• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte bana edilen küfür ve eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
283
Puanlar
628
Yer
Trabzon
Merhaba kızımla aracımla bir yere giderken yan taraftan geleni görmedim motordaki adam bana el kol hareketi ile bir şeyler dedi ben de ne var ya gibisinden el kol hareketi yaptım. Ama adamlar 2 dk sonra önüme çıktı bana a.. k. Dedi ben nir şey yapamadan gittiler. Ben de o kadar sinirlendim ki bulamayacağımı bile bile peişne takıldım o küfrü ona iade etmek için. Ama bulamadım. Eve geldik canım bayağı sıkıldı. Eşim anladı ne oldu diye sordu ben de anlattım gözlerim doldu ne dedi dedi. Ben de söyleyemedim hem gururuma dokundu hem utandım. Eşim de kızdı felan ama ha igidelim şikayey edelim felan demedi. Ve ben anlatırken önce güldü. Neden gülüyorsun dedim adamı takip etmeme gülmüş ben erkek halimşe takip etmem sen neden takip ediyorsun dedi ona da ayrıca sinirlendim. Neyse bir kaç gün sonra ben eşime adam bana böyle dedi dedim. O gün de polisi aradım polis de gelin şikayetçi olun kamera varsa buluruz dedi. Ama eşim hadi gidelim şikayet edelim felan demedi. Erkek olarak bu küfür pnun zoruna gitmesi gerekmiyor muydu. Ben kızdığım için şimdi aramış hadi gidelim diyor ben de gitmedim zaten 1 hafta geçti üzerinden eşime kızgınım sizce haksız mıyım

Merhaba kızımla aracımla bir yere giderken yan taraftan geleni görmedim motordaki adam bana el kol hareketi ile bir şeyler dedi ben de ne var ya gibisinden el kol hareketi yaptım. Ama adamlar 2 dk sonra önüme çıktı bana a.. k. Dedi ben nir şey yapamadan gittiler. Ben de o kadar sinirlendim ki bulamayacağımı bile bile peişne takıldım o küfrü ona iade etmek için. Ama bulamadım. Eve geldik canım bayağı sıkıldı. Eşim anladı ne oldu diye sordu ben de anlattım gözlerim doldu ne dedi dedi. Ben de söyleyemedim hem gururuma dokundu hem utandım. Eşim de kızdı felan ama ha igidelim şikayey edelim felan demedi. Ve ben anlatırken önce güldü. Neden gülüyorsun dedim adamı takip etmeme gülmüş ben erkek halimşe takip etmem sen neden takip ediyorsun dedi ona da ayrıca sinirlendim. Neyse bir kaç gün sonra ben eşime adam bana böyle dedi dedim. O gün de polisi aradım polis de gelin şikayetçi olun kamera varsa buluruz dedi. Ama eşim hadi gidelim şikayet edelim felan demedi. Erkek olarak bu küfür pnun zoruna gitmesi gerekmiyor muydu. Ben kızdığım için şimdi aramış hadi gidelim diyor ben de gitmedim zaten 1 hafta geçti üzerinden eşime kızgınım sizce haksız mıyım
Susun be susun artik

Almanya da daha yeni bir kadin arabasini Uber zanneden bir genci kocasina sikayet etti ne oldu sonuc kocasi geldi cocugu tek yumruk darbesiyle öldürdü

Senin derdin ne gidip dövsün mü yada kocan öldürülsün mü sizler trafik magandasisiniz o size küfür Eden de ayni

canına mı sudadın 1. hiç haber izlemiyor musun 2.

yani zorla başıma bela alayım diyorsunuz. nolmuş küfür etmişse. 5 dakikalık konular yüzünden insanlar ölüyor bu kadar da olmaz ya. napacaktın takip edip de. adamda silah olsa çekip vursa rahatlardın belki.

Herkes trafiğe çıkmamalı mesela sen maganda mısın yahu adamı bulacak edecek eeee sana bıçağı taksa kurşunu atsa ne olacak
Ya varya bu tip kadinlar kocalarini doldurup doldurup katliam cikartiyor hasta bunlar öfke kontrol bozuklugu olan insanlar

Ayni evde yasamadigin kimsenin küfürünü bedduasini totoma bile takmam ben

Yolda yürürken durduk yere öldürülebileceğimiz bir ortamda sizinki cengaverlik sanki biraz. Takip etmek falan ne? Çekip vursalar, bıçaklasalar ne yapacaksınız? Üstelik yanınızda çocuk varken…

Şikayetçi olsanız da bir şey çıkmayacağı ancak adamların sizin adınızı, adresinizi öğreneceği gerçeğini bildiği için eşiniz şikayetçi olmak istememiş olabilir mi?

