- Emoji Skoru
- 12.031
- Puanlar
- 128
Hak edene hak ettiği gibi diyelim o zamanSizin şuraya yazarken bile nazik davranmadığınız düşünülürse trafikte kibar olmanız beklenemez zaten![]()
Cezam neyse paşa paşa…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hak edene hak ettiği gibi diyelim o zamanSizin şuraya yazarken bile nazik davranmadığınız düşünülürse trafikte kibar olmanız beklenemez zaten![]()
Olur olur. Araçların arasında dirift atacağına önüne baksaymış.Olur di mi böyle şeyler.
Kimse zarar görmedi sonuç olarak ne yapayım yani…
Sana da çok geçmiş olsun. En iyisini yapmışsın hiçbir şey yapmayarakSizi yanlışlıkla alındıladım ama geri de alamadım
Ben klasik müzik açıyorum. Bi tık iyi geliyor. Cidden artık kimseye cevap vermemek gerekiyor. Çünkü insanların içinden nasıl bir canavar çıkacağını tahmin bile edemeyiz. Malum her gün kötü olalar duymaktan artık her şeyden korkar olduk
Geçen gün sağımdan geçen motor bilerek eliyle aynama çarparak aynayı kapattı, hiç bir yapamadım. Hiç bir sebep yokken üstelik. Plaka falan almak aklımdan bile geçmedi. Hoş, alsam ne olcak?
Merhaba çok geçmiş olsun, şahsın polislerden sonra şikayetçi olacağını sanmıyorum. Olaki şikayetçi olursa basit bir eylem olduğundan öncelikle savcılık soruşturma açmak yerine uzlaştırma bürosuna yönlendirme yapıyor. Büro tarafınıza uzlaşma mektubu gönderiyor. Burada oluşan bir suç unsuru yok hocam ama Onur kırıcı el hareketleri de hakaret sayılabiliyor. Hadi işlem başladı bu durum suçtan sayıldı diyelim adli para cezası verilir. İstinafı temyizi var hiç endişe etmeyin. Bir sorun olmaz. Daha önce çok karşılaştım işim gereği bir sorun olmuyor. Şikayetçi bile olmaz şahısKızlar günaydın çok kötüyüm sabah sabah sinirlerim bozuk
İşe gelirken arabadaydım bir motosiklet sağımdan geçiyormuş ben de sağa şerit değiştiriyordum tabi ki aynada görünmüyor aralardan geçtiği için
Ben önüne geçince kornaya bastı korna korna korna. Hiçbir şekilde sürtme çarpma bir şey olmadı.
Sonra durmadı önümde bekledi el kol falan yapmaya başladı (o da kadın bu arada)
Sonra ben de anladım olay çıkaracak muhtemelen kamerası da vardır kaskta ona güveniyor.
Yürüsene diye el kol yaptım bir de el hareketi çektim.
Caydırıcı olması açısından telefonumu çıkardım video çekiyor gibi yaptım (tamamen olay çıkmasın kendi kamerasına güvenmesin benim de çekebileceğimi bilsin diye)
Sonra ışık yandı hala gitmedi durdu kenarda polise şikayet etti. İlerdeki ışıklarda polis durdurdu. Bir olay mı oldu hakkınızda şikayet var diye. Ben de olayı anlattım buradaki hastanede uzman doktor olduğumu söyledim.
Tamam hocam bir şey çıkmaz muhtemelen ama video çektiyseniz de silin dediler. Sizden şikayetçi olacak haberiniz olsun dediler.
Şimdi sorum bu el hareketi videoda görünüyorsa suç mudur?hareket bu.
Başıma bir iş açılır mı
Sabah sabah başıma bela oldu resmen ben düz yolumda gidiyordum. Resmen kavga çıkarmaya çalıştı.
Aslında çok yakından ve aralardan geçiyorlar açıkçası arabam çizilir diye yol veririm hep uzak dururumGeçmiş olsun . Motorcular genelde böyle. Trafik kurallarını hep ihlal ediyorlar
Bir tanesi geçen otobüs durağında otobüsten inen yolcuya çarptı çok fena
İnsani da kazaya surukluyorlar . Trafikte motorculardan uzak durmak gerekiyor cidden

Sen gene de aynaları iyi kontrol et bacı.Aslında çok yakından ve aralardan geçiyorlar açıkçası arabam çizilir diye yol veririm hep uzak dururum
Bizim hastanenin semti de maşallah kaotik hatta oldukça da varotik![]()
Çok sağ olunMerhaba çok geçmiş olsun, şahsın polislerden sonra şikayetçi olacağını sanmıyorum. Olaki şikayetçi olursa basit bir eylem olduğundan öncelikle savcılık soruşturma açmak yerine uzlaştırma bürosuna yönlendirme yapıyor. Büro tarafınıza uzlaşma mektubu gönderiyor. Burada oluşan bir suç unsuru yok hocam ama Onur kırıcı el hareketleri de hakaret sayılabiliyor. Hadi işlem başladı bu durum suçtan sayıldı diyelim adli para cezası verilir. İstinafı temyizi var hiç endişe etmeyin. Bir sorun olmaz. Daha önce çok karşılaştım işim gereği bir sorun olmuyor. Şikayetçi bile olmaz şahıs
Yok yok bişey olmaz. Eğer uzlaştırma bürosu size ulaşırsa sabıka kaydı oluşmasın diye uzlaşmaya varın. 3-5 bişey ister kapanır konu. Ama konunun oraya kadar gideceğini sanmıyorum. Savcılığın uğraşacağı daha vahim suçlar var malum.Çok sağ olun
Para cezası vs önemli değil sabıkayı da geçtim de vize başvurusundan dolayı endişelendim çok
İnş konu burada kapanmıştır
Ahhahahahha ay ben hakaretten şikayet etmiştim bir kadını ceza almıştı ya uğraşıyor savcılık maalesefYok yok bişey olmaz. Eğer uzlaştırma bürosu size ulaşırsa sabıka kaydı oluşmasın diye uzlaşmaya varın. 3-5 bişey ister kapanır konu. Ama konunun oraya kadar gideceğini sanmıyorum. Savcılığın uğraşacağı daha vahim suçlar var malum.
