Trafikte başıma gelenler

Düz yaşamak çok zor bence dümdüz uyanıp işe gidip gelmek başa bela almadan

Klasik motorcu terörü.
En fazla post atar instagram hesabından ve o tayfa linç eder, denk gelirsen at bize biz de motorcuya söveriz
Ya iyi ki varsınız
İnternete düşsem bayılırım şuraya hahahah

Mikkemmel kişiliğim sayesinde uyap yenilemekten bir hal oldum

Trafikte bazen boşvermeyi bilmek gerekiyor el hareketi çekmekteki amaç nedir yani zaten karşı taraf haksız

Sadece on tarafi ceken kameraniz dahi olsa saglayarak gectigi kanitli olur, bu yuzden arac kamerasi şart.

Ben motorculari trafikte gordugumde kacacak delik ariyorum ne halt edecekleri hic belli olmuyor bir de kafa kasklari sebebiyle cok efeleniyorlar.

Birkac yil once ayni sağlama sorunu sebebiyle bi motorcuyla takistim, sonra gunlerce bekledim ne zaman instaya atip rezil edecek diye, etmedi sağolsun. Gerci beni kizgin demirle daglasan en fazla edecegim kufur, mok mu var ne acele ediyorsun oluyor, sofor koltuguna gecince karakteri degismeyen 3-5 kisi kaldik galiba

Gecmis olsun, bence mahkemeyle ugrastirmaz, uyap sayfanizi yenilemeyi birakin, dava acsa bile bu kadar cabuk dusmez o sayfaya.

Mikkemmel kişiliğim sayesinde uyap yenilemekten bir hal oldum
Korkmayın yaa
Eşimin yanından geçip kameranın olduğu yerde motorundan inip eşimin aynasını yumruklayıp kıran maddi hasar veren bizzat karakola gidip şikayetçi olduğumuz kişiye bile bir işlem yapılmadı

El kol hareketi yaptınız diye sizi alırlarsa haber edin aynı yere biz de bu motorcuyu şikayet edelim

Zaten ortalık psikopat dolu, bari biz kadınlar birbirimize düzgün davranalım

Bir kere Adanada araba kullanıyorum
Dar ve tek yön Sokağa tersten girmişim
Tam sokak bitince dönücem karşıdan bir araba geldi, içinde bir kadın
İnadına çekilmedi
Bir sn çekilse zaten sokağın sonundayız, ters yönden girmiş de olsam geçip gideceğim
Ters yöne girdim diye öfkesinden çekilmiyor
Ben de arabamdan indim, yanına gittim, güler yüzle
“Ben Adanada yaşamıyorum, ters yöne girdiğimi fark etmedim özür dilerim, 1 metre geri gitseniz çıkacağım, bütün sokağı geri geri gitmek yerine” dedim.
Kadının öfkesi geçti, yol verdi
Gülüp el sallayarak vedalaştık
bence kadınlar birbirine böyle davransın

Bir şey olmaz geçmiş olsun arabaya kamera şart. Trafikte kimseyle kavga etmeyin ortalık manyak kaynıyor
Kız her hafta bir olay
Tamam bu bana ders oldu diyorum
Yok yine bi hareket yapıyorum rahat duramıyorum

El hareketi çekmeseydiniz iyiymiş ya trafikte cidden sakin kalmakta fayda var kimin nasıl bir deli olduğu hiç belli olmuyor ama bence de bir şey çıkmaz.
Onun dışında Ankara trafiği cidden ne olmuş öyle ya. Yani herkes Ankara eski Ankara değil diyordu da ben 3-4 yılda bu kadar korkunç bir hale geleceğini düşünmemiştim.

Ay inşallah almazlar
Ters kelepçe

Keşke ya trafik öfke kontrol terapi grubu var mı ankarada

Suç mudur bilmem ama hoş olmadığı kesin. Sürtüşme yaşadığınız her kişinin seviyesine inmek zorunda değilsiniz.

Allahımm sen koru ve lütfen başıma bir iş gelmesin bir daha yapmıcam

Suç mudur bilmem ama hoş olmadığı kesin. Sürtüşme yaşadığınız her kişinin seviyesine inmek zorunda değilsiniz.
Ne yapacağımı bilemedim kendini koruma refleksi olarak el hareketi yaptım galiba
Yürü git anlamında…

Yaşadığın motor olayı çok sıradan bir şey. Motorlar vızır vızır trafikteler.

Ama el hareketi çekmek küfürden farksız. Böyle çocukça tepki vereceksen düzgün iletişim kuramayacaksan trafiğe çıkıp araç kullanmamalısın. O kavga çıkarmaya çalışıp tepki göstermiş sen de küfür etmişsin. O el hareketinin anlamını ne sanıyorsun. Ben aynadan seni görmedim dersin geçersin. Niye kavga çıkarmaya yönelik davranıyorsun.

`