• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte taciz... Korkunc anlar:(

Camı açıp saydirsaydin neden bu durumu yapmasina izin veriyorsun, arabada cocuk varken? Pasif olmayalim hanimlar allah korusun o tedirginlikle bir anlik dikkatsizlik sonucu neler gelebilir basiniza. Takip etti diyorsun birde. Ben olsam arabada cocuk olmasa üstüne surerim arabayi sıkıştırmak neymis görür

Geçmiş olsun arabayı kenara çekip polisi arar gibi yapsaydınız ya da çıkıp bağırsaydınız keşke...Ama insan o anda panikten ne yapacağını bilemiyor. Siz kaçtıkça o kovaladıkça hoşuna gidiyor ş...siz pisliklerin. Yazık arabada çocuk var bir de.
Bu şekilde tacize uğrayıp kaza yapan hatta hayatını kaybeden var özellikle uzun yolda.
Biri beni takip etse plakasını alırdım dünyaya geldiği güne pişman olurdu...
Eşim polis baştan söylemişti bir şey yapan olursa al plakasını diye.
Ahh denk gelmiyor ki hırsımı çıkartayım tacizcilerden....

Geçmiş olsun. Yol üzerinde kalabalık ,insanların bulunduğu avm,market otoparkı gibi biryer yok muydu? Öyle bir yere girip,bir yakınınızı arasaydınız keşke. Kalabalıkta size birşey yapamazdı diye düşünüyorum. Siz önde sapık arkada dolaşmaktan daha iyidir. Orada birinden yardımda isteyebilirdiniz. Bilemedim başka ne yapılır,poliste birşey yapmamış. Ben arabamda kolayca ulaşabileceğim bir yerde biber gazı bulunduruyorum ne olur ne olmaz diye,sizde bulundurun derim.

Artık insanlardan korkar oldum. Şeref kalmamış. Allaha emanet yaşıyoruz ışte.

eda geçmiş olsun ..taciz ve pislik herif türk veya değil fark etmiyor her yerde bu manyaklar..ben sadece polisin tepksine şaşırdım. türkiye de bile böyle bir ihbar suç sayılıyor.en azından karakola çağırılıyor taciz eden kişi.kadının ihbarı esas sayılıyor ve şikayetçi olup olmadığı soruluyor..
geçen gün benim de başıma geldi,o kadar şoka girdim ki plakasını bile tam alamamışım..adam önüme kırdı arabasını,el frenini çekti ve arabadan indi..ben de öyle bir yerdeyim ki,caddenin ortasında kaldım..bişeyler söyleyip bağırıyordu anlayamadım bile ne oluyor..neden arabaya yol vermişim diye bağırıyormuş meğer bana..
türkiyedeki arkadaşlar.haberiniz olsun telefon uygulaması var,fotosunu çekip anında bildirim yapabiliyorsunuz polise..bend e sonradan öğrendim ama ders oldu bana..

Almanya'yı bilemeyeceğim ama.

Geçen Türkiyede şöyle bir haber oldu.
Bir kadın camlarına film taktırıyor, polis ceza yazıyor, arkadş mahkemeye başvuruyor. Gerekçe olarak da trafikte taciz edilmemek için bunu yaptığını söylüyor. Mahkeme cezayı iptal ediyor.

Bilen var mı acaba, bu karar emsal karar olarak gösterilebilir mi?

Biz de aynı sebepten film taktırdık camlara, ceza yemedik bugüne kadar.

banada oldu , işten çıktım çocuğuma almaya anneme gidiyordum gittiğim yol da öyle çok işlek bir yol değil arkamdan bir araç geliyordu sağ sinyali verdim sokağa sapmak için ben sinyal verince o da bi üst sokak öncesi yola girdi ben annemin kapısını önünde durdum bir baktım diğer sokaktan dolanıp benim sokağıma girdi az ötemde durdu bir an tedirgin oldum inip inmemekte araçtan, acaba dedim bi yere geldi belki oda yanlış mı anlıyorum dedim ama araçtan inmedi o an kafamda bin türlü senaryo uydurdum plakayı unutmim dedim ama unuttum yazamadımda o an ... hemen araçtan inip hızlı adımlarla annemlere gittim babama söyledim inip baktık ama gitmişti, ertesi günde başka 2 araç aynı sokağa arkama ve önüme araçlarını çektiler sellektör falan yaptı biri sellektör yaptım ne oldu diye el işareti yaptım basıp gittiler hani öyle işlek bir sokakta değil ... kızlı çocukluydu bunlarda millet manyamış

Evet sen git savcılığa şikayet et. Senin iddian ama mobeselerden falan yakalanır. Senin en azından şikayetim olsun. Plakayı da ver, hangi gün ve saatte hangi yollarda olduğunu yaz dilekçende anlat olayı. Bana açıkçası seni arabada cocukta varken takip etmesi çok mantıklı gelmedi. Niyeti neydi acaba. Kotu niyetli belli ki ama tanidik vs olabilir mi?

