- Konu Sahibi Trabzonlu60
Merhaba kızımla aracımla bir yere giderken yan taraftan geleni görmedim motordaki adam bana el kol hareketi ile bir şeyler dedi ben de ne var ya gibisinden el kol hareketi yaptım. Ama adamlar 2 dk sonra önüme çıktı bana a.. k. Dedi ben nir şey yapamadan gittiler. Ben de o kadar sinirlendim ki bulamayacağımı bile bile peişne takıldım o küfrü ona iade etmek için. Ama bulamadım. Eve geldik canım bayağı sıkıldı. Eşim anladı ne oldu diye sordu ben de anlattım gözlerim doldu ne dedi dedi. Ben de söyleyemedim hem gururuma dokundu hem utandım. Eşim de kızdı felan ama ha igidelim şikayey edelim felan demedi. Ve ben anlatırken önce güldü. Neden gülüyorsun dedim adamı takip etmeme gülmüş ben erkek halimşe takip etmem sen neden takip ediyorsun dedi ona da ayrıca sinirlendim. Neyse bir kaç gün sonra ben eşime adam bana böyle dedi dedim. O gün de polisi aradım polis de gelin şikayetçi olun kamera varsa buluruz dedi. Ama eşim hadi gidelim şikayet edelim felan demedi. Erkek olarak bu küfür pnun zoruna gitmesi gerekmiyor muydu. Ben kızdığım için şimdi aramış hadi gidelim diyor ben de gitmedim zaten 1 hafta geçti üzerinden eşime kızgınım sizce haksız mıyım