çok da ileri giderse şikayet edebilirsiniz .Dünyaya onun için gelmediniz onun için gidesiniz.Zaten böyle giderse bulur derdini .Siz bence darp raporu alıp şikayet edin nedir o bıçaklar falan .
.

İşiniz varmış şimdi okudum şikayet edin aynı evde olmaz onunla bu şekilde araştırın bir yolu olmalı

Berbatmis şikayet edip ne olursa olsun demek gerekli galiba öylede sıkıntılı böylede sıkıntılı Allahından bulsun diyorum da yani onun gerçekten şikayet edilmesi lazım Allah kurtarsın ayrıca

En dogru davranis bu degil ama ben olsam kaparim mutfaktan tavayi biktim senden allahin cezasi diye diye o abiye saldirir bu sefer ben onun kapisini camini dagitirim. Aileler sessiz cocugun uzerine giderken deli cocugu hep pişpişlerler. Bi kere de deli cocuk sen ol.
Evet katılıyorum
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış diye bi laf var
Duydun mu hiç konu sahibi ?
Madem dışarıya karşı korkak
Gerekeni yap

bunu maaalesef yapamam sonra gelip beni döver kırar kollarımı yada bıçaklar sonra kendimi savunmak için yaptım ilk sen vurdun der. o kadar manipüle ediyor ki kimse inanmaz bana. birde üstüne suçlu olurum

maalesef yapamam

evet maaşımı defalarca aldılar. birde çok sık borç var ben ödemeye çalışıyorum kendime çok az para kalıyor

ben sessiz değildim zaten hep hakkımı savundum ama kimse bana destek çıkmadı zarar gören ben oldum. ben uzattıkça duvarları kırdı camları indirdi. dışarıdan insanlar geldi tamam sen sus o deli uzatma boşver dediler. akrabalar bile olaya karıştı tamam abin anlamıyor işte ne yapacaksın sen sus uzatma. sen uzattıkça daha da deliriyor dediler. ama ben uzatmadım sadece doğruları söyledim...

evet üni veya kpss düşünüyorum umarım seneye iyi bir puan alırım teşekkkür ederim.

ben birikim yapan biriyim ne zaman param olsa hep kenara koyarım ama mecbur borçlara gidiyor ama yinede kendimi kurtarmak için çalışıyorum tabiki.

evet hep kapımı kapatıyorum anahtarım vardı aldılar maalesef. ne zaman abim mutfaga veya tuvalete gitse odamda duruyorum o odasına gidince çıkıyorum odamdan. olabildiğince uzakta durmaya çalışıyorum ama yinede odama gelip beni üzecek şeyler yapıyor

evet herkesten çok yüz buluyor resmen ve çok iyi masum ayağına yatıyor o kadar iyi bir oyuncu ki kimse onun böyle evde şeytan olduğunu görmüyor resmen. evet polise şikayet ettim ama annem kendini parçaladı resmen sakın yapma ölümümü görürsün diye. bir keresinde hiç şikayetimi de çekmedim aradım polisi ve eve geldiler. benimle konuştular sonra abimde evdeydi onunla konuştular. o kadar masum davrandı ki. biz sadece ufak atıştık kardeşim kendisi abartıyor ben böyle biri değilim vesaire dedi. polis sonra benimle tekrar konuştu. siz şikayette bulunsanız bile pek birşey sonuçlanmaz dedi olaylar daha da büyür dedi. bende kendim düşündüm şimdi büyütürsem davalık olursak beni evden kovarlardı veya daha kötü şeyler yaparlaar diye şikayetimi geri çektim. çünkü can güvenliğimden bile korkuyorum artık. yaptığım yanlış olduğunu biliyorum ama cidden korkuyorum

evet haklıısnız tabiki. ama kendi özgüvenimi cidden çok kaybettim yalnız başıma ya yapamazsam ya herşey daha da kötü olursa diye içim içimi yiyor. bir arkadaşım olsaydı destek çıkan en azından onunla ayrı eve çıkardım ama kimsem yok ve bu özgüvensizlik yüzünden nasıl yapacağım bilmiyorum

evet şuan bir yerde çalışıyorum ve lütfen benimle kaba konuşmayın

ben bu sizin dediğiniz gibi ''kurban psikolojisinde'' olmak istemezdim. yaşadığım şeyleri sizde yaşasaydınız her adımdan korkardınız. hiçbir şey kolay değil.