Yok inmeyi düsünmedim hic.
Bi cezası yok ki yani okadar ugrascam

Cezası olmadığını sana polis söylemiş. Resmen ugrasmamak icin. Nasil cezası yok seni takip etmiş, taciz etmis. Trafiği tehlikeye atacak şekilde araç kullanmış. Sen şikayet et savcı zaten bişey yapamayacak olursa bilgi verir

Evet sen git savcılığa şikayet et. Senin iddian ama mobeselerden falan yakalanır. Senin en azından şikayetim olsun. Plakayı da ver, hangi gün ve saatte hangi yollarda olduğunu yaz dilekçende anlat olayı. Bana açıkçası seni arabada cocukta varken takip etmesi çok mantıklı gelmedi. Niyeti neydi acaba. Kotu niyetli belli ki ama tanidik vs olabilir mi?
Ben tanımıyordum oda tanısa bi ahbab vs olsa sanmıyorum boyle rahatsız edsin.
Tipine falan baksan hic demezsin sapık diye. Oyle kalabalık bi ortam da yoktu cekeyim arabayı. Ara sokak biyere girdim bi polis arabası işte hemen arkasına park etdim.Burda yasayanlar bilir,ölü gibi heryer insan yok....:( sikayetle fln ugrasmak istemiyorum suan esimin haberi olmasın bos yere canı sklcak:(

eda geçmiş olsun ..taciz ve pislik herif türk veya değil fark etmiyor her yerde bu manyaklar..ben sadece polisin tepksine şaşırdım. türkiye de bile böyle bir ihbar suç sayılıyor.en azından karakola çağırılıyor taciz eden kişi.kadının ihbarı esas sayılıyor ve şikayetçi olup olmadığı soruluyor..
geçen gün benim de başıma geldi,o kadar şoka girdim ki plakasını bile tam alamamışım..adam önüme kırdı arabasını,el frenini çekti ve arabadan indi..ben de öyle bir yerdeyim ki,caddenin ortasında kaldım..bişeyler söyleyip bağırıyordu anlayamadım bile ne oluyor..neden arabaya yol vermişim diye bağırıyormuş meğer bana..
türkiyedeki arkadaşlar.haberiniz olsun telefon uygulaması var,fotosunu çekip anında bildirim yapabiliyorsunuz polise..bend e sonradan öğrendim ama ders oldu bana..
Hic yuzume bile bakmadı doru düzgün valla, ben anlatıyorum hmm gibi sesler cıkarıyor. Bu sizin iddianız efendim diyor. İsim gücüm yok iftiramı atıcam elin adamına:@

Trafikte sık oluyor hanımlar. Ama korkmayın lütfen, sizin korkmanız keyif veriyor onlara. Hazırlıklı olun ve her arabaya binişinizde hazırolada olun. Maalesef böyle...

Hazırlık da şu, arabada sopa falan bulundurun şaka demiyorum. Ucunu gösterin takip ederse, siz de üstüne sürün şereszin! Telf. alın polisi arayın o dakka hatta plakasını verin, telefonda konuşurken görürse pes ediyorlar...
Bir de artık camlara film taktırmak kadınlar için yasal oldu TR de, bunun için izin isteyin...

benim arkadasım bu sıkıstırma olayı yuzunden takla attı yeni almıstı arabasınıda hurda oldu boyle adamlardan alsınlar ehliyelerini cıkamasınlar trafige

Kızlar bugun oglumun dr termini vardı,dönüşde baska bi araba tarafından taciz edildim,sıkıstırıldım:KK43:
Cok ofkeliyim.
Bi önüme gecdi,bi arkama bi yanıma
Baya böyle sürdü böyle. Baska yollara girdim evime gidemedim ögrenmesin diye,dolandım dolandım oda benım le birlikte. Sonra bi Polizei arabası gördüm gittim arkasına Park ettim. Tacizcide gitti..
Polise anlattım plaka verdim
Bana dedi ki bisey yapamayız. Bu sizin iddianız. Ortada suc yok.. Ya bana bisey yapsaydı o zaman ona ne ceza verırsenız verın ne olacak ki ben öldükten sonra.
Bebegimde cok korktu tedirgin oldu.
Cok sinirliyim hala

allahtan tr de değilsiniz

Niye ya? Ben TR'deyim kaç kere tel ile şikayet ettik, aracı çevirdiklerine şahit oldum.

Arkadaşımın evine gece yarısı polisler gelmiş, yine aynı trafikte şikayet edilmekten.

sikayetci bile olma bence boşuna zaman kaybi.
aussage gegen aussage olur yani isbat yok ortada.
bu duruma bende cok sinir oluyorum.
bende bir komsuyla kavga etmiştim kadin yasli manyagin teki hakaret saçma sapan hareketler gelde seni döveyim yok öldürücem seni falan...
polisi aradim dedim böyle böyle gelin hemen adam telefonda diyorki sana dokundumu vurdumu diyorum yok ama tehdit var! yok gelemeyiz bisey yapamayiz sizi dövdüyse vurduysa geliriz... isbat yokmuş oda yok bisey demedim uyduruyor diyebilirmiş boşuna zaman kaybiymis falan filan...
seytan dedi in assagiya dövdür kendini zaten yasli kadin ne yapabilir en fazla? al aci parani catur cutur ye
:KK45::KK53::KK53::KK53: ama yapmadım tabi...

Benim de başıma geldi. bende eşimin iş yerine doğru sürüp onu arayıp durumu anlattım. Ana caddede yakaladı bizi. Sonra biraz takip edince anladı hangi araba olduğunu o da sıkıştırdı uzun süre ( Allahtan eşim çok iyi bir şoför) sonunda adam kaldırma çıktı arabasıyla. Arabadan inince de eşim bi güzel dövdü. Şikayetçi olucağım ayağı yapmıştı ama sırf sinirden hala olan birşey yok.
yalnız bu manyak sıkıştırmakla kalmayıp kırmızıda bağırıp öpücük falan atıyo, iğrenç iğrenç şeyler söylüyordu. haketti...

Var öyle pislikler dünyada

Back
X