• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte taciz... Korkunc anlar:(

Savciliga gitsenize neden gitmiyorsunuz? Gidin savciliga sonuc alinamazsa da alinamaz belki alinacak. Oranin hukuku hakkinda bir sey bilmiyorum ama tek bildigim buradan 40 kat onde oldugu. Savciliga gitmemeniz cok yanlis. Trafik suclari ile ilgili bir duzenleme mutlaka vardir.

Avrupanin Neresindesiniz bilemem ama polisin size söyledikleri çok saçma karakola gidip şikayet etmeliydiniz tamam belki ceza almaz ama uyarı kesin alırdı
Biz bir keresinde esimle dönülmez yoldan ddönmüştük arkadaki arac plakamizi polise vermiş birkaç hafta icinde ceza geldi öyle sizin iddianiz diye geçiştirme ilk defa duydum

Avrupanin Neresindesiniz bilemem ama polisin size söyledikleri çok saçma karakola gidip şikayet etmeliydiniz tamam belki ceza almaz ama uyarı kesin alırdı
Biz bir keresinde esimle dönülmez yoldan ddönmüştük arkadaki arac plakamizi polise vermiş birkaç hafta icinde ceza geldi öyle sizin iddianiz diye geçiştirme ilk defa duydum
Irkcı... Saf kan bir alman olsaydı o sıkayet yapan hemen ilgilenirdi. Ve suan o araba sokagımda...

Ben tanımıyordum oda tanısa bi ahbab vs olsa sanmıyorum boyle rahatsız edsin.
Tipine falan baksan hic demezsin sapık diye. Oyle kalabalık bi ortam da yoktu cekeyim arabayı. Ara sokak biyere girdim bi polis arabası işte hemen arkasına park etdim.Burda yasayanlar bilir,ölü gibi heryer insan yok....:KK43: sikayetle fln ugrasmak istemiyorum suan esimin haberi olmasın bos yere canı sklcak:KK43:
sapik heryerde var malesef dikkatli olun
almanyananin hangi sehrindesinizki insan yok ?

Geçmiş olsun son durum nedir? Polise tekrar gittiniz mi? Eger bişey yapmaya kalkarsa bence şikayetinizin olması önemli. Arabanın içi boş mu belki etrafta oturuyordur. Çok temkinli olun ve eşinize bilgi verin mutlaka

allahtan tr de değilsiniz

Türkiye de birşey yapamayız demek yerinde, plaka alıp durduruyorlar, belgelerini kontrol ediyorlar. Belge eksiği varsa zaten ceza yazıyorlar, belki doğrudan bayanı sıkıştırdınız diye ceza yok ama hiç değilse başdan savmıyorlar.

Türkiye de birşey yapamayız demek yerinde, plaka alıp durduruyorlar, belgelerini kontrol ediyorlar. Belge eksiği varsa zaten ceza yazıyorlar, belki doğrudan bayanı sıkıştırdınız diye ceza yok ama hiç değilse başdan savmıyorlar.
ben polis olayı olarak bakmadım tr yi kötülemek değil ama tr de özellikle ist da bu tür olayları biz hergün yaşıyoruz konu sahibi abartılı be şekilde korkmuş gerek yok arabandan çıkmayacaksın bu kadar

ben polis olayı olarak bakmadım tr yi kötülemek değil ama tr de özellikle ist da bu tür olayları biz hergün yaşıyoruz konu sahibi abartılı be şekilde korkmuş gerek yok arabandan çıkmayacaksın bu kadar

Aynen, serseri her yerde var demek ki. Bizler biraz daha aşina olduğumuz için normal karşıladık :)

Back
X