Hakareti söylememişsin eşine, gerizekalı da bir hakarettir mesela ama kimisi önemsemez.
Ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum dışarısı hiç tekin değil ruh hastası dolu. Aşırı zorunuza gittiyse karakola gidip siz sikayet edebilirdiniz.

Ne istiyorsunuz? Eşiniz gidip kendi zarar görsün ya da karşı tarafa zarar mı versin? Egonuz mu okşanacak? Nereden geliyor o cesaret peşine takılmak falan? Bide o arabada çocuğunuz varken. Keşke herkese ehliyet verilmese…

Ya varya bu tip kadinlar kocalarini doldurup doldurup katliam cikartiyor hasta bunlar öfke kontrol bozuklugu olan insanlar

Ayni evde yasamadigin kimsenin küfürünü bedduasini totoma bile takmam ben
Ben de hem motor hem araba kullanıyorum kim bilir ne oldu uzatmak aşırı anlamsız hele bu ortamda yanında çocuğu var. Kimde ne var belli olmuyor artık tak atsa kurşunu ne olacak başı göğe erecek

Neresinden tutsan elinde kalan bir konu. Öfkenizi kontrol etmeyi öğrenin lütfen. Kimseyi terbiye edemezsiniz. Adamı yakalasaniz ne olacağını düşünüyorsunuz ki özür mü dileyecekti sizden?
Lütfen davranışlarınızın sonunun nereye varacağını düşünün. Eşiniz en iyisini yapmış. Akşamları haber izleyin eğer ruhunuz kaldırılırsa belki bundan sonra sakin kalmaya gayret edersiniz.

yani gülmesi hoş olmasada sizinde peşinden gitmeniz çok saçma olmuş insanlar selamımı neden almadın diye adam öldürüyor şu devirde böyle insanların arkasından gitmek deli cesareti erkekler gunluk hayatta çok sık karşılasıyor böyle durumlara biraz daha alışkın olduğu için bu olay eşinize sıradan normal bi olay gibi gelmiş olabilir çok fazla dert etmeyin bence

Ben de hem motor hem araba kullanıyorum kim bilir ne oldu uzatmak aşırı anlamsız hele bu ortamda yanında çocuğu var. Kimde ne var belli olmuyor artık tak atsa kurşunu ne olacak başı göğe erecek
Öngürüsüz cahil cesareti iste

Dediginiz gibi kendi cocugunun caninida sirf egosu icin tehlikeye atmis

Bana Orta parmak gösteren de oldu gec hareket ettim motoru stopladim korna basip hakaret Eden de oldu he he diyip gectim

Hicccc takmam anacim

Sizi çok keko buldum
Kendi saçmalığınıza eşim de eşim, eşim şöyle yapmadı eşim böyle yapmadı diye yancı aramayın

Kendi sorunlarınızı kendiniz çözün beğenmiyorsanız
Ayrıca eşiniz haklı
Allah bilir motorcunun canını nasıl tehlikeye attınız

Öngürüsüz cahil cesareti iste

Dediginiz gibi kendi cocugunun caninida sirf egosu icin tehlikeye atmis

Bana Orta parmak gösteren de oldu gec hareket ettim motoru stopladim korna basip hakaret Eden de oldu he he diyip gectim

Hicccc takmam anacim
Geçen avmde alışveriş yaptık otoparkta depo var ürünleri alıyoruz otoparka gelen adam babama küfür etti kucağımda bebek var duydum dümdüz küfür etti duymazdan geldim napıcam bela mı bulayım kendime

Eşim arabada cocuk varken elin magandalarinin peşine düşse ne yapardım hayal bile edemiyorum. Sizin de onlardan farkınız olmamış bu durumda. Bu nasıl bir cahil cesareti. El kol yapmalar, peşine takılmalar. Hiç mi haber izlemiyorsunuz. Bu kadar dünyadan bihaber mi yaşıyorsunuz. Eşiniz ne yapsın istiyorsunuz. Sırf trafikte anonim birinden küfür yediniz diye başına bela mı alsın.
Konu tam bir de bayıl istersen konusu gerçekten.

Amaaaaan Amma abartılı hareketler. Tam drama queenlik. Gerçekten sizin gibiler kocayı katil eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X