• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte taciz... Korkunc anlar:(

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Kızlar bugun oglumun dr termini vardı,dönüşde baska bi araba tarafından taciz edildim,sıkıstırıldım:(
Cok ofkeliyim.
Bi önüme gecdi,bi arkama bi yanıma
Baya böyle sürdü böyle. Baska yollara girdim evime gidemedim ögrenmesin diye,dolandım dolandım oda benım le birlikte. Sonra bi Polizei arabası gördüm gittim arkasına Park ettim. Tacizcide gitti..
Polise anlattım plaka verdim
Bana dedi ki bisey yapamayız. Bu sizin iddianız. Ortada suc yok.. Ya bana bisey yapsaydı o zaman ona ne ceza verırsenız verın ne olacak ki ben öldükten sonra.
Bebegimde cok korktu tedirgin oldu.
Cok sinirliyim hala

benimde basima birkac defa geldi, ama abartip evime kadar takip etmeye calisan olmadi. olsaydida sanirim kardeslerimi/arkadaslarimi haberdar eder, biyerde onun sıkışmasına sebeb olurdum herhalde ;)

olabilir, dert edinmeyin bukadar.

canım, birincisi orada mobese kamerası gibi bir sistem var mı yollarda. bütün yollar arabalar izleniyor mu. olabilirse öyle birşey kanıtlarsın. birde aklında olsun hemen telefonun kamerasıyla çek bir daha olursa ve arabadan sakın inme.

canım, birincisi orada mobese kamerası gibi bir sistem var mı yollarda. bütün yollar arabalar izleniyor mu. olabilirse öyle birşey kanıtlarsın. birde aklında olsun hemen telefonun kamerasıyla çek bir daha olursa ve arabadan sakın inme.
Yok inmeyi düsünmedim hic.
Bi cezası yok ki yani okadar ugrascam

Kızlar bugun oglumun dr termini vardı,dönüşde baska bi araba tarafından taciz edildim,sıkıstırıldım:KK43:
Cok ofkeliyim.
Baya böyle sürdü böyle. Baska yollara girdim evime gidemedim ögrenmesin diye,dolandım dolandım oda benım le birlikte. Sonra bi Polizei arabası gördüm gittim arkasına Park ettim. Tacizcide gitti..
Bana dedi ki bisey yapamayız. Bu sizin iddianız. Ortada suc yok.. Ya bana bisey yapsaydı o zaman ona ne ceza verırsenız verın ne olacak ki ben öldükten sonra.
Cok sinirliyim hala
almanyada mı oldu bu?

çok geçmiş olsun acaba sizi bilerek mi taciz etti nasıl yoksa öylesine gözünemi kestirdi
polis nasıl biey yapmaz ya

Bende aktif sürücüyüm geçen gün biri bayanım diye yol vermedi sinir oldum şiddete karşıyım ama sağıklara karşı arabamda kendimi korumak için sopa veya levye falan taşımayı düşünüyorum malum sapık falan etrafta çok fazla var

Almanya'da prosedür nasıl olur bilmem de savcılığa şikayet edip mobese kameralarıyla trafiği tehlikeye soktuğunu tespit ettirebilirsin.

Türkiye'de bir arkadaşım olaydan saatler sonra karakola şikayette bulundu. Ne yaptılar bilmiyorum ama karşısında lakayık bir polis memuru yoktu. Dinledi ve not aldı.

Kızlar bugun oglumun dr termini vardı,dönüşde baska bi araba tarafından taciz edildim,sıkıstırıldım:KK43:
Cok ofkeliyim.
Cok sinirliyim hala
sasırdık mı ? yooo gecenlerde kız sokak ortasında tacize ugradı kameralar kayıtta ,ifade alındı serbest bırakıldı...berbat bir adalet sistemimiz var ,geçmiş olsun Allah cc tekrarını nasip etmesin elektro şok bulundurun yanınında bir jop bulundurun evet evet psikopata bağlayın ,başka nasıl tedbir alınır ben bilemedim çünkü

Back
X