evet psikiyatriye gittim oda gitti. ama psikologa o kadar farklı davranıyor ki resmen çift kişiliği var psikologlar bile anlamıyor bunun evde deli olduğunu. bir tanıdığım vardı psikolog onun haberi yoktu tanıdığımdan. ona bile gitti sonra psikologla konuştum dedi ki abin hiç anlattığın biri değil. kadınlara karşı o kadar naziktir ki güller çiçekler alır nazik konuşur ama evde bana karşı köleymişim gibi dvranır kimsede inanmaz.
Odanızın bir köşesine telefonunuzu koyup kamera kaydını açın. Eğer ki bir vaka olursa bunu delil olarak gösterirsiniz. Aslında birine zarar vermeden bir sinir krizi geçirse ve polis gelse de hastaneye kaldırsalar...

Ben şöyle bir taktik oneriyorum.. hee deyin geçin . Bebekken öyle mi oldu ,hay Allah nasılda hata etmişim cahillik işte gibi suyuna gidin sakin olup politik davranın.. bakın bakalım bu şekilde nasıl gidicek.. hem huzurunuz hem güvenliğiniz için denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum..

Gerçekten çok yoruldum yemin ederim ki ağlayarak yazıyorum. Hayatım zaten berbatken abim her gün psikolojimi bozmaya çalışıyor. Hep eski şeylerden bahsediyor.( tacize uğramıştım küçükken). Ne zaman mutlu olsam illa odama gelip moralimi bozacak şeyler yapıyor. her gün psikolojik baskı uyguluyor sen şöylesin sen böylesin şunu yap bunu yap. eğer kendimi savunursam camları kırıyor duvarları yumrukluyor duvarın ortasında çatlak bile var. eşyalara zarar veriyor deliler gibi bağırıyor millete rezil ediyor anneme de bağırıyor. Ben ne kadar haklı olsam da annem de abimi savunuyor iyice bu evde varlığım ayaklar altında. Eski konularımı okursanız anlarsınız da canlarım.
Sen kadınsın sus otur şunu yap bunu yap herşeyde bir laf buluyor. Ama mahallede bir olay olsa korkarak odasına gidip kapısını kitliyor çünkü korkuyor ufacık çocuk cama top atsa ona bile çıkıp kızamaz araba kornaya bassa zıplar ama evde deliler gibi bağırıyor. Hep kalp kırıyor her defasında neden bu hayatta yaşadığımı sorguluyorum. Zaten berbat babamdan kurtulmuşuz bari bu kalan hayatımız güzel olsun diye uğraşıyoruz ama onda da abim mahvediyor. Bir gün bile yüzüm gülmüyor. herkese karşı çok nazikken bana karşı çok kaba davranıyor. Babam ve annem küçükken onu dövdü diye hep beni suçluyor senin yüzünden diyor. Küçükken ona oyuncağını almışım diye(3 yaşında) bile yıllarca bundan bahsediyor. İşin köyü tarafı annem de ona hak veriyor ve bana hep sen sus uzatma bak abin sinirlenir şimdi sessiz ol alttan al diyor. Artık nereye kadar gidecek bilmiyorum böyle

Canım gerçekten çok üzüldüm .İki yıllık veya dört yıllık,il dışında 2. Öğretim bir bölüm kazanmaya çalış.Gündüz çalışır akşam derslerine girersin .Okulun bitinceye kadar düzenini oturtur bir daha da dönmezsin .Şu an için senin şartlarında başka bir çözüm gelmedi aklıma .Annende abinden korktuğu için onu savunuyor görünüyor olabilir.Allah yardımcın olsun

Belki burdan bi ev arkadasi falan bulursun forumlari bi dolas hangi sehirde ve semtte yasamak istedigini yaz saga sola ilan koy birini bulursan ayri eve cikman kolay olur.

gündüzleri çalış
akşamları da evde baska şeylerle oyalana madem evden ayrılma şansın yok

Back
X