Ayrıca bir kadının başka bir kadını bu şekilde basit bir olaydan dolayı şikayet etmesi de apayrı bir üzüntü anlayamıyorum insanları gerçekten. Olabilir yani trafikte herkes gergin oluyor fjdjdjx bir el hareketi çok mu yani hemen polise gitmis dmdmxmxm![]()
Sağlamak ne demek?Konu sahibi arkadan sağdan önüme geçti demiş, sağladığını anladım.Yoksa sağdan giden motorcuya ne diye kızsın ki![]()
Yasak değil ama bunu olaydan kurtulmak için yaparsanız da etik değil. Bunun bir üst noktası ben kimin kızıyım bilir musundurSanmam benimle birlikte sağa geçti ya da solumdan sağıma hızlı geçti muhtemelen
Her neyse kasti bir şey yapmamıştım devamında yol verdim, akan trafikte gitmemeyi tercih etti beni tahrik etmek için. Ve bana dönük durmaya devam etti, trafiğe arkası dönük şekilde
Memur beylere olayı anlatırken söyledim doktor olduğumu neden ki yasak mı meslek belirtmek![]()
Basiniza is acilir evet. Sinirlendigimiz zaman her istedigimizi, her dilimizin ya da elimizin ucuna geleni soylememek/yapmamak, ozetle kontrollu olmak bu demek zatenKızlar günaydın çok kötüyüm sabah sabah sinirlerim bozuk
İşe gelirken arabadaydım bir motosiklet sağımdan geçiyormuş ben de sağa şerit değiştiriyordum tabi ki aynada görünmüyor aralardan geçtiği için
Ben önüne geçince kornaya bastı korna korna korna. Hiçbir şekilde sürtme çarpma bir şey olmadı.
Sonra durmadı önümde bekledi el kol falan yapmaya başladı (o da kadın bu arada)
Sonra ben de anladım olay çıkaracak muhtemelen kamerası da vardır kaskta ona güveniyor.
Yürüsene diye el kol yaptım bir de el hareketi çektim.
Caydırıcı olması açısından telefonumu çıkardım video çekiyor gibi yaptım (tamamen olay çıkmasın kendi kamerasına güvenmesin benim de çekebileceğimi bilsin diye)
Sonra ışık yandı hala gitmedi durdu kenarda polise şikayet etti. İlerdeki ışıklarda polis durdurdu. Bir olay mı oldu hakkınızda şikayet var diye. Ben de olayı anlattım buradaki hastanede uzman doktor olduğumu söyledim.
Tamam hocam bir şey çıkmaz muhtemelen ama video çektiyseniz de silin dediler. Sizden şikayetçi olacak haberiniz olsun dediler.
Şimdi sorum bu el hareketi videoda görünüyorsa suç mudur?hareket bu.
Başıma bir iş açılır mı
Sabah sabah başıma bela oldu resmen ben düz yolumda gidiyordum. Resmen kavga çıkarmaya çalıştı.
Ay çok doğru diyosun motorcu bu, sağlayabilir sollayabilir, üstümden de atlayabilirdi ben hata yaptımSağlamak ne demek?
Arkasındaki motorcu şerit değiştirebilir. Sağa da gidebilir sola da, sinyal verdikten sonra sağlayada bilir sollayada bilir bu yasak değil onu görmesi gereken öndeki araçtır. Kör noktaya geldiğine göre de muhtemelen arka arkaya giderken aynı anda sağ şeride geçtiler o yüzden konu sahibi görmedi
Soruşturulması ve kovuşturulması şikâyete bağlı olan suçlar uzlaştırma prosedürüne tabidir, (cmk 253) hakarette bu suçlar arasında. O yüzden endişe etmeyin.Ahhahahahha ay ben hakaretten şikayet etmiştim bir kadını ceza almıştı ya uğraşıyor savcılık maalesef
Ama o beyaz kod davasıydı görev başındayken hakaret etmişti
El hareketinde uzlaşma var mı hakarette yok diye biliyorum?
Hahahah yok maalesef benimki alınteri, yılların emeğiYasak değil ama bunu olaydan kurtulmak için yaparsanız da etik değil. Bunun bir üst noktası ben kimin kızıyım bilir musundur![]()
HaklısınızBasiniza is acilir evet. Sinirlendigimiz zaman her istedigimizi, her dilimizin ya da elimizin ucuna geleni soylememek/yapmamak, ozetle kontrollu olmak bu demek zaten
Allah ne muradın varsa versinSoruşturulması ve kovuşturulması şikâyete bağlı olan suçlar uzlaştırma prosedürüne tabidir, (cmk 253) hakarette bu suçlar arasında. O yüzden endişe etmeyin.
Sizin hastanedeki beyaz kod şikayetiniz farklı kamu görevlisine görevi başında yapılan hakaret tabiki işlem görür. Ama bu olay farklı
Ya ben sabah akşam mahkemedeyim o yüzden kimsenin kimseyi şikayet etmesini istemiyorum plssss cmdmdmms![]()