• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte şiddet gördüm

gaiasoul

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
133
97
13
34
Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…

İnşallah bulurlae hakettıgı cezayı alırlar. Inanın suanda hak armakta cok zor
Benımde araba bozulup stop ettıgı ıcın yanımda polısım dıye efelenen bırıne kımlık sorunca polıs olmadıgını anlamamla ekip cagırdım
Adamlar resmen ozur dılesın kapatın konuyu dıyorlar
Zorla karakola goturtturdum ama okadar beklettı ve benı demorılıze ettılerkı yeter ya dedım sıkayetcı olmadım cıktım

Anlamadıgim o kadın sizi darp ederken şoför koltuğundaki kişi her kimse hiç mi tepki göstermedi hiç mi dur yapma demedi. Çok üzüldüm size çok geçmiş olsun umarım travma olarak kalmaz çabuk unutur atlatirsiniz. Ama lütfen işin peşini bırakmayın maddi manevi tazminat davası da açın hatta yerinizde olsam videoyu sho.w habere falan atarım rezil rüsva olsunlar

Gönderin Show habere tüm Türkiye görsün yüzlerini...Allah cezalarını verir inşallah😡😡😡
tam bunu yazmaya geldim
bak burada aciklama kisminda bütün kanallarin ihbar hatti var.

utanirsan yüzünü blurlasinlar yine de gönder. medya isin icine girince hersey cok daha cabuk çözülüyor

Anlamadıgim o kadın sizi darp ederken şoför koltuğundaki kişi her kimse hiç mi tepki göstermedi hiç mi dur yapma demedi. Çok üzüldüm size çok geçmiş olsun umarım travma olarak kalmaz çabuk unutur atlatirsiniz. Ama lütfen işin peşini bırakmayın maddi manevi tazminat davası da açın hatta yerinizde olsam videoyu sho.w habere falan atarım rezil rüsva olsunlar
Hayır videoya çekersen sonun bu olur falan dedi zaten öyle söylediği videoda da duyuluyor o değil izlemeye gelen insanlar hiçbir yardım etmedi sadece biri plakayı fotoğrafını çekmiş sağ olsun olay bittikten ve o kişiler gittikten sonra su falan verdiler o kadar

Gönderin Show habere tüm Türkiye görsün yüzlerini...Allah cezalarını verir inşallah😡😡😡
Kadının üzerime yürürken ki görüntüsü var yani benim arabama doğru yürüyüp kapimi açıp benim telefonumu elimden aldı ve sonrasında zaten ekran karanlıktı sadece sesler duyuldu yani kadının görüntü 7.08 saniyelik görüntü var gerisini de görüntü yok sadece karanlık polisten mobese görüntüsü talep ettik ama umarım bulunur ara sokakta yaşandı bu olay

Kameralar illa ki bi yerde cekmıstır yandaki kişi bulunur peşini bırakmayın . Plakadan araç sahıbı bulununca yanındakini de bulurlar umarım . Gecmıs olsun
Teşekkür ederim evet etrafta dükkan vs yoktu mobese görüntüsü talep ettik polisten

İnşallah bulurlae hakettıgı cezayı alırlar. Inanın suanda hak armakta cok zor
Benımde araba bozulup stop ettıgı ıcın yanımda polısım dıye efelenen bırıne kımlık sorunca polıs olmadıgını anlamamla ekip cagırdım
Adamlar resmen ozur dılesın kapatın konuyu dıyorlar
Zorla karakola goturtturdum ama okadar beklettı ve benı demorılıze ettılerkı yeter ya dedım sıkayetcı olmadım cıktım
Size de geçmiş olsun karakolda polis kavga mı oldu dedi eşim de döndü dedi ki ne kavgası kavga falan olmadı darp oldu hocam dedi eşim bu kadar gergin davranmasaydı zaten benimle de ilgilenmezlerdi muhtemelen… kanka dediğiniz şey karşılıklı zaten benim de ona vurmamla olabilecek bir şey ben sana suratımı kapatıp kendimi korumaya çalıştım…

Pislikler.
Hem tv kanallarına atın hem de twitterda anlatın olayı. Burdan da link atarsanız destek veririz. Twitterdan çok tepki alınca hemen sonuca ulaşılıyor. Yoksa kapanıp gidebilir.
Eşim avukatla konuştu avukat demiş ki siz bişey yaparsanız haklıyken haksız olunur daha dün şikayetçi olundu bekliyoruz bakalım mobese görüntüleri vs çıkarsa daha iyi olur evet paylaşacağım rezil olsun ne yaptığını herkes görsün… biraz zaman bekleyeceğim eğer bir sonuç alamazsam paylaşacağım hem MOBESE görüntülerini paylaşırsam daha iyi olur umarım polis bulur orada bütün görüntü net olarak belli oluyor ben hiçbişey yapmadım sadece elimle yüzümü kapattım ve dakikalar sürdü bir kere vurup gitmedi dakikalarca vurdu zorla telefonumu aldı ve videoyu sildi son silinenler bölümü şifreli olmasaydı ıspatlayamazdım inşallah mobese görüntüsüne ulaşır polisler ilgilenirler inşallah

Son düzenleme:
İnsanlar artık erkekleri kavgasından korkup ayırmıyor . Ama gerçekten 2 kadını da mı ayıran olmadı pes artık
Yemin ederim ki orda ki adamlara yalvardım bişey yapın yardım edin diye ses kayıtlarım var görüntü gitmiş o arbedede ama sesler duyuluyor kimse kılını kıpırdarmadı neden bilmiyorum sadece izlediler beni döven ve yanında ki gidince hatta bir kadın dedi ki seni sessiz gördü yaptı bana yapamazdı dedi… içinden dedim madem saba yapamazdı neden o kadını durdurmadın neden ben sakatlanana dek dövülmemi izleyip sonra bana su getirdin o saniyelerde sadece izlediler kayıtta benim yeter vurma yeter dediğim sesler duyuluyor

Back
X