kamera iyi oldu da bu sefer de millete iyi cesaret geldi. sürücüleri delirtmek için her türlü taşkınlığı yapıyorlar kendi taşkınlık yaptıkları kısımları kesip trafikte böyle böyle yapan maganda işte diye youtube da haber sitelerinde ünlü olmaya çalışıyorlar. yoksa elbette başlarına bir şey geldiğinde delil olarak sunulması için en başından beri destekliyorum kamera olayını ben de. ama mesela görüntülerin kesilmeden depolanması lazım ki arı kovanına çomak soktukları kısımların da görünmesi şart bazı durumlarda. kaldı ki kamera arabalarda da olmalı bence. sadece motorcularda değil.
medeni toplumlarda bisiklet yolu diye bir şey var
memleket kesinlikle uygunsuz
ana yol motorlu taşıtlar içindir
sağ şeritte dahil
medeni toplumlarda bisiklet yolu diye bir şey var
memleket kesinlikle uygunsuz
ana yol motorlu taşıtlar içindir
sağ şeritte dahil
Yaya asfalta adım attığında özellikle yaya geçidindeyse yol yayanındır. En azından gelişmiş toplumlarda böyle. Bir gün aceleyle araba geliyor koşacam derken düşerseniz hiç istemediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Ya da aracın içindeyken nasılsa yaya hızlı geçecek diye frene basmazsanız da aynı son olabilir.
Motosikletli sizi nasil sıkıstiriyor? Ters bir harekette kendisi yere dusecek neden sikistirsin? Arac sagindan gecilmez orasi tamam ama sadece gecmeye calisiyor sikistirmak ne motor, koca arabayi nereye sikistiriyor?
Motosikletle solda gidersin "motorlar sagdan gider" diye durterler. Saga gidersin "sen emniyet seridine gir" diye soylenirler ya da totona yapisirlar. Hizli gitsen hizli suruyor olur, yavas gitsen yine sorun. Aralardan gidersin tehlikeli derler, Seridini ortalarsan (ozellikle isiklarda) hayvanin biri arkadan bilerek vurur ve " sen kenarda bekleyeceksin der ben senden daha cok vergi veriyorum " der ya da olasi kazada 2 arac arasinda tost olursun.
Kirmizi isik ihlalinin kabulu yoktur evet ama sagdan gitme, soldan gitme, seridi ortala, seridi ortalama gökten mi gidelim. Hickimse memnun olmuyor? Herkes "öyle sürsünler, boyle sürsünler" diye yorum yapiyor sadece.
Apaçiler yorumum dişidir.
Sağ arkadan tampona dayanıp şerit değiştiremeyeğin yerde kornanla araba sıkıştırmayı başka türlü tarif edemedim kusura bakmayın ya da iki araç arasına dalıp ayna kırmayı =)) arabalarda da motorlularda da kural tanımayan, can güvenliğini önemsemeyen bir sürü sürücü var maalesef daha dün akşam yaşadım adam döner kavşakta , kaskı yok ve arkasında 7-8 yaşlarında bir çocuk vardı , önüme kırdığı an dörtlüleri yaktım, çocuk savruldu arkada, ben durdum, zaten süratli değildim ama yanımdaki araç geçişine devam etti ve motora çarptı , can kayıplı bir kaza değildi ama çok korktuk, motorlu gördüğümde yüreğim hopluyor
trump boşanacakmış dedıkoduları var bizim ülkede ahahaaaBugün de Türkiye'de yaşamadığıma şükrettim şükür. Trafik kuralsızlığına hiç gelemem.
Araba kullanicilari da 4 4 luk degil. Trafikte butun tehlikeyi motosiklet olusturmuyor benim anlamadigim sanki butun araba kullanicilari harika, tehlikeyi motosiklet olusturuyor gibi devamli yasadigi hikayeleri anlatmacalar ve oklari belli biyere yoneltmeler. Ayni tayfadan araba kullanicilarinda da var. Yok mu? Kasksiz, apaçi ya da deli gibi süren kuryelerden ben de uzak duruyorum yalan degil. Ama butun motosiklet camiasina kalkip bunu etiket edemezsiniz.
Buraya milyon tane hayvanoglu hayvanlik yapan (hayvan bile yapmaz da) araba kullanicisi videosu döşer, arabalarla kendi yaşadığım sayisiz problemlerimi ben de yazabilirim. Sizin anlatacak şeyleriniz var bizim yok mu? Herkes gormek istedigini goruyor veya sadece kendi pencersinden bakiyor.
Bugün de Türkiye'de yaşamadığıma şükrettim şükür. Trafik kuralsızlığına hiç gelemem.
Arabalarda olmaz mı ne hödükler var neler yapıyorlar bazen isyan ediyorum camı açıp o derece ama motorluların özel bir yanı var ki arabadan daha korumasızlar yani arabayla düşük hızla en fazla bir iki ezik sürtme gibi kazalar yaşanır ama motor öyle değil iki teker üzerinde ve sürücü düştüğü zaman her şey olabilir beni korkutan o yoksa araba kullananlar süper de motorlar tü kaka değil. Kurallara uyan kimse sorun teşkil etmiyor yollarda ama son dönemde trafik yoğunluğu yüzünden motor edinen ama can güvenliğini hiç düşünmeyen tiplerle doldu ortalık Allah herkesi korusun kazadan iyilerle karşılaştırsın.
Araba kullanicilari da 4 4 luk degil. Trafikte butun tehlikeyi motosiklet olusturmuyor benim anlamadigim sanki butun araba kullanicilari harika, tehlikeyi motosiklet olusturuyor gibi devamli yasadigi hikayeleri anlatmacalar ve oklari belli biyere yoneltmeler. Ayni tayfadan araba kullanicilarinda da var. Yok mu? Kasksiz, apaçi ya da deli gibi süren kuryelerden ben de uzak duruyorum yalan degil. Ama butun motosiklet camiasina kalkip bunu etiket edemezsiniz.
Buraya milyon tane hayvanoglu hayvanlik yapan (hayvan bile yapmaz da) araba kullanicisi videosu döşer, arabalarla kendi yaşadığım sayisiz problemlerimi ben de yazabilirim. Sizin anlatacak şeyleriniz var bizim yok mu? Herkes gormek istedigini goruyor veya sadece kendi pencersinden bakiyor.
Ben de aynı şeyi sizin için dilerim. :)kıskandımmmmher daim,yollarda ezilmeden gezmenizi dilerim.
bende yaylardan dolayı büyük sıkıntı çekiyorum, araba geliyor ama sevgili ablalarım abilerim siftine siftine sahil gezisi yapıyormuş gibi karşıya geçiyor, çoğu sağına soluna bakmıyor araba beklesin diye düşünüyor.
bende yaya oluyorum, araba geliyorsa bekliyorum, ben yolun ortasındayken araba geliyorsa koşuyorum çünkü söz konusu benim canım ama herkes aynı düşünceye sahip değil sanırım ki ağır hareket edebiliyorlar.
bugüne kadar kimsenin üstüne sürme gibi terbiyesizlik yapmadım ama inanın o insanların hakettiğini düşünüyorum, eğer araba gelirken ben bilerek yavaş geçiyorsam bende hakediyorum.
bende,yollarda sallanmam,yollrı hızlıca geçerim ve bende arabaların önünden kağnı gibi geçenlere şaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?